Gebe GebeBende öyle dedim kesin hamilesin diye ikinci silik çizgi çıkınca korktu kafamız karıştı yarın kan vercek bakalım
Canlarım size arkadaşımın gebelik testlerini gostericem koyuçift çizgi olani dün yaptı hafif silik olanı bugün yaptı kafamız karıştı neden böyle olmuş olabilir? Normal de yarın regl olması lazım
Rabbim sanada Cocugunada sağlık sıhhat versinHayırlı olsun :)
Benimde böyleydi hatta daha silikti.
Ay canııım inşallah ama nerdeeee bana vurmaz o dediğinGelmesin bebek olsun ❤
Bu durumda emin olmadan hastaneye girmesin bence ya malum virüs var ama yine de kendi bilir tabikiYarin kan vercek artık canım inşallah gebedir darısı başımıza
Ekliyorum canımBenıde lısteye eklermısımız bu ayın 18 i regl tarihim gelmez ınsallh hayırlısıyla hepımuz bebıslerımıze kavusuruz saglıkla amin
Benim ikisini kullandigim zaman gecikme olmamıştı canım gününde hasta olmuştumBeni de ekleyebilirsiniz benim bat yarin gerci ama bu ay ilk kez klomen ve duphason kullandigimdan gecikme olabilirmiş. Bugün yarin gelir heralde
Vuracak az kaldı Koydu 90 gol oldu be diyecezAy canııım inşallah ama nerdeeee bana vurmaz o dediğinalıştım artık espriye vuruyorum
Herhangi bi problem var mı canım yoksa sebepsiz miBen de yaklaşık 1.5 yıl oldu hamile kalamadım tüp bebek düşünüyoruz virüs biterse
Canım arkadaşının adına sevindim Allah tamamına erdirsin kucağına almak nasip olsun bence gebe benimda bata 4 gün kala silik çıkmıştı kan vermiştim 106 çıkmıştıCanlarım size arkadaşımın gebelik testlerini gostericem koyuçift çizgi olani dün yaptı hafif silik olanı bugün yaptı kafamız karıştı neden böyle olmuş olabilir? Normal de yarın regl olması lazım
Ay hadi bakalım inşallah bu ayda ovülasyon testi denicem bakalımVuracak az kaldı Koydu 90 gol oldu be diyecez
Benide ekler misiniz bugün adetimin 4. günü bu ay olmadı bizde 1 buçuk yıldır çocuk istiyoruzEkliyorum canım
Peki sonrasında ne kadar korunun dedi doktorunuz? Hamile kalma durumunuz ne oldu ondan sonra ?Gerçekten basit bir işlem.1.5 sene oldu. Kamerayla girip bakıyorlar .bir durum varsa o an işlemde yapıyorlar. Benm lekelenme şeklinde olmuştu oda birkaç gün sürdü. Olduğum gün taburcu olmuştum zaten.
Inşallah öyledir canım bir gün sonra yaptığı test yok denecek kadar silik çıkınca emin olamadı koyu çıkıp sonrada silik çıkması kafamızı karıştırdıCanım arkadaşının adına sevindim Allah tamamına erdirsin kucağına almak nasip olsun bence gebe benimda bata 4 gün kala silik çıkmıştı kan vermiştim 106 çıkmıştı
Bana batını nı yaz canım. Mayısın kaçında adetin,?Benide ekler misiniz bugün adetimin 4. günü bu ay olmadı bizde 1 buçuk yıldır çocuk istiyoruz
Benim adet miktarını bayağı azalttı yaYok hayır zaten az olur benim
Adetin 10. Gününden takip eden de var 12 gününden itibaren takip edende var. Kaç günde adet oluyorsun dongü günün onemliKızlar merhaba. Ovülasyon testini ne zaman yapmamız lazım bilginiz varmı
Bat 26 nisan beni de ekler mısınızBana batını nı yaz canım. Mayısın kaçında adetin,?