İnsallah. Üzülmek yok birbirimize dua edicez bol bol hersey Allahtanİnşallah canım
çektim annemlere gittim gezdim tozdum alışveriş yaptım saçımı değiştırdim 1 ay ayrıydık eşimle döndüğüm de hamile kaldımBunu nasıl becerdiniz
Ayy şimdide sürekli evdeyiz hiç de oyalanacak bişe yok pehhçektim annemlere gittim gezdim tozdum alışveriş yaptım saçımı değiştırdim 1 ay ayrıydık eşimle döndüğüm de hamile kaldım
Bebek işini unutmuştum gerçekten ve oldu
Örgü örün kızlar tv izlerken üzerinize almak için battaniye ya da süs eşyası ne bilim evde insan başka türlü zaman geciremiyor bı de düşünüyoruz ister istemez boş kaldıkça birşeyler yapmak lajzm puzzle falanAyy şimdide sürekli evdeyiz hiç de oyalanacak bişe yok pehhne saç ne alışveriş
Hiç birşeyimiz kalmadı malesef en iyisi evde kocislerle oynaşmakAyy şimdide sürekli evdeyiz hiç de oyalanacak bişe yok pehhne saç ne alışveriş
Ben yeteneksizim Anca temizlik yemek yapıyorum :) zaten akşam oluyorÖrgü örün kızlar tv izlerken üzerinize almak için battaniye ya da süs eşyası ne bilim evde insan başka türlü zaman geciremiyor bı de düşünüyoruz ister istemez boş kaldıkça birşeyler yapmak lajzm puzzle falan
Kesinlikle katılıyorum benimde alt komşum psikolojimi bozdu resmen geldi gitti aklıma girdi yeni evliyim diyorum biraz zamanı var bende isterim ama zaman diyorum yok şöyle yok böyle aklıma girdi hadi tamm sırf o girdi diye değil bende istedim ama psikolojimi bozcak kadr değildi sonra noldu her ay sormalar basladı sürekli ben kafama takmaya basladım tam 10 ay uğraştım olmadı sonra dedimki valla keyfin bilir bebiş paşa gönlün ne zaman isterse o zaman gel ben yazın tatil yapcam gelmessen gelme dedim ertesi ay hamile kalmışımKızlar kafaya takmamanin ilk kuralı bence kimseye gebe kalmaya çalıştığını söylemiyceksinz cidden dışardan herkeisn beklentisi de insanı çok yoruyor gereksiz stres yapıyor ben ikinciye ilk niyetlendik herkese söyledim snrm niye öyle boş boğazlık yaptıysam her ay herkes sordu daha da sarpa sardı söylemişseniz de erteledik falan diyip rahatlatın kendinizi Rabb'im en hayırlı zamanda nasip etsin insAllah hepimize
Hadi insallah yaaaKizlar bende 3 aylik evliyim. Son 2 aydır istiyorum , bugün adet olmam gerekiyodu olmadım. Son zamanlar da sağ kasigimda çok hafif acitmayan bi batma var . Umarım nenizimdir ya :/
Kesinlikle katılıyorum benimde alt komşum psikolojimi bozdu resmen geldi gitti aklıma girdi yeni evliyim diyorum biraz zamanı var bende isterim ama zaman diyorum yok şöyle yok böyle aklıma girdi hadi tamm sırf o girdi diye değil bende istedim ama psikolojimi bozcak kadr değildi sonra noldu her ay sormalar basladı sürekli ben kafama takmaya basladım tam 10 ay uğraştım olmadı sonra dedimki valla keyfin bilir bebiş paşa gönlün ne zaman isterse o zaman gel ben yazın tatil yapcam gelmessen gelme dedim ertesi ay hamile kalmışım
Yo . Bugün adet olmam gerekiyodu olmadım bi kaç gün geçsin test yapacağım inşallahHadi insallah yaaakaç gün gecikti test yaptın mı?
Çok iyiymiş ben de öyle dicem gelmezsen gelme bebişKesinlikle katılıyorum benimde alt komşum psikolojimi bozdu resmen geldi gitti aklıma girdi yeni evliyim diyorum biraz zamanı var bende isterim ama zaman diyorum yok şöyle yok böyle aklıma girdi hadi tamm sırf o girdi diye değil bende istedim ama psikolojimi bozcak kadr değildi sonra noldu her ay sormalar basladı sürekli ben kafama takmaya basladım tam 10 ay uğraştım olmadı sonra dedimki valla keyfin bilir bebiş paşa gönlün ne zaman isterse o zaman gel ben yazın tatil yapcam gelmessen gelme dedim ertesi ay hamile kalmışım
Ya Allah’ın gücüne gitmesin amaç belki de bebek olunca 1 yıldır ben de yıldım yaaaHiç birşeyimiz kalmadı malesef en iyisi evde kocislerle oynaşmak
Yaa ben de çok beceriksizim ve sabır gerektirwn konularda pek iyi değilim puzzle felan ayy netflix takılıyorum yemek temizlik felan amaan nebilim hayırlısı sağlık olsun da cekeceezz napaaacaazzÖrgü örün kızlar tv izlerken üzerinize almak için battaniye ya da süs eşyası ne bilim evde insan başka türlü zaman geciremiyor bı de düşünüyoruz ister istemez boş kaldıkça birşeyler yapmak lajzm puzzle falan
Hadi insallah gebesindir haberdar et kendinden meraklanırımYo . Bugün adet olmam gerekiyodu olmadım bi kaç gün geçsin test yapacağım inşallah
Kız yılma yılma hayıt suyu iç valla çok iyi geliyorYa Allah’ın gücüne gitmesin amaç belki de bebek olunca 1 yıldır ben de yıldım yaaa
Gerçekten maşallah diyorum. İnşllah bende bunu becerebilirsemçektim annemlere gittim gezdim tozdum alışveriş yaptım saçımı değiştırdim 1 ay ayrıydık eşimle döndüğüm de hamile kaldım
Bebek işini unutmuştum gerçekten ve oldu
Hepsi yavaş yavaş rayına girecek canım az daha sabır. Önce yaradan kurtulalım sonra test sonucu güzel çıksınkuzu bu ay eşime sperm testi yapılacaktı, malum koronadan dolayı doktora gidemedik. Bende pco var. Ama şuan rahimde ki yaradan dolayı korunuyoruz
Amin canım amin. Nedense bu koronadan dolayı sanırım artık hiç düşünemiyorum bile anne olacağımı. Ne zaman öleceğim bile belli değil
Bak ben doktorun birine gittim bize dedi ki en son ne zaman tatile çıktınızGüzel düşünelim güzel olsun derim hep, lakin doktora bile gidemiyorumgerçekten bu sıralar çok ümitsizim