- 30 Nisan 2018
- 1.778
- 2.110
- 37
Benimde 15 inde ama duruma göre gitmeyebikirim senin ilk aylar ya mecbur gideceksin tetenoz aşıların cinsiyet 2 ki tarama ayrıntılı ultrason seker yükleme ama 11 haftadan sonra su gibi geçti benim anlamdimEvet ya son ay alışveriş daha mantıklı olduğu için genelde öyle yapılırdı. Ama nerden bilicektik ki böyle olacağını.Şimdi kendime bakınca senin çok ilerde geliyo tabi bana. Ne güzel az kalmış diyorum İnşallah biticek şu virüs, bu günler de geçicek. Çıkıcaz rahat rahat alışveriş yapıcaz. Sen doğum yapana kadar herşey güzelleşicek inşallah. İyi ki daha zamanın var canım doğuma. Benimde 13’ünde kontrolüm var, gidicem mecburen.
Tesekkur ederimEkliyorum canım
Allah Allah niye böyle oldu acaba doktora göründünmü
aslında o iyi dr larin hepsine gitmisimdir canım emin olki fertijin bahçeci duyduğum her dr kostumAnadolu yakasındaysan semra kahraman a gidebilirsin? Aslında çok iyi Dr lar var istanbulda
En son 1 ay önce gittim ben canım. İlk aylar mecbur gidiyorum. Dediğin gibi ikili test vs var. Özele gidiyorum ben, pandemi hastanesi olmadığı için çok fazla tedirgin olmuyorum. Ama tabi yine önlem alıp gidicem. İnşallah benimde su gibi geçer.Benimde 15 inde ama duruma göre gitmeyebikirim senin ilk aylar ya mecbur gideceksin tetenoz aşıların cinsiyet 2 ki tarama ayrıntılı ultrason seker yükleme ama 11 haftadan sonra su gibi geçti benim anlamdim
Valla benim bebis biraz allaha emanet gibi tarama testlerini ve ayrintiliyi yaptırmadımEn son 1 ay önce gittim ben canım. İlk aylar mecbur gidiyorum. Dediğin gibi ikili test vs var. Özele gidiyorum ben, pandemi hastanesi olmadığı için çok fazla tedirgin olmuyorum. Ama tabi yine önlem alıp gidicem. İnşallah benimde su gibi geçer.☺
tamam çok teşekkür ederimSoğan kürü adetin 7. günü başlanıyo, 15 gün içiyosun sabah akşam. Sonra bırakıyosun.
İncir kürü de adetin 5. günü başlıyosun. 2,5 su bardağı içme suyunu kaynatıp içine 8-9 tane kuru inciri ikiye kesip atıyosun. 15 dk kapağı kapatıp orta ateşte kaybatmaya devam ediyosun. Ilıklaştığı zaman sabah aç karnına içiyosun.
Tekrarliycam bebegim tsklerBenim de akıntı geldikten 1 gün sonra pik oluyo canim sen yarin tekrar yap
Çoğu kişi yaptırmıyo burda gördüğüm. Allah’ın izniyle sağlıkla gelicek inşallah canım. Ben de bi kontrol günüm gelse de gidip doktorla konuşsam. Şu an sadece folik asit kullanıyorum. Bi de işte kan testlerini falan yaptırmıştım.Valla benim bebis biraz allaha emanet gibi tarama testlerini ve ayrintiliyi yaptırmadım
Çok büyük bir acı rabbim bir daha yaşatmasın inşallahAmin inş canım çok zor bende 5 aylıkken kaybettim
Ben de insülin direnciymiş hap kullanıyorum iki haftadır ama hala kilo veremedimDoktor İnsilun direnci yüzünden oluyor diyip hap verdi. Kendi kendine gebe kalırsın kilo ver dedi 80 55 e kadar indim.
Saglik ocağına kaydın yapılınca kan ve vitamin hapi da veriyor cnmÇoğu kişi yaptırmıyo burda gördüğüm. Allah’ın izniyle sağlıkla gelicek inşallah canım. Ben de bi kontrol günüm gelse de gidip doktorla konuşsam. Şu an sadece folik asit kullanıyorum. Bi de işte kan testlerini falan yaptırmıştım.
Canım bende bu kadar detaylı bir test yapılmadı ben kendim yaptırmıştım belki o sebeptendir şimdi bildiğim kadarıyla açıklayacağım sana normal yazan genlerinde hiçbir sıkıntı yok doktorum böyle açıklamıştı bana. Senin Pai yazan genin Homozigot ve bir de Beta yazan genin Hetorozigot bu iki geninde mutasyon var. Bu genler kanında pıhtılaşmaya sebep olabilir ve bebek yeteri kadar beslenemeyebilir. Özellikle 6-10 haftalarda olan düşükler ve kalp durmalarına sebep olabiliyormuş bu kanda pıhtılaşma. Ama tedavisi var. Bazı doktorlar hamile kalmadan coraspin 100 mg başlatıyor. Bazıları da gebe kaldığında kese görününce coraspin ve göbekten vurulan clexan ya da türevleri iğne başlatıyor. Bu ilaç ve iğne pıhtılaşmayı önleyerek kanı sulandırıyor ve bebek daha rahat beslenebiliyor. Benim bildiğim bunlar canım yardımcı olabileceğim başka şey varsa sor lütfen@MESHK
ben tam tersi iyi diye biliyorumGebe kalıyorsnz bunada şüküt
Bende 31 yaşnda olcam 2 sene olcak evleneli malesef hiç bir gebelik ykeşimde problem..
Rahmin dinlendikten snra olur bence
Kalp şeklini hiç bir doktor sorn etmiyor ama kadının üstte olduğu ilişki pozisyonu öneriliyor.. Hiç duydnmu bilmiyorm
Canım gebelik testin varsa sabah dene hamilelikte lh hormonları yüksek olabiliyorKızlar adetim gecikti ya Bi ovülasyon testi yapıyım dedim bu şekilde çıktı baya koyu
Aklımız çorbaben tam tersi iyi diye biliyorumrabbim sanada nasip eder inş canm bnde 1 buçuk senelik evliyim hiç gebe kalamadım