Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende yazayım dedim benimde 10 ay olacak , 10 aylık evliyiz ve 10 aydır mesleğimizi bekliyoruz dua edelim bol bol

17.04.2020

Arkadaşlar yumurtlama günlerim bugünler yani adetime 14 gün filan kaldı ve şuan göğüslerim sis ve hassaslasti yani bu yumurta olgunluk ve çatlama seviyesine geldiğine işaret mi ?? Lütfen cevap verin

C kadar yada fazla olunca belki hamis oluyorsun ama bu teste guven olmaz yinede elinde varsa gebelik testi yap canm bnmde boyleydi bu ay umutlandm sonra fissss kanda 1.80 beta gordum
Elimde var ama gene negatif çıkarsa korkusu var eşimde biraz bekle diyor

Ekmek yeme tatlı seker olan hic birsey yeme. Hamur isi yeme. Abur cubur yeme
Banada verdi diaformin ben icince leyla oluyorm uyuyorm anca sarhos etkisi yapiyor biraktim icmiyorum doz dusurduk ilac degistirdik bayginlk bulanti ishal beni mahvetti onu icecegime yemek yemem karantinada saldim biraz. Yarin pazartesi diyete baalayalim bogazi tutunca ilaca grek yok bence zaten benm direc sinirda varla yok arasinda yemeyelim ilaca aliatirma kendini canmmmm

Bende iki yıldır evliyim bebek istiyoruz olmuyor

Kızlar
Arkadaşlar yumurtlama günlerim bugünler yani adetime 14 gün filan kaldı ve şuan göğüslerim sis ve hassaslasti yani bu yumurta olgunluk ve çatlama seviyesine geldiğine işaret mi ?? Lütfen cevap verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…