- 23 Şubat 2020
- 218
- -237
Ağrıların varmı canım benm çok kasıklarımda batma var?
Pik olmadığını biliyorum canım sadece dün silik çıkmıştı ya dündenden Sonra böyle çıktıpik değil...
Koyulaşmaya başlamış canım, takipte ol.Pik olmadığını biliyorum canım sadece dün silik çıkmıştı ya dündenden Sonra böyle çıktı
Evet canım yapıcam adet tarihine kadar inşallah gelmez bu ayKoyulaşmaya başlamış canım, takipte ol. ☺
Ah beratım benim canım oğlum keşke yanımda olsaydı şimdiAmiin canım
Rabbim inşallah tekrar nasip eder evet çok önemli bir gece bende çok isterdim kuran okuyum ama kırmızılar gelince kaldı bende miraç kandilinde etmiştim miraç koyucam demiştim ama nasip olmadı ama yine de adağım devam ediyor oğlum olsun adını miraç veya berat koyucam
İnşâllah cnm rabbim tekrardan nasıp eder anne olmayı ve kucagımıza alabılmeyıRabbim yardımcın olsun canım. Stres yapma her zaman pozitif olmaya çalış güzel düşün güzel olsun. Bak 25 gün arayla hamileliğin devam ediyor bu büyük nimet, ille de anne olacaksın demek ki☺
cnm devam et insAllah koyulaşma var rasgelsim insAllahKizceler bugünkü testimi yormlayin bakim daha koyu digerlerine gore ama c kadarda degill yakinmi simdi yumurtlamaVenuseva
anladm kimyasal kalitesiz yumurta spermden kaynaklı oluyor diyorlar sürekli kullanmani söylediyse devam etseydin keşke fazla da bilgim yok ama hayirlisiBana kan pıhtılaşmasındn olur dedıler ama herkesde oyle mı bılmıyorm
Bana coraspin 100 kan sulandırıcı vrmışlerdı gecn ay kullnmş dm nolmlde adetm 3 gn surerdı bı hafta surdu fzla kanamm oldu saglk ocagna gtdm o doktorum bu kan sulandırıcınn yan etkısı Olabılır kadın doğuma gıt demşdı bu vırus olayından gtmedm suan adtlıyım ama pırtı ck dusuyo suan bnde ne ypcm bılmıyorm kullanmayı bırkmşdm ılacı gıtmedım dıye ama kullnsm mı acaba aranızda kullanan vrmı bu ılacı
Kızlar şimdi size bi sorum var şimdi ben bu ay ovalisyon testi kullanıyorum adet bitimi başladım silikle başladı sonra yavaş yavaş koyulaşma ya başladı yakındır pik olur dedim ama dün yaptığım test silik çıktı acaba yanlış mı yaptım dedim tekrar tekrar yaptım bu sefer daha silik çıktı su içecek falan onada dikkat ettim ama kafam iyice karıştı pik olmadan çatlama olmaz değilim kızlar yapmaya devam edicem bu gün nasıl çıkıcak bulmuyorum ama durum bu sizce kızlar
aynen cnm sağlık olsun diyoruz artk napalim dyaanacazTemizlik yaparken süpürgeyi yapıyor yardım ediyor neyseki. Ama gene de kısa süreli bir şey. Sonra yine sıkıcı
kimseyle kiyaslamamaya çalış cnm öyle insan daha dibe gidiyor sen zamanın senin nasibin herkesin farklı sonuctaAslında takmıyordum zaten hayırlısı diye dua ediyorum ama benden sonra deneyen herkes hamile kalınca bi moralim bozuldu
rica ederim cnm evet bende de var pco ama adetlerim çok çok düzensiz değildi bazısı ilaçsız adet olamıyor snrm benim çok nadir uzardi döngüm ovulasyon testi hem iyi hem kötü sanki ya stres yapmayacaksn dene cnmAy canım çok teşekkür ederim yaa araştırmışsın Allah razı olsunnnbir anormallik olmamasına çok sevindim sende pkolusun demek.. ne kadar süre denedin? Bende şimdi ovulasyon testlerinden mi alsam diyodum
Cnm üstte mesajını alintiladm toplu yakıt vereyim diye buraya yazfm ovu testi yavaş yavaş koyulasacak diye birşey yok aniden pik yapabilir yani bugün biraz koyu yarin silik ertesi günü pik yapabilir hiç belli olmaz o yüzden düzenli testleri yapmaya devam et rasgelsim insAllahEki Görüntüle 2615322kızlar buda bugünki testim
Ay inşallah canımHadi gözün aydın geliyo bebiş
İnşallah canım yapmaya devam edicem hepimizin Rast gitsin inşallahcnm devam et insAllah koyulaşma var rasgelsim insAllah
anladm kimyasal kalitesiz yumurta spermden kaynaklı oluyor diyorlar sürekli kullanmani söylediyse devam etseydin keşke fazla da bilgim yok ama hayirlisi
aynen cnm sağlık olsun diyoruz artk napalim dyaanacaz
kimseyle kiyaslamamaya çalış cnm öyle insan daha dibe gidiyor sen zamanın senin nasibin herkesin farklı sonucta
rica ederim cnm evet bende de var pco ama adetlerim çok çok düzensiz değildi bazısı ilaçsız adet olamıyor snrm benim çok nadir uzardi döngüm ovulasyon testi hem iyi hem kötü sanki ya stres yapmayacaksn dene cnm
Cnm üstte mesajını alintiladm toplu yakıt vereyim diye buraya yazfm ovu testi yavaş yavaş koyulasacak diye birşey yok aniden pik yapabilir yani bugün biraz koyu yarin silik ertesi günü pik yapabilir hiç belli olmaz o yüzden düzenli testleri yapmaya devam et rasgelsim insAllah
Hamilelik belirtileri heskeste çok farklı olabiliyor mesela ben hiçbir belirti yaşamadım sadece uyku düşkünlüğü vardı saatlerce uyusam da dinlenemiyor uykuya doyamıyordum sanki hasta olursun kalktığında halsizlik olur ayakta zor durursun ya aynı öyle şu son 1 haftada da gögüs agrısı ve aşırı kaşıntı var gögsümde başka belirti de hala yokRegl olacakmışım gibi ağrılarım oluyor ara ara ve kasık batması yaşıyorum ben de. Göğüs hassasiyeti yaşıyorum. Ama bunlar aynı zamanda regl belirtisi de olabilir diye düşünüyorum. Insallah gebelik belirtisidir
Bence kesin hamilelik var hayırlı olsun silik çizgi pozitif oluyor aynı şekilde ögrendim çünküEki Görüntüle 2615322kızlar buda bugünki testim
Bu ovulasyon testi ama dimi gebelik değilBence kesin hamilelik var hayırlı olsun silik çizgi pozitif oluyor aynı şekilde ögrendim çünkü
Bence kesin hamilelik var hayırlı olsun silik çizgi pozitif oluyor aynı şekilde ögrendim çünkü
[/QUOT
Ah canım benim ağzından bal damlıyorama bu ovu testi gebelik değil ama ben duanı üstüme alınıyorum ve amin diyorum inşallah ay sonu bu duan rabbim tarafından kabul görür nasip olur aminnnn
Bu ovulasyon testi ama dimi gebelik değiltype="full"]2615322[/ATTACH]kızlar buda bugünki testim
Bu ovulasyon testi ama dimi gebelik değiltype="full"]2615322[/ATTACH]kızlar buda bugünki testim