Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim testim bu şekilde çıkmıştı

Eklentiler

• 4798B234-4F04-4BA8-8478-E3C6ECEB3882.png
    290,8 KB · Görüntüleme: 33

Canım gebelik testin varsa sabah dene hamilelikte lh hormonları yüksek olabiliyor
[/QUOTE]
Önceki testler hep negatif çıktı korkuyorum gene negatif diye ovülasyon da koyulaşma var bana göre öncekiler daha silik gibiydi

Canım gebelik testin varsa sabah dene hamilelikte lh hormonları yüksek olabiliyor
Önceki testler hep negatif çıktı korkuyorum gene negatif diye ovülasyon da koyulaşma var bana göre öncekiler daha silik gibiydi
[/QUOTE]
Hmm anladım ama bence sen sabah elinde varsa ve regl olmazsa bir gebelik testi daha yap Ben de adet günümde öğrenmiştim. Bazen geç çöküyor idrarda ama adetin geçince çoklar artık

Saglik ocağına kaydın yapılınca kan ve vitamin hapi da veriyor cnm
Yapamadım canım, gidemedim virüsten dolayı evden çıkmadığım için. Bi de sağlık ocağı annemlerin oraya kayıtlıyım ben, o yüzden de gidemiyorum o tarafa. Kayıt yaptıramadım.

MelodiminEsi canım birşey soracaktım
Bana kalite için doktor Q10 alabilirsin demişti
Onu mı alsam prowomen mı alsam kararsız kaldım
Pco değilim ama prowomen de da Q10 ve bir sürü vitamin var çok kararsızım

Hmm anladım ama bence sen sabah elinde varsa ve regl olmazsa bir gebelik testi daha yap Ben de adet günümde öğrenmiştim. Bazen geç çöküyor idrarda ama adetin geçince çoklar artık
[/QUOTE]
Test varda eşim biraz daha bekle diyor

Arkadaşlar, Rabbim hepinizin gönlüne göre versin de salgın varken riskli değil mi gebe kalmaya çalışmak? Kaldı ki doktorum geçen ay gittiğimde tüp bebek/ aşılama vb. yöntemlerle oluşturulan embriyoların dondurulduğunu, salgın sonrası gebe kalmak isteyen hastalarına uygulanacağını söyledi. Şu an enjekte edilmesi riskliymiş.

Hıı sen anlayamazsın, ne kadardır beklediğimizi, hasret çektiğimizi biliyor musun, haberin var mı diyecek dostlara belirteyim ki son iki yıldır iki erken doğumla (Normal+sezeryan) bebeklerimi kaybettim. Hem de hiçbir sebep bulunamadı, rahim filmleri çekildi vs. 2. Kaybımdan sonra doktor ara verdirdi, sürem birkaç aya doluyor. Salgın bu durumdayken, kontrol altında değilken ve yeni vakalar çıkıyorken bekleyeceğim, o riske girmeyeceğim.

Kayıplarım olduğundan, sonradan üzülmeyin diye paylaşmak istedim. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah...

Sabır edecez umutları yitirmek yok...
Ben 1. 5 yıllık evliyim en başından beri hiç korunmadık sonra 1 yıl olunca doktora gittim pcos tanısı koydu doktorum yazz dogum kontrol hapı verdi 3-6 ay arası kullan bıraktıgın sonraki ayı degerlendir dedi bende 4 ay sonra bıraktım ve psikolojik olarak da pek önemsemedim dışarıdan okuyorum sınavlara verdim dikkatimi 1 hafta önce doktora gittim ve çok yeni hamile oldugumu ögrendim böyle durumlarda en yakın zamanda doktora başvurmak çok önemli bide ben hiç inanmazdım umursamayınca olur diyorlardı stres etkiliyor deniyordu okuduğum bütün topiklerde ama gerçekten öyle oluyormuş umarım en kısa zamanda meleginize kavuşursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…