Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sizin belirli bir sebep var mıydı kuzum?
kuzu bu ay eşime sperm testi yapılacaktı, malum koronadan dolayı doktora gidemedik. Bende pco var. Ama şuan rahimde ki yaradan dolayı korunuyoruz
Allahım ümitsiz birakmasin. Rabbim dilemedikçe biz diliyemeyiz. Demekki verecek bize rabbim den istiye biliyoruz... Allahım evlad sız bırakmasın kimseyi.
Amin canım amin. Nedense bu koronadan dolayı sanırım artık hiç düşünemiyorum bile anne olacağımı. Ne zaman öleceğim bile belli değil

Korkma.. Biz anne olacağız allahın izni ile Korona morona Bize işlemez :)))

Rabbim bı dhaa yasatmasin insAllah

Ya bişey soracağım kızlar 2 aydır arkadaşım beni rüyasında görüyor. Kucağımda hep bebek varmış ay içine mi doğdu naptı. Bu ay arkadaş yüzünden ümitlendim:)

Ya bişey soracağım kızlar 2 aydır arkadaşım beni rüyasında görüyor. Kucağımda hep bebek varmış ay içine mi doğdu naptı. Bu ay arkadaş yüzünden ümitlendim:)
Ya insanın gönlüne düşünce bu istek burnu kaşınsa bu ay olacak sanıyor ben 1 senedir biri bişe dese rüyasında görse arasa cama beyaz kuş konsa menekşem açsa heeep dedim ki bu ay oldu heralde bu bir işaret Ama bu benim hikayem tabi inşallah arkadaşının içine doğmuştur da güzel haberler verirsin

Ay inş ya. Eşim hiç rüya görmez oda görünce hayırdır inş dedim :) Diğer hamileliğimde komşumuz saksıda çiçek getiriyordu. Annem bebek haberi bu dedi sonra hamile olduğumu öğrenmiştim. Bakalım bunda da hayırlısı :)

Kızlar kafaya takmamanin ilk kuralı bence kimseye gebe kalmaya çalıştığını söylemiyceksinz cidden dışardan herkeisn beklentisi de insanı çok yoruyor gereksiz stres yapıyor ben ikinciye ilk niyetlendik herkese söyledim snrm niye öyle boş boğazlık yaptıysam her ay herkes sordu daha da sarpa sardı söylemişseniz de erteledik falan diyip rahatlatın kendinizi Rabb'im en hayırlı zamanda nasip etsin insAllah hepimize

Aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…