- 20 Mart 2011
- 13.718
- 32.236
HoşgeldinBende geldim.
GELSİn ARTIK BEBEKLERİMİZ
( ben daha en az 1 ay korunmak zorundayım, bat bekliyorum ameliyattan dolayı )
Hoşgeldin canım beraber bekleriz sorun yok. Rabbim sifa versin...Bende geldim.
Ne kadar sürede gebe kalmıştın ne kadar süre korunman gerekiyor canım?Amin canım inşallah
Hg cnm insAllah sağlıkla gelsin bebişinBende geldim.
Hg cnm insAllah sağlıkla gelsin bebişin
Hoşgeldin canım beraber bekleriz sorun yok. Rabbim sifa versin...
Oh çok yakıştı maşallah iyi ki yaptınAmin gerçekten Rabbim hiçbir kadını ve yuvayı bu duygudan mahrum bırakmasınRabbim burdaki herkesin evini çocuk sesleriyle şenlendirsin inşallah ♥
Yapıyorum bakalım
Aaaaa maşallah Allahım güzel günlerini göstersin kaç yaşında kızınOh çok yakıştı maşallah iyi ki yaptınAmin
Var bir tane kızım Rabbim sağlık versin, sağlıkla kardeşi de olursa inşallah ailecek çook mutlu oliciiz
canımsın ❤ iyi ki var KK
Bu topikte güzel haberler paylaşarak ilerleriz inşallah oradan anneler grubuna transfer oluruzZamazingosundan mı yapayımya sen çok eğlenceli bi kızsın sakın gitme bu topikten senin bebeğin nasıl olur var yaa
AminnnnnnBu topikte güzel haberler paylaşarak ilerleriz inşallah oradan anneler grubuna transfer oluruz
Kardes istiyor mu kızın?Oh çok yakıştı maşallah iyi ki yaptınAmin
Var bir tane kızım Rabbim sağlık versin, sağlıkla kardeşi de olursa inşallah ailecek çook mutlu oliciiz
Canım ben evlendim 18 ayımda hamıle kaldım 7 haftalıkken kalbı durdu ondan 3 ay sonra tekrardan hamıle kaldım maalesef 23 gün önce de onu kaybettim 38 haftalıktıNe kadar sürede gebe kalmıştın ne kadar süre korunman gerekiyor canım?
Merveeee ye ikiz versin Rabbim :)))merve anne olmasını en çok istediğim arkadaşlarımdan biri de sensin canım benim Rabbim önce kalbine ferahlık sonra da gobüşüne bebiş versin inşallah
Kuzummmm kıyamam sana Rabbim bidaha acı yaşatmasın. Dilerim rabbim den en kısa zamanda sağlıklı bi gebelik gecirirsin yaşadığın sıkıntıları unutursunCanım ben evlendim 18 ayımda hamıle kaldım 7 haftalıkken kalbı durdu ondan 3 ay sonra tekrardan hamıle kaldım maalesef 23 gün önce de onu kaybettim 38 haftalıktı
Çok detaylı araştırma yapılması lazım canım benim senin için dua edicem Rabbim yardımcın olsun inşirah ferahlığı versin yüreğineCanım ben evlendim 18 ayımda hamıle kaldım 7 haftalıkken kalbı durdu ondan 3 ay sonra tekrardan hamıle kaldım maalesef 23 gün önce de onu kaybettim 38 haftalıktı
Allahım razı olsun canım rabbim kimseye yasatmasın bu acı cok zor bir acıÇok detaylı araştırma yapılması lazım canım benim senin için dua edicem Rabbim yardımcın olsun inşirah ferahlığı versin yüreğine
Canım merhaba. Görmüştüm konunu çok üzüldüm...Canım ben evlendim 18 ayımda hamıle kaldım 7 haftalıkken kalbı durdu ondan 3 ay sonra tekrardan hamıle kaldım maalesef 23 gün önce de onu kaybettim 38 haftalıktı
Sen ne güzel bir meleksin.. İyi yürekli insanCanım merhaba. Görmüştüm konunu çok üzüldüm...
Anne kalbi işte günleri saatleri bile sayıyor..
Bende ameliyat olalı tam bir ay oldu bugün, sağlıklı doğma ihtimali zaten yoktu dış gebelikmiş..ona rağmen ben bile ah diyorum işte 10+3 olacaktı bugün..hal böyleyken senin acını tahmin etmek haddimize değil.
ama unutmaki her şey hayırlısına varıyor.. demekki hayırlısı böyleymiş.
Toparlanmaya bak. Gel birlikte bırakalım gün sayma işini ne dersin?
bebeklerimiz kavuşacağımız güne kadar bizi en son birlikte olduğumuz gün oldukları kadar kalsınlar ?
rabbim hepimize sabır versin, tekrarından korusun..