Merhaba kızlar. Ben bi düşük yaşadım 9 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorundaydım. 2018 kasım ayında oldum kürtajı. Ondan önce 11 ay çocuğum olmadı 3 ay klomen kullandım yumurtalıklarım çalışmıyordu çalıştı ve gebe kaldım ama kürtaj olmak zorunda kaldım. Bu yıl sadece şubata kadar doktora gittim varisli ilaçlar fayda etmedi şuan daha korunmuyorumbebek istiyoruz ama olmuyor benden kaynaklı durum yumurtalığım çalışmıyor ne yapmalıyım sizce... Benim gibi olup da sonra gebe kalan var mı aramızda..
Kaan Hoca bu konuda en iyisi diye fazlaca duydum sabırlı olun şüphe etmeyin tedaviden emin olun çok methini duydum. Düzelir inşallahKlomen, impryl ve teatrio kullanıyor. Kaan Aydos a gittik o verdi ilaçları
Benide ekler misin canım 18 nisanKızlar Batın Tarihinizi Verirmisiniz?
Verdi ama suan virüsten dolayı tedaviye devm edemiyorz onun için kullanmadim soğan suyu içeyim bu arada dedim bendeSöktürmek için ilaç vermedi mi doktorun .
ilaçlar gerçekten çok pahalıHer gittiğimde yeni bir sorunla karşılaşıyoruz kuzum9 aydır ilaçlarla testlere doktorlara verdiğimiz para 10.000 tl hesapladm.. Yani umarm artk son bulur
Kuzu benim beklenen geldi bat 02.05Kızlar Batın Tarihinizi Verirmisiniz?
Allah razı olsun, darısı isteyen herkesin başına inşallahGözünüz aydın,sağlıkla gelsin
Genellikle iğneli tedavilerde yumurta takibi de yapilyor ve ilişki önerilmiyor diye biliyorum (tüp bebekten) sizde yok muydu böyle bir durum?
MoonsKlomen, impryl ve teatrio kullanıyor. Kaan Aydos a gittik o verdi ilaçları
Öyle canım hayırlısı artıkÖnümüzdeki aya inşallah canım benim
Nisan 26Kızlar Batın Tarihinizi Verirmisiniz?
Kızlar Batın Tarihinizi Verirmisiniz?
Hayır canım şuan hiçbirşey almıyorum insan ister istemez yıpranıyor akışına bıraktım bende :)Umutsuzluğa kapılma canım. Arkadaşımında aynı durumdaydı tüp bebek bile yapsan hamile kalamazsın dedi. Sonra doğal yolla hamile kaldı. Takviye falan alıyormusun.
Benide eklermisin bat 03.04Kuzu benim beklenen geldi bat 02.05
Hayır canım şuan hiçbirşey almıyorum insan ister istemez yıpranıyor akışına bıraktım bende :)
Hosbuldum hamis anne nasıl gidiyorHoşgeldin canımmmm
Güzel gidiyo canım benim, senin nasıl gidiyo? Ne güzel az kalmış doğuma canım.Hosbuldum hamis anne nasıl gidiyor
Kız hiç biseyi yok yavrumun diyordum ki biraz ilerlesin alırız dedik beşiği biberon emzigi bi kac takım ve zibin bu kadar. Banada eskiden benim aylarda olanlar aa az kalmış diyordum şimdi 12 hafta ooo çok var diyirumGüzel gidiyo canım benim, senin nasıl gidiyo? Ne güzel az kalmış doğuma canım.Hazırlıklar nasıl gidiyor? Gerçi şu an dışarı bile çıkamıyoruz ama en kısa zamanda kurtuluruz şu virüsten inşallah. ☺
Evet ya son ay alışveriş daha mantıklı olduğu için genelde öyle yapılırdı. Ama nerden bilicektik ki böyle olacağını.Kız hiç biseyi yok yavrumun diyordum ki biraz ilerlesin alırız dedik beşiği biberon emzigi bi kac takım ve zibin bu kadar. Banada eskiden benim aylarda olanlar aa az kalmış diyordum şimdi 12 hafta ooo çok var diyirumhem dogsun hemde bu ortamda dogsun istemiyorum zaten kontrolede gitmedim 1 aydır.