Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben yeteneksizim Anca temizlik yemek yapıyorum :) zaten akşam oluyor
vala temizlik yemek falan hakikaten baya zaman alıyor ev işi çok nankör yap yap aynı saglik olsun da gerisi olur tabi nasip hersey
ay evet ya vala bana da aynı sürekli soruyorlardı hiç unutmuyorum vala bı komşum arkamdan hatta bı prenses annesinin ikinci çocuğu olmayacak herhldr çok üzülüyorum demiş imalı imalı Allah büyük dedim üstüne vazife olmayan kişiler neelr neler diyor en güzelini Rabb'im biliyor noldu kendiliğinden geldi oğlum insAllah Rabb'im kimseye aratmasın cidden düşmanımsa da o kişi versin insAllah
Yo . Bugün adet olmam gerekiyodu olmadım bi kaç gün geçsin test yapacağım inşallah
hadi hayırlısı cnm insAllah güzel haber alırız senden
Yaa ben de çok beceriksizim ve sabır gerektirwn konularda pek iyi değilim puzzle felan ayy netflix takılıyorum yemek temizlik felan amaan nebilim hayırlısı sağlık olsun da cekeceezz napaaacaazz
Dizi film izlemekte güzel kız full konsantre izle mutfak işlerini seviyorsan farklı yemekler dene oncelik sağlık tabiki cnm Rabb'im herşeyin en hayırlısını bilir elbet vardr bı zamani

Hepsi yavaş yavaş rayına girecek canım az daha sabır. Önce yaradan kurtulalım sonra test sonucu güzel çıksın pco ile gebe kalan o kadar çooook ki
Bende de vardı pco mesela pconun engel olmadığını kanıtlayan baya örnek var KurkmantoluS senin de sağlıkla olacak inşAllah cnm

inşallah bu günlerde geçecek bebeğim

Psikoloji alt üst ama şuan
Şuan herkes depresif kuzum virüs zaten mahvetti hepimizi
Bende de vardı pco mesela pconun engel olmadığını kanıtlayan baya örnek var KurkmantoluS senin de sağlıkla olacak inşAllah cnm
Ne güzel bir örnek

Bilmem ki ya insanların takvimini gördüğümde üzülürdüm şimdi de kimse benim takvimimi görüp üzülmesin diye yapmıyorum
Bende insanların takvimini görüp mutlu oluyodum. Bende olunca yaparım diyodum. O yüzden yaptım takvimi. Bence üzülecek bi durum yok, çoğumuz hiç beklemediği zamanda hamile kaldık. Bence herkese umut olacak şeyler bunlar. Sende yap takvimini bence canım.

Bu arada bende ne zaman vazgeçtim, o zaman hamile kaldığımı öğrendim. Ovülasyon yapmayı bıraktım, dizi izledim, oyun konsolunda oyunlara sardım, misafir ağırladım bol bol. Bata 2 gün kala sabah içime bişey geldi, iki aydır hiç aklıma gelmemişti. O hisle test yaptım ve bi baktım hamileyim.

Biraz daha zaman geçsin yapayım inşallah canım benim
Valla benimki müthiş bir sürpriz olduğu için heralde o rahatlıkla geldi

Bilmem ki ya insanların takvimini gördüğümde üzülürdüm şimdi de kimse benim takvimimi görüp üzülmesin diye yapmıyorum
Venuse katılıyorum bı buçuk sene bende burda topiklerde bu takvimi yapmak için heyecanla bekledim her takvim gördüğümde bı gün benimde yapacağım umudu oldu severek takip ederdim yorumlarda takvim görünce öyle düşünme insAllah Rabb'im kimsenin kucağını boş bırakmasın

Amin gerçekten Rabbim hiçbir kadını ve yuvayı bu duygudan mahrum bırakmasın Rabbim burdaki herkesin evini çocuk sesleriyle şenlendirsin inşallah
Yapıyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…