- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
vala temizlik yemek falan hakikaten baya zaman alıyor ev işi çok nankör yap yap aynı saglik olsun da gerisi olur tabi nasip herseyBen yeteneksizim Anca temizlik yemek yapıyorum :) zaten akşam oluyor
ay evet ya vala bana da aynı sürekli soruyorlardı hiç unutmuyorum vala bı komşum arkamdan hatta bı prenses annesinin ikinci çocuğu olmayacak herhldr çok üzülüyorum demiş imalı imalı Allah büyük dedim üstüne vazife olmayan kişiler neelr neler diyor en güzelini Rabb'im biliyor noldu kendiliğinden geldi oğlum insAllah Rabb'im kimseye aratmasın cidden düşmanımsa da o kişi versin insAllahKesinlikle katılıyorum benimde alt komşum psikolojimi bozdu resmen geldi gitti aklıma girdi yeni evliyim diyorum biraz zamanı var bende isterim ama zaman diyorum yok şöyle yok böyle aklıma girdi hadi tamm sırf o girdi diye değil bende istedim ama psikolojimi bozcak kadr değildi sonra noldu her ay sormalar basladı sürekli ben kafama takmaya basladım tam 10 ay uğraştım olmadı sonra dedimki valla keyfin bilir bebiş paşa gönlün ne zaman isterse o zaman gel ben yazın tatil yapcam gelmessen gelme dedim ertesi ay hamile kalmışım
hadi hayırlısı cnm insAllah güzel haber alırız sendenYo . Bugün adet olmam gerekiyodu olmadım bi kaç gün geçsin test yapacağım inşallah
Dizi film izlemekte güzel kız full konsantre izle mutfak işlerini seviyorsan farklı yemekler dene oncelik sağlık tabiki cnm Rabb'im herşeyin en hayırlısını bilir elbet vardr bı zamaniYaa ben de çok beceriksizim ve sabır gerektirwn konularda pek iyi değilim puzzle felan ayy netflix takılıyorum yemek temizlik felan amaan nebilim hayırlısı sağlık olsun da cekeceezz napaaacaazz