Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kizceler bugünkü testimi yormlayin bakim daha koyu digerlerine gore ama c kadarda degill yakinmi simdi yumurtlama Venuseva

Eklentiler

• 15861739859465963246276202784195.jpg
    91 KB · Görüntüleme: 31
Ay ne alaka ya şu zamanda gidilir mi hiç mi mantıklı açıdan bakamıyor bu insanlar
Kuzu inanıyorum ben valla bak sonuçta bir engel var ve o engel aşılacak Allah'ın izniyle
Ay inş amin cnm amin.. Sorma ya deli oldum Bi çanta hazırlamış geçerken bırakın diye eşim de hayır gitmem bu zamanda kimseye dedi kapıdan bırak nolcak bahaneyle gitmiş olursunuz işte diyo..

Anladm cnm kimyasal gebelik sebebin kan pıhtılaşması mıymış yani benim de bı kez kimyasal oldu
Bana kan pıhtılaşmasındn olur dedıler ama herkesde oyle mı bılmıyorm
Bana coraspin 100 kan sulandırıcı vrmışlerdı gecn ay kullnmş dm nolmlde adetm 3 gn surerdı bı hafta surdu fzla kanamm oldu saglk ocagna gtdm o doktorum bu kan sulandırıcınn yan etkısı Olabılır kadın doğuma gıt demşdı bu vırus olayından gtmedm suan adtlıyım ama pırtı ck dusuyo suan bnde ne ypcm bılmıyorm kullanmayı bırkmşdm ılacı gıtmedım dıye ama kullnsm mı acaba aranızda kullanan vrmı bu ılacı

Hadi insallah zaten dunden beri belde hafif agri gibi bisi var seffaf akntimda oldu bugun yok ama dun vardi sanirim yumurtlama gunune hazirlaniyorm yanlis dusunmuyorm galiba ♥
Yok canım doğru düşünüyorsun yumurtlama olmadan iki üç gün önce şefaf akıntı başlıyor inşallah senin için hayırlısı olur nasip olur bu ay

Ne diyeyim be kuzum söylenecek çok şey varda tek çare kafa oyalamak oyalanacak bir şeyler bulmak ne dicem sana agnucoston diye bir ilaç duydun mu hiç hayıt otu tohumu özü var içinde kullananlar var mıdır acaba ben aldım ilacı bugün ama daha hiç başlamadım

Ben kızıma hamileyken kullanmıştım canım bide iğne kullanmıştım ben
Bende kan pıhtılaşma vr bu ılacı verdıler gebelk dusundugum için subat ayında basladm ilaca fakat benım adetm nolmalde 3 gn surer ama 1 hafta surdu bıde fazla kanamm oldu saglk ocagna gtdm doktorum yan etkileri Olabılır dedı kadn dogma gt dedı gıdemedm bnde kullanmayı bırakdm fakt suan af adersınız adtlıyım fzla kanamm yk leke leke oluyo yorum ama pırtm ck oluyo acaba ılacın yan etkileri Olabılırmı kulnmaya devam etsem mı

Kızlar şimdi size bi sorum var şimdi ben bu ay ovalisyon testi kullanıyorum adet bitimi başladım silikle başladı sonra yavaş yavaş koyulaşma ya başladı yakındır pik olur dedim ama dün yaptığım test silik çıktı acaba yanlış mı yaptım dedim tekrar tekrar yaptım bu sefer daha silik çıktı su içecek falan onada dikkat ettim ama kafam iyice karıştı pik olmadan çatlama olmaz değilim kızlar yapmaya devam edicem bu gün nasıl çıkıcak bulmuyorum ama durum bu sizce kızlar

pik olmadan çatlamaz kuzum
hormonlar değişken.. ondan dolayı öyle oluyor normal yani
bir ara bende 2-3 gün boyunca 2. çizgi çıkmadı bile.. aha dedim yumurtlamıyorum ama sonra birden pik oldu devam ettim
geç yumurtladım 28. günde pik gördüğümü biliyoruım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…