Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar. Ben bi düşük yaşadım 9 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorundaydım. 2018 kasım ayında oldum kürtajı. Ondan önce 11 ay çocuğum olmadı 3 ay klomen kullandım yumurtalıklarım çalışmıyordu çalıştı ve gebe kaldım ama kürtaj olmak zorunda kaldım. Bu yıl sadece şubata kadar doktora gittim varisli ilaçlar fayda etmedi şuan daha korunmuyorumbebek istiyoruz ama olmuyor benden kaynaklı durum yumurtalığım çalışmıyor ne yapmalıyım sizce... Benim gibi olup da sonra gebe kalan var mı aramızda..

Umutsuzluğa kapılma canım. Arkadaşımında aynı durumdaydı tüp bebek bile yapsan hamile kalamazsın dedi. Sonra doğal yolla hamile kaldı. Takviye falan alıyormusun.

Gözünüz aydın,sağlıkla gelsin 🙏🍀
Genellikle iğneli tedavilerde yumurta takibi de yapilyor ve ilişki önerilmiyor diye biliyorum (tüp bebekten) sizde yok muydu böyle bir durum?
Allah razı olsun, darısı isteyen herkesin başına inşallah🤗
Yumurta geliştirici iğne benim bahsettiğim ilişki olmazsa bebiş nasıl olcakki 🙈 tüp bebek farklı onda yumurtalar toplanıyor dışarda döllenme işlemi yapılıyor

Umutsuzluğa kapılma canım. Arkadaşımında aynı durumdaydı tüp bebek bile yapsan hamile kalamazsın dedi. Sonra doğal yolla hamile kaldı. Takviye falan alıyormusun.
Hayır canım şuan hiçbirşey almıyorum insan ister istemez yıpranıyor akışına bıraktım bende :)

Merhaba kızlar bende 2 yıllık evliyim yarım rahimliyim tüp bebek tedavisi görüyodum aralık ayında boş gebelik yaşadım ve ilaçla düşürdüm onun öncesimdede bir kimyasal gebelik geçirdim suan 1 yıllık ara verdik ama hala beklemedeyim belki bir mucize olur🙏🏻😊Benide ekleyebilirsin son adet tarihim 16.04.2020

Hosbuldum hamis anne nasıl gidiyor
Güzel gidiyo canım benim, senin nasıl gidiyo? Ne güzel az kalmış doğuma canım. 🥰Hazırlıklar nasıl gidiyor? Gerçi şu an dışarı bile çıkamıyoruz ama en kısa zamanda kurtuluruz şu virüsten inşallah. ☺️

Güzel gidiyo canım benim, senin nasıl gidiyo? Ne güzel az kalmış doğuma canım. 🥰Hazırlıklar nasıl gidiyor? Gerçi şu an dışarı bile çıkamıyoruz ama en kısa zamanda kurtuluruz şu virüsten inşallah. ☺
Kız hiç biseyi yok yavrumun diyordum ki biraz ilerlesin alırız dedik beşiği biberon emzigi bi kac takım ve zibin bu kadar. Banada eskiden benim aylarda olanlar aa az kalmış diyordum şimdi 12 hafta ooo çok var diyirum😁hem dogsun hemde bu ortamda dogsun istemiyorum zaten kontrolede gitmedim 1 aydır.

Kız hiç biseyi yok yavrumun diyordum ki biraz ilerlesin alırız dedik beşiği biberon emzigi bi kac takım ve zibin bu kadar. Banada eskiden benim aylarda olanlar aa az kalmış diyordum şimdi 12 hafta ooo çok var diyirum😁hem dogsun hemde bu ortamda dogsun istemiyorum zaten kontrolede gitmedim 1 aydır.
Evet ya son ay alışveriş daha mantıklı olduğu için genelde öyle yapılırdı. Ama nerden bilicektik ki böyle olacağını. 😂 Şimdi kendime bakınca senin çok ilerde geliyo tabi bana. Ne güzel az kalmış diyorum 🤣 İnşallah biticek şu virüs, bu günler de geçicek. Çıkıcaz rahat rahat alışveriş yapıcaz. Sen doğum yapana kadar herşey güzelleşicek inşallah. İyi ki daha zamanın var canım doğuma. 🥰 Benimde 13’ünde kontrolüm var, gidicem mecburen.

X