- 20 Mart 2011
- 13.718
- 32.236
Sizin belirli bir sebep var mıydı kuzum?Ben bunu yapamıyorum ki. Son gün yine bi ümit
Allahım ümitsiz birakmasin. Rabbim dilemedikçe biz diliyemeyiz. Demekki verecek bize rabbim den istiye biliyoruz... Allahım evlad sız bırakmasın kimseyi.Ben bunu yapamıyorum ki. Son gün yine bi ümit
Allahım ümitsiz birakmasin. Rabbim dilemedikçe biz diliyemeyiz. Demekki verecek bize rabbim den istiye biliyoruz... Allahım evlad sız bırakmasın kimseyi.Ben bunu yapamıyorum ki. Son gün yine bi ümit
kuzu bu ay eşime sperm testi yapılacaktı, malum koronadan dolayı doktora gidemedik. Bende pco var. Ama şuan rahimde ki yaradan dolayı korunuyoruzSizin belirli bir sebep var mıydı kuzum?
Amin canım amin. Nedense bu koronadan dolayı sanırım artık hiç düşünemiyorum bile anne olacağımı. Ne zaman öleceğim bile belli değilAllahım ümitsiz birakmasin. Rabbim dilemedikçe biz diliyemeyiz. Demekki verecek bize rabbim den istiye biliyoruz... Allahım evlad sız bırakmasın kimseyi.
Korkma.. Biz anne olacağız allahın izni ile Korona morona Bize işlemez :)))kuzu bu ay eşime sperm testi yapılacaktı, malum koronadan dolayı doktora gidemedik. Bende pco var. Ama şuan rahimde ki yaradan dolayı korunuyoruz
Amin canım amin. Nedense bu koronadan dolayı sanırım artık hiç düşünemiyorum bile anne olacağımı. Ne zaman öleceğim bile belli değil
Rabbim bı dhaa yasatmasin insAllahCanım ilkinde arastırma yapılmadı ikincisinde doktorumun dediğine göre bebeğim cok saglıklıymış ne kordon dolanması ne kaka yapması ne başka bir şey doktorum dogal ölüm dedi genetık test istedi bilmiyorum bakalım sebeb ne Allahım sabr versin gercekten cok zor
Güzel düşünelim güzel olsun derim hep, lakin doktora bile gidemiyorumKorkma.. Biz anne olacağız allahın izni ile Korona morona Bize işlemez :)))
Vardır bir Hayır Ümitlerin hiç kırılmasın kuzumYa bişey soracağım kızlar 2 aydır arkadaşım beni rüyasında görüyor. Kucağımda hep bebek varmış ay içine mi doğdu naptı. Bu ay arkadaş yüzünden ümitlendim:)
Ya insanın gönlüne düşünce bu istek burnu kaşınsa bu ay olacak sanıyor ben 1 senedir biri bişe dese rüyasında görse arasa cama beyaz kuş konsa menekşem açsa heeep dedim ki bu ay oldu heralde bu bir işaretYa bişey soracağım kızlar 2 aydır arkadaşım beni rüyasında görüyor. Kucağımda hep bebek varmış ay içine mi doğdu naptı. Bu ay arkadaş yüzünden ümitlendim:)
Ya insanın gönlüne düşünce bu istek burnu kaşınsa bu ay olacak sanıyor ben 1 senedir biri bişe dese rüyasında görse arasa cama beyaz kuş konsa menekşem açsa heeep dedim ki bu ay oldu heralde bu bir işaretAma bu benim hikayem tabi inşallah arkadaşının içine doğmuştur da güzel haberler verirsin
Hayra çıksın insAllahYa bişey soracağım kızlar 2 aydır arkadaşım beni rüyasında görüyor. Kucağımda hep bebek varmış ay içine mi doğdu naptı. Bu ay arkadaş yüzünden ümitlendim:)
Hayra çıksın insAllah
Üzülme kuzum Rabbim büyüktür hepimiz gebe kalacaz allahın izni ile...Ben de 9 ay oldu beklemekteyim
AminnnnKızlar kafaya takmamanin ilk kuralı bence kimseye gebe kalmaya çalıştığını söylemiyceksinz cidden dışardan herkeisn beklentisi de insanı çok yoruyor gereksiz stres yapıyor ben ikinciye ilk niyetlendik herkese söyledim snrm niye öyle boş boğazlık yaptıysam her ay herkes sordu daha da sarpa sardı söylemişseniz de erteledik falan diyip rahatlatın kendinizi Rabb'im en hayırlı zamanda nasip etsin insAllah hepimize
İnşallah canımÜzülme kuzum Rabbim büyüktür hepimiz gebe kalacaz allahın izni ile...