- 30 Ağustos 2019
- 964
- 535
- 37
Ekmek yeme tatlı seker olan hic birsey yeme. Hamur isi yeme. Abur cubur yemeBen de insülin direnciymiş hap kullanıyorum iki haftadır ama hala kilo veremedim
Önceki testler hep negatif çıktı korkuyorum gene negatif diye ovülasyon da koyulaşma var bana göre öncekiler daha silik gibiydiCanım gebelik testin varsa sabah dene hamilelikte lh hormonları yüksek olabiliyor
Hadi insallah gebesindir. Ecz test al yap :)Kızlar adetim gecikti ya Bi ovülasyon testi yapıyım dedim bu şekilde çıktı baya koyu
Yapamadım canım, gidemedim virüsten dolayı evden çıkmadığım için. Bi de sağlık ocağı annemlerin oraya kayıtlıyım ben, o yüzden de gidemiyorum o tarafa. Kayıt yaptıramadım.Saglik ocağına kaydın yapılınca kan ve vitamin hapi da veriyor cnm
Hmm anladım ama bence sen sabah elinde varsa ve regl olmazsa bir gebelik testi daha yapÖnceki testler hep negatif çıktı korkuyorum gene negatif diye ovülasyon da koyulaşma var bana göre öncekiler daha silik gibiydi
Bana 2.cizgi koyu gibi geldi de test var aslında ama eşim biraz daha bekle diyorHadi insallah gebesindir. Ecz test al yap :)
Regl biter bitmez baslacanım hergün yapKızlar merhaba. Ovülasyon testini ne zaman yapmamız lazım bilginiz varmı
Anladım cnm 20 ile 24 arası teteonuzn var ama doktor söyler gerciYapamadım canım, gidemedim virüsten dolayı evden çıkmadığım için. Bi de sağlık ocağı annemlerin oraya kayıtlıyım ben, o yüzden de gidemiyorum o tarafa. Kayıt yaptıramadım.
Ben 1. 5 yıllık evliyim en başından beri hiç korunmadık sonra 1 yıl olunca doktora gittim pcos tanısı koydu doktorum yazz dogum kontrol hapı verdi 3-6 ay arası kullan bıraktıgın sonraki ayı degerlendir dedi bende 4 ay sonra bıraktım ve psikolojik olarak da pek önemsemedim dışarıdan okuyorum sınavlara verdim dikkatimi 1 hafta önce doktora gittim ve çok yeni hamile oldugumu ögrendim böyle durumlarda en yakın zamanda doktora başvurmak çok önemli bide ben hiç inanmazdım umursamayınca olur diyorlardı stres etkiliyor deniyordu okuduğum bütün topiklerde ama gerçekten öyle oluyormuş umarım en kısa zamanda meleginize kavuşursunuzSabır edecez umutları yitirmek yok...
Ben 3 doz mu ne yaptırmıştım daha önce canım. Doktor o korur yaptırmana gerek yok falan demişti. Gidince yine bi sorucam bakalım.Anladım cnm 20 ile 24 arası teteonuzn var ama doktor söyler gerci
He tmm o zmn sorun yokBen 3 doz mu ne yaptırmıştım daha önce canım. Doktor o korur yaptırmana gerek yok falan demişti. Gidince yine bi sorucam bakalım.
AminnnnnnnnnnnnnmnmmAmin insallah. Sabır ve dua ile birbirimize sahip çıkıp dua edicez. Olacak olacak.. Hepimiz burda sevinç çığlıkları atacaz :)
Bende pko görüntüsü var eşimde varikosel vardı ameliyat oldu şuanlık bişey yok çok şükür ama biz daha Fas’la beklemek istemiyoruzHerhangi bi problem var mı canım yoksa sebepsiz mi
Hangi ilacı verdi bana matofin ve gulugobay diye ilaç verdi midemi çok kötü yaptı kullanamadımBen de insülin direnciymiş hap kullanıyorum iki haftadır ama hala kilo veremedim