Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim tez zamanda dualarınızı kabul etsin inşallah C-life ne oluyor

Bana dua edin dış gebelik olmasın bebeğim

Canım bende ovulasyonla takip etmek istiyorum İnternetlerden alıcam kaçlı sipariş edebilirim ? Fikir verebilir misiinnn?

Canım bende ovulasyonla takip etmek istiyorum İnternetlerden alıcam kaçlı sipariş edebilirim ? Fikir verebilir misiinnn?
KUZUM regllerin düzenlimi.. ben genelde 60lık sipariş ediyorum gebe kalırsam amannn umrum olmaz.. kalamazsamda ikide bir sipariş vermek yerine elimin altında bulunuyor
innovitayı öneririm kuzum

KUZUM regllerin düzenlimi.. ben genelde 60lık sipariş ediyorum gebe kalırsam amannn umrum olmaz.. kalamazsamda ikide bir sipariş vermek yerine elimin altında bulunuyor
innovitayı öneririm kuzum
Hayır polikistik över var adet olalı 46 gün geçti. 3-4 gündür de ağrı var karnımda. Klomen kullandım 1 hafta önce. Ama sanki adet sancısı gibi. Genelde 50-55 gün aralıgımda adet oluyorum klomende boşa gitti bence çünkü adet zamanında başlatmadı doktor. Tahlillerim de bir sıkıntı gözükmüyormuş. Bende ovulasyonla takip edeyim dedim

Amiin canım
Rabbim inşallah tekrar nasip eder evet çok önemli bir gece bende çok isterdim kuran okuyum ama kırmızılar gelince kaldı bende miraç kandilinde etmiştim miraç koyucam demiştim ama nasip olmadı ama yine de adağım devam ediyor oğlum olsun adını miraç veya berat koyucam

SENİN İÇİN OVULASYON EN İYİSİ..
O ZAMAN SENİN EN AZ 60LIKLARDAN ALMAN LAZM EN AZ :)

Zor olmuştur inşallah saglikla nasip olur en kısa sürede canım
Teşekkürler 2017 de geçirdim diş gebeliği kemoterapi ilacı ile sonlandırıldı zor günlerdi sonra 9 ay korunmamız önerildi 9.ay sonunda kendiliğinden hamile kaldım düşünmediğimiz bir zamanda oldu şuan kızım 1 yaşında inşallah sizin de kucağınıza almanız nasip olur yazın bana mutlaka merak ederim

Maşallah Allah kiziniza sağlıkla mutlukla dolu uzun ömür nasip etsin. Inşallah teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…