Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah im aynı durumdayiz valla eşimin işleri sıkıntılı çok nadir dışarı çıkıyor sabahtan akşama yanyanayiz erkek eve olduğu zaman ne iş yapabiliyorsun yapsan da bitmiyor
Temizlik yaparken süpürgeyi yapıyor yardım ediyor neyseki. Ama gene de kısa süreli bir şey. Sonra yine sıkıcı

Biliyorum canım testleri attım bi bak canım ama pik olmadığını biliyorum

evet kuzum bu testlere göre pik ama kaset tipi testler bazen yanıltıyormuş dedi kızlar
şuan kaçıncı günün
Bu gün 22. Günüm canım bilmiyorum ki hatamı yaptım kaset test alarak markası laboquick

Bu gün 22. Günüm canım bilmiyorum ki hatamı yaptım kaset test alarak markası laboquick
memnun olanda var kuzum.. ama bazen hormonları belli yere kadar koyu yaptığı oluyor o yüzden yumurtlama olmuşsada olmadım sananda var.. bence devam et
regllerin düzenlimidir

ben batı beklemiyorum aslında bu kendimi dinlendirmeye çektim :) Rabbim tez vakitte isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşAllah

memnun olanda var kuzum.. ama bazen hormonları belli yere kadar koyu yaptığı oluyor o yüzden yumurtlama olmuşsada olmadım sananda var.. bence devam et
regllerin düzenlimidir
Canım kürtaj dan önce düzenliydi geçen ay gecikmem oldu ama 34 35 yani

Ben hamilelik dışın da kullan madım ama bildiğim kadarıyla regliye yakın ken ilacı kullanmayı bırakıyorlar regli bittikten sonra devam ediyolar.

regllerin düzenlimidir
Şimdi belkliyorum içtiklerini etkisi geçsin yapıcam birazdan bakalım nasıl çıkacak bu gün

Ay canım çok teşekkür ederim yaa araştırmışsın Allah razı olsunnn bir anormallik olmamasına çok sevindimsende pkolusun demek.. ne kadar süre denedin? Bende şimdi ovulasyon testlerinden mi alsam diyodum

Rabbim yardımcın olsun canım. Stres yapma her zaman pozitif olmaya çalış güzel düşün güzel olsun. Bak 25 gün arayla hamileliğin devam ediyor bu büyük nimet, ille de anne olacaksın demek ki

Canım testi yapmadan önce 2 saat hiç sıvı tüketmeden yap testini ozaman sonuç net çıkıo
Hep öyle yapıyorum aslında birazdaha zaman geçsinde sonuç net olsun diye ayıptır söylemesi ..... Kaçırıcam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…