Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kasımda başladık kullanmaya. Şubatta testimiz güzel cıktı. 3 4 aylık bi süre canım
Anladım canım .Bizde daha 1 aydır klomen e başladık .Değerleri düşürünce tedirgin oldum açıkçası . O zaman 2 ay daha devam etmemiz gerek .Zaten doktorumuz da öyle demişti

Rabbim kavuşturacak elbet. Allahın izni ile... Sabır edecez. Basın sağolsun rabbim bidaha yasatmadın aynı acıyı..

Çok üzüldüm inşallah en kısa sürede sağlıkla kucağına alır mutluluklarını mürüvetlerini görürsün ..
Ne diyor doktorlar test felan yapıldı mı
Doktorumun dediğine göre bebeğim cok saglıklıymış ne kordon dolanması ne kaka yapması ne başka bir şey doktorum dogal ölüm dedi genetık test istedi

Ben de kafama takmamayı beceremiyorum yani aslında öyle abartı da takıyorum diyemem ama aklımda sonuçta atlayıp zıplamıyorum ters hareket yapmıyorum diyet yapmıyorum mesela vitamin mineral kaybı olmasın diye

Serom öğrenilmiş çaresizlik amaaan olmuyo nasilsa dedim adet günü ağrı kesici ilaç içtim ertesi gün ne oldu da test yaptım Bilmem ki çift çizgiyi gördüm
Hatırlıyo musun, başım ağrıyo demiştin. Bende dikkat et ilaç almadan önce hamile olabilirsin demiştim. Benim de baş ağrım olmuştu demiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…