Gelde çıldırma

Esiniz daha konusmamis mi abisiyle? O zaman siz konusun ve acik acik diyin yani buraya yazdiginiz gibi: okul saatlerim belli degil hic, taksi parasi ödüyorsun vs
siz ona su teklifi yapa bilirsiniz. Abi, senin araban esimde sen bir yere gitmek istediginde bana haber ete, ben seni getirip götürürüm

Yarim saatte bir cagir ve kendini bir yerlere gotuttur bence hem sinirin gecer hem de adami yildirirsin

Yarim saatte bir cagir ve kendini bir yerlere gotuttur bence hem sinirin gecer hem de adami yildirirsin
Bugun beni 1.5 saat bekletti okulda gelip alana kadar. Okul disinda da bi yere gitmiyomusum zaten kendisi getirip gotururmus oyle diyor. Asosyalim ya ben, benim baska islerim olamaz.

Esim hergun konusuyo adamla ayarlayacam diyo en yakin zamanda kendime bi araba ama hic o taraklarda bezi yok. Hayir ben hergun oflayip pufluyorm gene mi sen goturcen, alicam artik arabami diyorm ama adam hic alinmiyo bile guluyo bide ustune

Esim hergun konusuyo adamla ayarlayacam diyo en yakin zamanda kendime bi araba ama hic o taraklarda bezi yok. Hayir ben hergun oflayip pufluyorm gene mi sen goturcen, alicam artik arabami diyorm ama adam hic alinmiyo bile guluyo bide ustune
Ay ne kadar gicik! Al arabani! Yedek anahtarin yokmu?

Ay ne kadar gicik! Al arabani! Yedek anahtarin yokmu?
Var. Hatta bugun sabah cikayim ona gorunmeden dedim bindim arabaya calistirtirdim. Adam pencereden gordu beni aradi hemen bekle gelip birakiyim seni, isim var dedi. Yarin sabah erkenden cikicam kapida arabi goremeyince o dellensin biraz telefonu da acmiycam

Aynen öyle yap canim. Yani bu kadarida yeter artik!

yaa hatta bir süre evin oraya getirme arabayı servise verdim ses geliodu falan de.bi arka sokağa par k et

Hiç çetrefilli işlere girmeyin. Gidin direk konuşun isteyin arabanızı. Benim ailem bile benden izin almadan arabımı almaz. Bu ne böyle ya. İnsanlar da bir yüzsüz olmuş

Bir daha arabayi alinca sesini kisin bence. Dikkatim dagiliyor dersiniz.

Arabanın anahtarı değiştiriliyor mu?
Ben olsam alırdım arabamı daha vermezdim.
Ne demek arabamın üzerine konmak!

gun icinde zirt pirt arayin sizde. arkadaslarla bulusacagiz , ders calismaya suraya gitmem gerekiyor. canim cig kofte cekti bitane getirmiyolarmis cikip almam laxim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…