Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ağrıların varmı canım benm çok kasıklarımda batma var?

Regl olacakmışım gibi ağrılarım oluyor ara ara ve kasık batması yaşıyorum ben de. Göğüs hassasiyeti yaşıyorum. Ama bunlar aynı zamanda regl belirtisi de olabilir diye düşünüyorum. Insallah gebelik belirtisidir

Ah beratım benim canım oğlum keşke yanımda olsaydı şimdi

Rabbim yardımcın olsun canım. Stres yapma her zaman pozitif olmaya çalış güzel düşün güzel olsun. Bak 25 gün arayla hamileliğin devam ediyor bu büyük nimet, ille de anne olacaksın demek ki☺
İnşâllah cnm rabbim tekrardan nasıp eder anne olmayı ve kucagımıza alabılmeyı

Kizceler bugünkü testimi yormlayin bakim daha koyu digerlerine gore ama c kadarda degill yakinmi simdi yumurtlama Venuseva
cnm devam et insAllah koyulaşma var rasgelsim insAllah
anladm kimyasal kalitesiz yumurta spermden kaynaklı oluyor diyorlar sürekli kullanmani söylediyse devam etseydin keşke fazla da bilgim yok ama hayirlisi
Temizlik yaparken süpürgeyi yapıyor yardım ediyor neyseki. Ama gene de kısa süreli bir şey. Sonra yine sıkıcı
aynen cnm sağlık olsun diyoruz artk napalim dyaanacaz
Aslında takmıyordum zaten hayırlısı diye dua ediyorum ama benden sonra deneyen herkes hamile kalınca bi moralim bozuldu
kimseyle kiyaslamamaya çalış cnm öyle insan daha dibe gidiyor sen zamanın senin nasibin herkesin farklı sonucta
Ay canım çok teşekkür ederim yaa araştırmışsın Allah razı olsunnn bir anormallik olmamasına çok sevindimsende pkolusun demek.. ne kadar süre denedin? Bende şimdi ovulasyon testlerinden mi alsam diyodum
rica ederim cnm evet bende de var pco ama adetlerim çok çok düzensiz değildi bazısı ilaçsız adet olamıyor snrm benim çok nadir uzardi döngüm ovulasyon testi hem iyi hem kötü sanki ya stres yapmayacaksn dene cnm
Cnm üstte mesajını alintiladm toplu yakıt vereyim diye buraya yazfm ovu testi yavaş yavaş koyulasacak diye birşey yok aniden pik yapabilir yani bugün biraz koyu yarin silik ertesi günü pik yapabilir hiç belli olmaz o yüzden düzenli testleri yapmaya devam et rasgelsim insAllah

Merhabalar bende bebek düşünüyorum siprelimi çıkarttım altıncı aya girdim bebek ne zaman olur bilmiyorum doğrusu çok istiyorum erken yaşta anne olmuştum anneliğin tadını pek cikartamadim erken yaş malum şimdi yeniden anne olmak istiyorum adet günüm 31 Mart inşallah buay olur Allah herkese nasip etsin inşallah

İnşallah canım yapmaya devam edicem hepimizin Rast gitsin inşallah

Hamilelik belirtileri heskeste çok farklı olabiliyor mesela ben hiçbir belirti yaşamadım sadece uyku düşkünlüğü vardı saatlerce uyusam da dinlenemiyor uykuya doyamıyordum sanki hasta olursun kalktığında halsizlik olur ayakta zor durursun ya aynı öyle şu son 1 haftada da gögüs agrısı ve aşırı kaşıntı var gögsümde başka belirti de hala yok

Benım de tam bılgım yok 3senelık evlıyım ıkı defa kımyasal gebelık yasadm infertilite bolumune gtdm tum testlerım temız cıkdı doktorm tup bebek bolumune gndrdı sızın dedıgınız sylerı sanırım tup bebekde bellı olck
Suana kadr ne esımde ne bnde bı sorun ckmadı tk sorn bendekı kn pıhtılaşması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…