Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde 15 inde ama duruma göre gitmeyebikirim senin ilk aylar ya mecbur gideceksin tetenoz aşıların cinsiyet 2 ki tarama ayrıntılı ultrason seker yükleme ama 11 haftadan sonra su gibi geçti benim anlamdim

Aybush
benide eklermisin şubatta 4.kez kimyasal düşük oldu adet olamadım 40 gün oldu doktora gittim doğum kontrol hapı verdi 21 gün sonra adet olacağım inşallah bat olarak 24.04.2020 yazalım mayısta ovulasyon takibi yapacağım

Benimde 15 inde ama duruma göre gitmeyebikirim senin ilk aylar ya mecbur gideceksin tetenoz aşıların cinsiyet 2 ki tarama ayrıntılı ultrason seker yükleme ama 11 haftadan sonra su gibi geçti benim anlamdim
En son 1 ay önce gittim ben canım. İlk aylar mecbur gidiyorum. Dediğin gibi ikili test vs var. Özele gidiyorum ben, pandemi hastanesi olmadığı için çok fazla tedirgin olmuyorum. Ama tabi yine önlem alıp gidicem. İnşallah benimde su gibi geçer.

Valla benim bebis biraz allaha emanet gibi tarama testlerini ve ayrintiliyi yaptırmadım

tamam çok teşekkür ederim

Valla benim bebis biraz allaha emanet gibi tarama testlerini ve ayrintiliyi yaptırmadım
Çoğu kişi yaptırmıyo burda gördüğüm. Allah’ın izniyle sağlıkla gelicek inşallah canım. Ben de bi kontrol günüm gelse de gidip doktorla konuşsam. Şu an sadece folik asit kullanıyorum. Bi de işte kan testlerini falan yaptırmıştım.

Hanimlar merhabalar. Benim bat 6 nisan. 3 gundur ovulasyon testi yapiyorum 2 nisanda t cizgim silikti 3 nisanda koyulasmisti 4 nisanda koyulasmisti bugun sabah silikti. Değerlendirdik her ihtimale karsi.. biraz once baktim t yine koyulasmisti. Kullandigim LH testi laboquik gin testi. Rabbim tum isteyenlere nasip etsin

Doktor İnsilun direnci yüzünden oluyor diyip hap verdi. Kendi kendine gebe kalırsın kilo ver dedi 80 55 e kadar indim.
Ben de insülin direnciymiş hap kullanıyorum iki haftadır ama hala kilo veremedim

Saglik ocağına kaydın yapılınca kan ve vitamin hapi da veriyor cnm

Canım bende bu kadar detaylı bir test yapılmadı ben kendim yaptırmıştım belki o sebeptendir şimdi bildiğim kadarıyla açıklayacağım sana normal yazan genlerinde hiçbir sıkıntı yok doktorum böyle açıklamıştı bana. Senin Pai yazan genin Homozigot ve bir de Beta yazan genin Hetorozigot bu iki geninde mutasyon var. Bu genler kanında pıhtılaşmaya sebep olabilir ve bebek yeteri kadar beslenemeyebilir. Özellikle 6-10 haftalarda olan düşükler ve kalp durmalarına sebep olabiliyormuş bu kanda pıhtılaşma. Ama tedavisi var. Bazı doktorlar hamile kalmadan coraspin 100 mg başlatıyor. Bazıları da gebe kaldığında kese görününce coraspin ve göbekten vurulan clexan ya da türevleri iğne başlatıyor. Bu ilaç ve iğne pıhtılaşmayı önleyerek kanı sulandırıyor ve bebek daha rahat beslenebiliyor. Benim bildiğim bunlar canım yardımcı olabileceğim başka şey varsa sor lütfen

Son düzenleme:
Kızlar adetim gecikti ya Bi ovülasyon testi yapıyım dedim bu şekilde çıktı baya koyu

Eklentiler

• IMG_20200405_210758.jpg
    37,3 KB · Görüntüleme: 27
ben tam tersi iyi diye biliyorum rabbim sanada nasip eder inş canm bnde 1 buçuk senelik evliyim hiç gebe kalamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…