- 30 Ağustos 2019
- 964
- 535
- 37
Rahimde yapışıklık olmasın diye koyulduğunu duymuştum ama sen zaten hamile kalmışsın demek ki gerek yoktuYok hayır hiç bişey koyulmadı. Onu neden koyuyorlarmış ki
Gelmesin gelmesin bi dokuz ayTam geçmiş sayılmaz geçen ay 7 sinde adet oldum ama bnm 1 gün bile gecikmez 27 günde bir olurum çok düzenli 8 inde yapıcamki 7 sini tamamlasın diye ama inşallah gelmez ozamana kadar gelicek gibi bir belirti de yok işin güzel tarafı
Bencede isteyen kimsenin gelmesinGelmesin gelmesin bi dokuz ay
Her gittiğimde yeni bir sorunla karşılaşıyoruz kuzumKuzu sizin doğru tedaviyi bulmanız önemli anladığım.kadarıyla ilaçlara cevap vermede sıkıntı yok
Rabbim yine en iyisini bilir Ama o kadar uğraş acı inşallah kaşığını alıırz
Rahimde yapışıklık olmasın diye koyulduğunu duymuştum ama sen zaten hamile kalmışsın demek ki gerek yoktuİnşallah benim de gerek kalmaz
Allah razı olsunKizlar Allah evlat isteyen hepinize nasip etsin insallah sizleri kandilde duamda gecirecegim... Rabbim insaallah mujdeli haberi almanizi ve sevdiklerinizle paylasmanizi nasip eder
İnşaAllah inşallah temennimiz bakalım 10 nisanı bekliyorum sabırsızlıklaİnş yaa. Sen yine de içini ferah tut hayırlısıyla inş. Bu ay güzel haberler alacağız
Allah seninde yardımcın olsun canım benim Rabbim yüzümüze baksınYapışıklık olmasın diye sadece ilaç verdi bana canım. Kaldım ama işte sevincim yarım kaldıinş bu sefer sağlıkla alırım kucağıma
Ben size pihtilasma testimizi iletsem yorumlayabilir misinizPıhtılaşma için ben coraspin 100 mg gün aşırı alıyorum.Pıhtılaşma çıkan genlerin hangisi oldugu önemli benimki folikasit olan mthfr homozigot olan ve senteik folik asit değil metilfolat tarZı kullanmak gerekiyor diğerlerinin faydası yok.emilim sağlamıyor genlerimizden dolayı.solgarın foliki var folik ve b12 kullanıyprum hamşle kalıncada iğne ve aspirin
Allah razı olsunKizlar Allah evlat isteyen hepinize nasip etsin insallah sizleri kandilde duamda gecirecegim... Rabbim insaallah mujdeli haberi almanizi ve sevdiklerinizle paylasmanizi nasip eder
Tabii ki isterseni kendi testimi de atabilirim karşılaştırmak istersenizBen size pihtilasma testimizi iletsem yorumlayabilir misiniz
YaaYapışıklık olmasın diye sadece ilaç verdi bana canım. Kaldım ama işte sevincim yarım kaldıinş bu sefer sağlıkla alırım kucağıma
Yaarabbim kaybettiğimiz evlatlarımızın ömrünü diğer evlatlarımıza versin Ben de 13 haftalık kaybettim
Gözünüz aydın,sağlıkla gelsinCanım fsh kaç senin? Benim en son 20 idi. Aşılamaya başladık ilki tutmadı, ikincisinde iğne kullandım ama aşılama olmadı o ay kendiliğinden olmuş hamdolsun.
Hiçbir şey demedin mi?
İnşallah çok güzel haberlerinizi hayırlısı ile bekloyoruzHayırlı akşamlar olsun kızlar herkese. Görüp geldim. Bizde tüp bebek yaptık. 10 nisanda belli olacak dualarınızı esirgemeyin lütfenRabbim tüm bekleyişte olanlara hayırlı sonuçlar vermeyi nasip etsin.. Zor gerçekten çok zor
Tabii ki isterseni kendi testimi de atabilirim karşılaştırmak isterseniz