Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benıde lısteye eklermısımız bu ayın 18 i regl tarihim gelmez ınsallh hayırlısıyla hepımuz bebıslerımıze kavusuruz saglıkla amin

Canım arkadaşının adına sevindim Allah tamamına erdirsin kucağına almak nasip olsun bence gebe benimda bata 4 gün kala silik çıkmıştı kan vermiştim 106 çıkmıştı

Gerçekten basit bir işlem.1.5 sene oldu. Kamerayla girip bakıyorlar .bir durum varsa o an işlemde yapıyorlar. Benm lekelenme şeklinde olmuştu oda birkaç gün sürdü. Olduğum gün taburcu olmuştum zaten.
Peki sonrasında ne kadar korunun dedi doktorunuz? Hamile kalma durumunuz ne oldu ondan sonra ?

Canım arkadaşının adına sevindim Allah tamamına erdirsin kucağına almak nasip olsun bence gebe benimda bata 4 gün kala silik çıkmıştı kan vermiştim 106 çıkmıştı
Inşallah öyledir canım bir gün sonra yaptığı test yok denecek kadar silik çıkınca emin olamadı koyu çıkıp sonrada silik çıkması kafamızı karıştırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…