Aynisi mi peki?Hayır erkek infertilitesinde de kullanılıyor
Evet aynısı ama hormonlara göre veriliyor .Doktor kontrolünde kullanılıyorAynisi mi peki?
iyi geceler canımmBen balkabağına dönüşmeden yatayım iyi geceler kızlar güzel haberler görün rüyanızda çift çizgiler dolu göbişler dolu kucaklar bla blaherkese öpücüks
İyi geceler canım grsrzBen balkabağına dönüşmeden yatayım iyi geceler kızlar güzel haberler görün rüyanızda çift çizgiler dolu göbişler dolu kucaklar bla blaherkese öpücüks
Sebebi var mı canım? Doktora gittiniz mi?Ben de 8 yıldır bekliyorum, Allah isteyen hiç bir kadının kucagını boş burakmasın,çok zor
Ah kalbini sevdiğim.merve anne olmasını en çok istediğim arkadaşlarımdan biri de sensin canım benim Rabbim önce kalbine ferahlık sonra da gobüşüne bebiş versin inşallah
Cnm DOMESTOS SEVERRabbim İsteyen kullarına Hayırlı evlatlar nasip etsin.
Burası Anne ve Anne adaylarının, gebe kalmak isteğenlerin Dertleşme Topiğidir.. Gel Artık bebeğim Kokuna Hasret kaldım...
Anne Olmak İsteyen Kızcelerim
Batın Tarihleri
@Murpyy 08.04 2020
Aybush 18.04.2020
@eylem91 18.04.2020
@Bal0ncuk 21.04.2020
@moonandstar 30. 04.2020
Gebe Kalan Annelerimiz
Satın Tarihleri
Fit mutlu anne 10.10.2019
@Serimeri 02.01.2020
Venuseva 18.01.2020
MelodiminEsi 31.01.2020
Çok tatlısın ya.Merhaba. Ben de 10 yıllık evliyim. İlk beş yıl istemedim, sonra da Allah belamı verdi
3 ameliyat, 3 klomen, 2 aşılama, 2 tüp bebek sonunda kızıma kavuştum. Sebepsiz infertilite diyorlar. İkiniye ilk denemede doğal hamile kaldım ama düşük yaptımŞimdi yine olur inşallah
Sağ ol canım inşallahÇok tatlısın ya.Hamile kalabiliyosan devamı gelir, umudunu kaybetme canım.
Ben 36 yaşındayım, doğal yollarla hamile kaldım canım. Sende kalırsın, yaşını umursama. Yeterki içinde o istek ve umut olsun.Hikayem uzun aslında 7 yıllık evliyim 3 yıl önce istedik olsun 2 yıl olmadı 2. Yılın sonunda bihayet tuttu ama 9 haftalık kalbi durdu 1 yıl sonra kürtaj kaynaklı yapışıklık oldu dediler histereskopi oldum 2 ay önce histereskopide takılan spiral çıktı doktor 6 ay deneyin olmazsa gelin dedi bi daha anne olucak mıyım bilmiyorum 33 yaşındayım temmuzda 34 olucam yarışmacı arkadaşlara bebek diliyorumİnşallah hamiş olarak ayrılırız
Aminnnn inşallah. Darısı en kısa zamanda sana ve isteyen herkese inşallah.Sağ ol canım inşallahSen de sağlıkla kucağına al inşallah ❤