Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım ama inşallah hayırlısı olur bu zamanda da biraz zor olacak gibi ama herşeye değer

yaşınızı sormamda sakınca var mı lütfen(((((

Insallahhh bakalm basi kim ceker bilmiyorm dualamayi en son bilen biri yapsin

Hmm öyle olabilir canım. Yoksa ürolog da jinekolog da gün aşırı diyordu
inan artık bu yaş meselesi sorulan sorular ve doktorların herşey yolunda diyerek tüp bebek demesi arasına sıkıştık eşim doğal yolla olsun modunda onlar tabiki tüp bebek der çünkü güzel getirisi var diyorlar haklıda bulmuyor değilim...

Ah keske canim keske zamanim dar olunca insan ister istemez umitsizlige kapiliyor birde 15 ay icinde hic bi sekilde gebelik gecirmeyen biri olunca ister istemez uzuluyor insan
Kz bnde iki yila yakin evliyim nolmus olmuyorsa zamani var demekki hayirli olcaksa olsn en iyisini rabbim bilir birde esinz destek oliyormu bilmiyorm benm esim birgun cok agladm aldi yanina Her kadin doguracak diye birsey yok. Ben seni sen oldugun icin seviyorum illa bi bbek dogur diye degil dedi. Bana sen lazmsin Allah verirse bas ustune vermezse bana seni vwrdi dedi ayyyy ben bi değiştim o zman sonra strese girme esinle birbirinizi destekleyin sevginiz sohbetinjz kalbiniz iyi niyeyinz bir olsun RABBIM o sevgiyi taclandirrirsa da bin sukur taclandirmasada her zaman hayirlisi olsun. Gonlumuzdekini hayirli olarak versin Allah. Sabir sukur noo stres kaygi. Isimiz Allaha kaldiysa olmus bil

senin yaşında bişey yok ki kuzum panik yapma emin ol küçüksün canım
Saol desteğin için. Ya herkesin bi zaafı vardırya bende karşımdaki doktor yaşın geçmiş geç kalmışsın demesin diye çabalıyorum.
Allah'ın vardır bi vakti. Ama senin durumun epey stresli. Lütfen kendini rahat hissetmeye çalış..
Ben aşılama için gittiğimde daha hakkimda hiç bişey sormadan ilk dediği çevre baskısını umursama oldu. Ki benim öyle bi sorunum yoktu.

Canm benm elbet maddi olarka tup bebk yoruyor universitelere basvur en azindan ilac paraai oduyorsn ben basladm ama koronadan kaynakli dosyami tamamlayamiyorm zamn alacak. Derdimizin şifasini arayacagiz Gerisi Allaha emanet. Bence universitelerde tup bebek unitelerini arastir kuzucum hem senin istedigin hem esinin ortak yolu olablir

benimhayat hikayem çok farklı yıllarca sevmediğim nefret ettiğim biri ile yaşadım ikizlerim oldu çok sancılı boşandım inanılmaz zordu şimdi aşık olduğum adamla evliyim ailesi karşı çıktı ilk başta neden onca bekar kız varken boşanmış çocuklu diye ama sonunda aileleri ikna ettik ve çok şükür herşey yolunda bu seferde herkes çocuk soruyor ve bu beni inanılmaz geriyor dr.a gidince onlarda yaş çok etken vs.konuşunca iyice moral olarak çöküyorum((((

burda çok yeniyim burdan biri yazınca nerden cvp vereceğim vs.çok bilemiyorum ama inanın moral veriyorsunuz ve iyiki varsınız hepinizzz

Anladm cnm kimyasal gebelik sebebin kan pıhtılaşması mıymış yani benim de bı kez kimyasal oldu

Evet çok üzücü ama olumsuz düşünerek bi yere varılmayacağını düşün.
Ve İyi düşünerek Allah'ın izniyle bebeğinin olmasına katkı sağlayabilecegini canım

burda çok yeniyim burdan biri yazınca nerden cvp vereceğim vs.çok bilemiyorum ama inanın moral veriyorsunuz ve iyiki varsınız hepinizzz
Canmmm benmmm sende iyki varsinnn motivasyon herseyin basinsa morallar tavannn yapsin stres yok. Illa bebek olsn die beddenini ruhunu yipratma. Biz esimle onuildir birlikteyiz 21 aylik evliyiz olurina birak bnde stres yaptim yaptm bi patladm eşim sagolsn destek oldu yukarida yazdikalrimi dedi anladmmki bazi yerlerde yanlis yapiyorum. Simdi hem istiyorum ama strese girmiyorm. Sende oyle yap. Bi bakarsin ne zman stresi yendin ogun gelir bebebgin yada o ay

Kizlarrrrrrr kalkin kara kara boyle mod dusurmeyi kalkıp nbi kahve yapn esinz vrsa onada yapin. Guzel düşünün once siz iyi hissedinki bebbek huzur dolu annesine gelsinn dmiii ama motivasyonunuz tammm bebeleriniz tez vakitte gelecek olsn

heh sonunda beni anlayan biri

Merhaba benimde FSH yüksek doktor cylo diye bı ilaç verdi ilaç biteli bugün 8.gun ama regli olmadım 2 buçuk yılı gecti ama olmuyor☹ çok yüksekti fshm
Allah sabır versin size Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…