Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin gerçekten Rabbim hiçbir kadını ve yuvayı bu duygudan mahrum bırakmasın Rabbim burdaki herkesin evini çocuk sesleriyle şenlendirsin inşallah
Yapıyorum bakalım
Oh çok yakıştı maşallah iyi ki yaptın Amin
Var bir tane kızım Rabbim sağlık versin, sağlıkla kardeşi de olursa inşallah ailecek çook mutlu oliciiz

Oh çok yakıştı maşallah iyi ki yaptın Amin
Var bir tane kızım Rabbim sağlık versin, sağlıkla kardeşi de olursa inşallah ailecek çook mutlu oliciiz
Aaaaa maşallah Allahım güzel günlerini göstersin kaç yaşında kızın verir inşallah Rabbimin lütfu geniş hamdolsun

Ne kadar sürede gebe kalmıştın ne kadar süre korunman gerekiyor canım?
Canım ben evlendim 18 ayımda hamıle kaldım 7 haftalıkken kalbı durdu ondan 3 ay sonra tekrardan hamıle kaldım maalesef 23 gün önce de onu kaybettim 38 haftalıktı

Canım ben evlendim 18 ayımda hamıle kaldım 7 haftalıkken kalbı durdu ondan 3 ay sonra tekrardan hamıle kaldım maalesef 23 gün önce de onu kaybettim 38 haftalıktı
Kuzummmm kıyamam sana Rabbim bidaha acı yaşatmasın. Dilerim rabbim den en kısa zamanda sağlıklı bi gebelik gecirirsin yaşadığın sıkıntıları unutursun

Çok detaylı araştırma yapılması lazım canım benim senin için dua edicem Rabbim yardımcın olsun inşirah ferahlığı versin yüreğine

Canım merhaba. Görmüştüm konunu çok üzüldüm...
Anne kalbi işte günleri saatleri bile sayıyor..
Bende ameliyat olalı tam bir ay oldu bugün, sağlıklı doğma ihtimali zaten yoktu dış gebelikmiş..ona rağmen ben bile ah diyorum işte 10+3 olacaktı bugün..hal böyleyken senin acını tahmin etmek haddimize değil.
ama unutmaki her şey hayırlısına varıyor.. demekki hayırlısı böyleymiş.
Toparlanmaya bak. Gel birlikte bırakalım gün sayma işini ne dersin?
bebeklerimiz kavuşacağımız güne kadar bizi en son birlikte olduğumuz gün oldukları kadar kalsınlar ?
rabbim hepimize sabır versin, tekrarından korusun..

Sen ne güzel bir meleksin.. İyi yürekli insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…