Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim verecektir yeri ve zamanı vardır. Sabır dua hepsini atlatcaz hep beraber

Evde test yaptın mı hiç canım
Evet 1 kere yaptim 28 kerede kan tahlili verdim en son sağlık ocağındaki doktorum 3 güne olmazsan kadın doğuma görün dedi gittim tahlil yamadı ultrasyonla baktı gebelik yok dedi söktürücü ilc verdi ben kullanmadım ama içimde hala bi ümit vardı 4 gün öncede evde kendi yaptım bişey çıkmayınca Bende soğan suyuna basladim

Söktürmek için ilaç vermedi mi doktorun .

Merhaba kızlar nasılsınız hayırlı olsun topik.Hepimizin göbüşler dolacak inşallah . Benim iki oğlum var . 37 yaşındayım. 3. Bebeği düşünüyorum allah nasip ederse. Bu ay ilk deneme oluyor ovulasyon testi kullanıyoruM. Bugün 11. Günüm . 28 güm periyotum. Genelde 14. Gün yumurtlamam olur. 2. Oğluma da ovulasyon testi ile gamile kaldım. Hamile kalmadan 1 ay önce soğan kürü yaptım. Hamile kaldığım ay da hayıt suyu içmiştim. Bat 23 nisan .

3 ay korundum çünkü o sürede hormon ilacı kullanıyordum. Kasımda işlem yapıldı. Nisanda hamile kaldım yani 5 ay sonra
Yaa darısı başıma inşallah o zaman Bakalım benim süreç nasıl ilerleyecek . Balon gibi bir şey koyuluyormuş işlem sonrası size koyuldu mu?

Yaa darısı başıma inşallah o zaman Bakalım benim süreç nasıl ilerleyecek . Balon gibi bir şey koyuluyormuş işlem sonrası size koyuldu mu?

Yok hayır hiç bişey koyulmadı. Onu neden koyuyorlarmış ki

Aayy hadi inş hamilesindir :)

Kuzu sizin doğru tedaviyi bulmanız önemli anladığım.kadarıyla ilaçlara cevap vermede sıkıntı yok

Rabbim yine en iyisini bilir Ama o kadar uğraş acı inşallah kaşığını alıırz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…