- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.757
Anladım canım .Bizde daha 1 aydır klomen e başladık .Değerleri düşürünce tedirgin oldum açıkçası . O zaman 2 ay daha devam etmemiz gerek .Zaten doktorumuz da öyle demiştiKasımda başladık kullanmaya. Şubatta testimiz güzel cıktı. 3 4 aylık bi süre canım
Seni çok sevdim ya enerjin çok iyiAyy inşallahSağlıkla hayırla huzurla bebek sebebiyle kış kış bat kış kış hepimizin batlara kış kış
Rabbim kavuşturacak elbet. Allahın izni ile... Sabır edecez. Basın sağolsun rabbim bidaha yasatmadın aynı acıyı..Ben de oğlumu cok özledim ve artık evladımı kucagıma almayı cok istiyorum 3 yıllık evlıyım 18 ayımda hamıle kaldım ama maalesef 7 haftalıkken kalbı durdu kürtajdan 3 ay sonra tekrardan hamıle kaldım ama bu sefer de 3 hafta önce 38 haftalıkken kalbı durdu bebegımın karnımda sezeryanla ölü dogum yaptım cok canım yanıyor artık ne zaman kucagıma alacağım evladımı ben
İnşallah canım .Ay bana çok moral oldu söyledikleriniz teşekkür ederim :)Canım sıfırlamaz merak etme eşinin verdiği örnekte Şuan için ilaçların etkisi yok en az üç ay
Doktorumun dediğine göre bebeğim cok saglıklıymış ne kordon dolanması ne kaka yapması ne başka bir şey doktorum dogal ölüm dedi genetık test istediÇok üzüldüm inşallah en kısa sürede sağlıkla kucağına alır mutluluklarını mürüvetlerini görürsün ..
Ne diyor doktorlar test felan yapıldı mı
Amin canım inşallahRabbim kavuşturacak elbet. Allahın izni ile... Sabır edecez. Basın sağolsun rabbim bidaha yasatmadın aynı acıyı..
Serom öğrenilmiş çaresizlikBunu nasıl becerdiniz
Rabbim bir daha yaşatmasınCok zor bir acı gercekten cok zor
Hatırlıyo musun, başım ağrıyo demiştin. Bende dikkat et ilaç almadan önce hamile olabilirsin demiştim. Benim de baş ağrım olmuştu demiştim.Serom öğrenilmiş çaresizlikamaaan olmuyo nasilsa dedim adet günü ağrı kesici ilaç içtim ertesi gün ne oldu da test yaptım Bilmem ki çift çizgiyi gördüm
Amin canım inşallahRabbim bir daha yaşatmasınhiçbir kadın yaşamasın çok zor gerçekten
Burda bunun için varız canım moral motivasyon tavan, o bebek o göbüşe ge le cek tabii Rabbimin izniyleİnşallah canım .Ay bana çok moral oldu söyledikleriniz teşekkür ederim :)
Rabbim tez zaman da Göbeklerimizi bebekle doldursun nBen de kafama takmamayı beceremiyorum yani aslında öyle abartı da takıyorum diyemem ama aklımda sonuçta atlayıp zıplamıyorum ters hareket yapmıyorum diyet yapmıyorum mesela vitamin mineral kaybı olmasın diye
Gelsin be Mervem mm insallah
Allah yeniden başlayanlarin yardımcısıdir... Berat ın kardeşini yollayacak ordan canım benim güçlü olAmin canım inşallah
Hatırlamaz mıyımHatırlıyo musun, başım ağrıyo demiştin. Bende dikkat et ilaç almadan önce hamile olabilirsin demiştim. Benim de baş ağrım olmuştu demiştim.
İnşallah canımBurda bunun için varız canım moral motivasyon tavan, o bebek o göbüşe ge le cek tabii Rabbimin izniyle
Ben bunu yapamıyorum ki. Son gün yine bi ümitSerom öğrenilmiş çaresizlikamaaan olmuyo nasilsa dedim adet günü ağrı kesici ilaç içtim ertesi gün ne oldu da test yaptım Bilmem ki çift çizgiyi gördüm