- 10 Mart 2020
- 1.181
- 1.868
- 34
noo panikkkkk nooo stresssheh sonunda beni anlayan biri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
noo panikkkkk nooo stresssheh sonunda beni anlayan biri
Zor olmuştur inşallah saglikla nasip olur en kısa sürede canımDiş gebelik
Canmmm benmmm sende iyki varsinnn motivasyon herseyin basinsa morallar tavannn yapsin stres yok. Illa bebek olsn die beddenini ruhunu yipratma. Biz esimle onuildir birlikteyiz 21 aylik evliyiz olurina birak bnde stres yaptim yaptm bi patladm eşim sagolsn destek oldu yukarida yazdikalrimi dedi anladmmki bazi yerlerde yanlis yapiyorum. Simdi hem istiyorum ama strese girmiyorm. Sende oyle yap. Bi bakarsin ne zman stresi yendin ogun gelir bebebgin yada o ay ♥
Ay inş amin cnm amin.. Sorma ya deli oldum Bi çanta hazırlamış geçerken bırakın diye eşim de hayır gitmem bu zamanda kimseye dedi kapıdan bırak nolcak bahaneyle gitmiş olursunuz işte diyo..Ay ne alaka ya şu zamanda gidilir mi hiç mi mantıklı açıdan bakamıyor bu insanlar
Kuzu inanıyorum ben valla bak sonuçta bir engel var ve o engel aşılacak Allah'ın izniyle
Evet canım koyulaşma var yakındır inşallahKizceler bugünkü testimi yormlayin bakim daha koyu digerlerine gore ama c kadarda degill yakinmi simdi yumurtlama Venuseva
Hadi insallah zaten dunden beri belde hafif agri gibi bisi var seffaf akntimda oldu bugun yok ama dun vardi sanirim yumurtlama gunune hazirlaniyorm yanlis dusunmuyorm galibaOp
Evet canım koyulaşma var yakındır inşallah
yakın kuzum yumurtlama hadi bakalım ama pik olmamş dahaKizceler bugünkü testimi yormlayin bakim daha koyu digerlerine gore ama c kadarda degill yakinmi simdi yumurtlama Venuseva
Yarin olur insallahhhh sonraaa vur patlasin cal oynasinnnyakın kuzum yumurtlama hadi bakalım ama pik olmamş daha
Canım henüz pik olmamış, yarın testi tekrarla. Bazen bir gün sonra pik olabiliyor. Şu an pike doğru gidiyosun.Kizceler bugünkü testimi yormlayin bakim daha koyu digerlerine gore ama c kadarda degill yakinmi simdi yumurtlama Venuseva
Bana kan pıhtılaşmasındn olur dedıler ama herkesde oyle mı bılmıyormAnladm cnm kimyasal gebelik sebebin kan pıhtılaşması mıymış yani benim de bı kez kimyasal oldu
Yok canım doğru düşünüyorsun yumurtlama olmadan iki üç gün önce şefaf akıntı başlıyor inşallah senin için hayırlısı olur nasip olur bu ayHadi insallah zaten dunden beri belde hafif agri gibi bisi var seffaf akntimda oldu bugun yok ama dun vardi sanirim yumurtlama gunune hazirlaniyorm yanlis dusunmuyorm galiba ♥
yansın gecelerYarin olur insallahhhh sonraaa vur patlasin cal oynasinnn
Ben kızıma hamileyken kullanmıştım canım bide iğne kullanmıştım benAranızda coraspin 100 ilacını kullanan varmı
Ne diyeyim be kuzum söylenecek çok şey varda tek çare kafa oyalamak oyalanacak bir şeyler bulmak ne dicem sana agnucoston diye bir ilaç duydun mu hiç hayıt otu tohumu özü var içinde kullananlar var mıdır acaba ben aldım ilacı bugün ama daha hiç başlamadımBide şey oluyor ya hani. Ben şu an düşünmüyorum diyorlar. Sonra birden düşünüp o ay hamile kalıyorlar. Hatta doğurup cöpe atıyorlar. Sonra gel de isyan etme. Bi bildiği var diyorum kendimi avutuyorum işte ama biz de insanız hevesimiz kaçmadan verse keşke. Kuzenimin 5 sene olmadı sonra kendiliğinden kaldı. Ama ne bi hevesi ne de isteği kalmıştı artık . O kadar uğrastan sonra. Tabı daha fazla bekleyip kavuşan da çok ama ne biliyim. Konustukca neler geliyor aklıma
Bende kan pıhtılaşma vr bu ılacı verdıler gebelk dusundugum için subat ayında basladm ilaca fakat benım adetm nolmalde 3 gn surer ama 1 hafta surdu bıde fazla kanamm oldu saglk ocagna gtdm doktorum yan etkileri Olabılır dedı kadn dogma gt dedı gıdemedm bnde kullanmayı bırakdm fakt suan af adersınız adtlıyım fzla kanamm yk leke leke oluyo yorum ama pırtm ck oluyo acaba ılacın yan etkileri Olabılırmı kulnmaya devam etsem mıBen kızıma hamileyken kullanmıştım canım bide iğne kullanmıştım ben
pik olmadan çatlamaz kuzumKızlar şimdi size bi sorum var şimdi ben bu ay ovalisyon testi kullanıyorum adet bitimi başladım silikle başladı sonra yavaş yavaş koyulaşma ya başladı yakındır pik olur dedim ama dün yaptığım test silik çıktı acaba yanlış mı yaptım dedim tekrar tekrar yaptım bu sefer daha silik çıktı su içecek falan onada dikkat ettim ama kafam iyice karıştı pik olmadan çatlama olmaz değilim kızlar yapmaya devam edicem bu gün nasıl çıkıcak bulmuyorum ama durum bu sizce kızlar