Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kardes istiyor mu kızın?
Çok istiyor çevresinde arkadaşlarının kardeşleri oldu kuzenlerinin oldu bundan 9 ay önce felan durduk yere ağlıyordu neden kardeşim hala olmuyor diye şim di de bekliyor 4 yaş doğum gününden beri ne zaman dilek tut desek kardeş diliyor Rabbim gönlümüze göre hayırlısıyla nasip eder inşallah 🙏🏻

Çok istiyor çevresinde arkadaşlarının kardeşleri oldu kuzenlerinin oldu bundan 9 ay önce felan durduk yere ağlıyordu neden kardeşim hala olmuyor diye şim di de bekliyor 4 yaş doğum gününden beri ne zaman dilek tut desek kardeş diliyor Rabbim gönlümüze göre hayırlısıyla nasip eder inşallah 🙏🏻
Oyyy kurban olduğum kardes istiyormuş. Rabbim insallah kardes verir evladına

Ne tatlı bir istek kıyamam ona 🤗 Rabbim onun duasını geri çevirir mi hiç 😇

Canım merhaba. Görmüştüm konunu çok üzüldüm...
Anne kalbi işte günleri saatleri bile sayıyor..
Bende ameliyat olalı tam bir ay oldu bugün, sağlıklı doğma ihtimali zaten yoktu dış gebelikmiş..ona rağmen ben bile ah diyorum işte 10+3 olacaktı bugün..hal böyleyken senin acını tahmin etmek haddimize değil.
ama unutmaki her şey hayırlısına varıyor.. demekki hayırlısı böyleymiş.
Toparlanmaya bak. Gel birlikte bırakalım gün sayma işini ne dersin?
bebeklerimiz kavuşacağımız güne kadar bizi en son birlikte olduğumuz gün oldukları kadar kalsınlar ?
rabbim hepimize sabır versin, tekrarından korusun..
Öyle cnm rabbım verdi rabbım aldı ona karsı boynumuz kıldan ince Allahımın vardır bir bildiği cok zor ama gececek inşallah bugunler belkı rabbim daha iyi bir sekılde yüzümüzü güldürecek bilemeyiz Allahın takdiri cennette kavusurum inşallah yavrularımla 🙏😔

Yaaaa kıyamam aynı durumu bizde yaşadık 3 buçuk yaşında başlamıştı kardeş istemeye sürekli ağlardı dua ediyorum niye gelmiyor kardeşim diye çok zor onlara anlatmak gerçekten Rabb'im onların güzel yüreklerinin karşılığı kardeş verir insAllah size de 🤲🤗

Yaaaa kıyamam aynı durumu bizde yaşadık 3 buçuk yaşında başlamıştı kardeş istemeye sürekli ağlardı dua ediyorum niye gelmiyor kardeşim diye çok zor onlara anlatmak gerçekten Rabb'im onların güzel yüreklerinin karşılığı kardeş verir insAllah size de 🤲🤗
İnşallah sağolasın sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻 sizin ne kadar süre sonra oldu tedavi gördünüz mü?

Canım benim biz neciyiz burda, moral düzelticiii 💪 vakti zamanı gelmemiş demekki, şu illetten kurtulalım sen güzelce tedavine bir başla gelecek Allah'ın izniyle minik kelebeğin 🤗
Bana hiç huzursuzluk vermiyor teyzesi inşallah keyfi yerindedir 🤗
Cnm benin çok sağol desteğin için 😍amin inş bakalım. Maş hep böyle uslu olur ins☺️

İnşallah sağolasın sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻 sizin ne kadar süre sonra oldu tedavi gördünüz mü?
Amin insAllah canım 🤲
Bı buçuk sene sonra oldu cnm eşimde bı sıkıntı yoktu benim kilo problemim vardı pco ve insülin direnci derken baya bi süre kendimiz denedik doktorda gittim kaç kez normal deneyin olur dediler gönderdiler bı buçuk sene sonra tedavi olalım dedik gittim kadın doğuma pco var yumurta rezervin azalmış yumurta tembelliği de var klomene başlayalım dedi çatlatma iğnesi oldum bı ay ilaç tedavisi oldum yani olmayınca bıraktım o ay adet olunca bal çörek otu tarçın kürü denedim o ay da adet oldum son adetim oldu çok şükür ilaçların mi etkisi, kürun mu bilmem yoksa takmayın sürekli gezip deli gibi spor yapıp düşünmeden ilişkiye girdik ondan mı bilmem kendiliğinden geldi oğlumuz Rabb'im daha fazla bekletmeden size de kardeş naisp eder insAllah 🤗 🤲✨

Amin insAllah canım 🤲
Bı buçuk sene sonra oldu cnm eşimde bı sıkıntı yoktu benim kilo problemim vardı pco ve insülin direnci derken baya bi süre kendimiz denedik doktorda gittim kaç kez normal deneyin olur dediler gönderdiler bı buçuk sene sonra tedavi olalım dedik gittim kadın doğuma pco var yumurta rezervin azalmış yumurta tembelliği de var klomene başlayalım dedi çatlatma iğnesi oldum bı ay ilaç tedavisi oldum yani olmayınca bıraktım o ay adet olunca bal çörek otu tarçın kürü denedim o ay da adet oldum son adetim oldu çok şükür ilaçların mi etkisi, kürun mu bilmem yoksa takmayın sürekli gezip deli gibi spor yapıp düşünmeden ilişkiye girdik ondan mı bilmem kendiliğinden geldi oğlumuz Rabb'im daha fazla bekletmeden size de kardeş naisp eder insAllah 🤗 🤲✨
Maşallah canım hayırlısı inşallah 🥰

Klomen kullanıyor 1 ay oldu ama nerdeyse sıfırlamış spermleri .Doktor bu ay devam edin artar dedi .Onun dışında vitamin desteği alıyor , ekstra kürler yapıyoruz ama klomen daha kötü yaptı bizi.İlk ay kullanımda böyle olması normal mi bilemiyorum :
Klomen sadece kadınların kullandığı bir ilac degil mi

X