Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tam geçmiş sayılmaz geçen ay 7 sinde adet oldum ama bnm 1 gün bile gecikmez 27 günde bir olurum çok düzenli 8 inde yapıcamki 7 sini tamamlasın diye ama inşallah gelmez ozamana kadar gelicek gibi bir belirti de yok işin güzel tarafı 🤭
Gelmesin gelmesin bi dokuz ay 😄

Rahimde yapışıklık olmasın diye koyulduğunu duymuştum ama sen zaten hamile kalmışsın demek ki gerek yoktu ☺️ İnşallah benim de gerek kalmaz

Yapışıklık olmasın diye sadece ilaç verdi bana canım. Kaldım ama işte sevincim yarım kaldı 🙄 inş bu sefer sağlıkla alırım kucağıma 🤲

Kizlar Allah evlat isteyen hepinize nasip etsin insallah sizleri kandilde duamda gecirecegim... Rabbim insaallah mujdeli haberi almanizi ve sevdiklerinizle paylasmanizi nasip eder :nazar: :KK74:
Allah razı olsun 🤗 unutma lütfen dua ya ihtiyacım var

Pıhtılaşma için ben coraspin 100 mg gün aşırı alıyorum.Pıhtılaşma çıkan genlerin hangisi oldugu önemli benimki folikasit olan mthfr homozigot olan ve senteik folik asit değil metilfolat tarZı kullanmak gerekiyor diğerlerinin faydası yok.emilim sağlamıyor genlerimizden dolayı.solgarın foliki var folik ve b12 kullanıyprum hamşle kalıncada iğne ve aspirin
Ben size pihtilasma testimizi iletsem yorumlayabilir misiniz

Canım fsh kaç senin? Benim en son 20 idi. Aşılamaya başladık ilki tutmadı, ikincisinde iğne kullandım ama aşılama olmadı o ay kendiliğinden olmuş hamdolsun.
Hiçbir şey demedin mi?
Gözünüz aydın,sağlıkla gelsin 🙏🍀
Genellikle iğneli tedavilerde yumurta takibi de yapilyor ve ilişki önerilmiyor diye biliyorum (tüp bebekten) sizde yok muydu böyle bir durum?

Merhaba kızlar. Ben bi düşük yaşadım 9 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorundaydım. 2018 kasım ayında oldum kürtajı. Ondan önce 11 ay çocuğum olmadı 3 ay klomen kullandım yumurtalıklarım çalışmıyordu çalıştı ve gebe kaldım ama kürtaj olmak zorunda kaldım. Bu yıl sadece şubata kadar doktora gittim varisli ilaçlar fayda etmedi şuan daha korunmuyorumbebek istiyoruz ama olmuyor benden kaynaklı durum yumurtalığım çalışmıyor ne yapmalıyım sizce... Benim gibi olup da sonra gebe kalan var mı aramızda..

Hayırlı akşamlar olsun kızlar herkese. Görüp geldim. Bizde tüp bebek yaptık. 10 nisanda belli olacak dualarınızı esirgemeyin lütfen 🥰🥰 Rabbim tüm bekleyişte olanlara hayırlı sonuçlar vermeyi nasip etsin.. Zor gerçekten çok zor
İnşallah çok güzel haberlerinizi hayırlısı ile bekloyoruz🤗

Eklentiler

• IMG-20200405-WA0020.jpg
    IMG-20200405-WA0020.jpg
    88,4 KB · Görüntüleme: 27
X