Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tedavi oldun mu hiç canım. Tüp bebek falan olmuyor mu? 42 yaşında anne olan yok değil. Ünlülerin çoğu 40 yaşından sonra hamile kaldı. Ama önemli olan tedavi olmak ve iyi bir doktor ve hastaneyle iletişime geçmek. Allah’ın izniyle herşey olur ama bizimde çaba göstermemiz gerekli.
gitmediğim yer kalmadi canım kimisi umut verdi kimisi canına parana yazık dedi ya yumurtam oldu kiste dondu yani bisiler oldu ama allah var umut var

Kızlar merhaba. Ovülasyon testini ne zaman yapmamız lazım bilginiz varmı
Canım adet biter bitmez başlamak en sağlıklısı. Bazılarının adetten sonra 3-4 gün sonra yumurtlama oluyor, bazılarının daha geç. Önce onu öğrenebilmen için adet bitince başlamalısın.

Anadolu yakasındaysan semra kahraman a gidebilirsin? Aslında çok iyi Dr lar var istanbulda

Aynen kuzu yapmıyorlar. Bende 1 yıldır deniyoruz deyip yaptirmistim testleri. Benim bir hsg kaldı. Doktorlar onu yapmıyor bir türlü. Daha önce iki kez döllenme olmuş tüplerde sıkıntı yoktur diyorlar yapmıyorlar. Ama şu virüs geçsin eğer olmazsa hsg isticem artık

Evet yapmıyorlar. Bende ısrarla istedim de yaptılar. Yaptır sende canım en azından kafan rahat olur

Bende evladım olmasını çok istiyorum 4 senelik olmama 5 ay kaldı hiç korunmadık doktora gittik eşimde de bende de sorun yok rabbim şükür demekki rabbim vaktini bekliyor demek ki umudumu hiç bitirmiyorum bu ara yakınımda hep hamile haberleri

Merhabalar kızlar bende yeni üyeyim 2 yıllık evliyim polikistik over hastasıyım 😔geçen ay çatlatıcı iğne oldum ama gebe olmadığımı öğrendim halbuki 15 gün sonra tahminen eğer gebe kalmadıysa hamile olma ihtimali vardı yoksa adet olursun demişti doktorum ben 25 gün oldu ama hala adet olamadım bundan dolayı çok heveslendim kesin hamileyim dedim ama doktor değilsin dedi psikolojim alt üst oldu bakalım bekliyoruz bu dönemin bitmesini rabbim herkese sağ salim tez vakitte kucagına aldırsın inşallah

Merhabalar kızlar bende yeni üyeyim 2 yıllık evliyim polikistik over hastasıyım 😔geçen ay çatlatıcı iğne oldum ama gebe olmadığımı öğrendim halbuki 15 gün sonra tahminen eğer gebe kalmadıysa hamile olma ihtimali vardı yoksa adet olursun demişti doktorum ben 25 gün oldu ama hala adet olamadım bundan dolayı çok heveslendim kesin hamileyim dedim ama doktor değilsin dedi psikolojim alt üst oldu bakalım bekliyoruz bu dönemin bitmesini rabbim herkese sağ salim tez vakitte kucagına aldırsın inşallah
Evde test yaptın mı hiç canım

Amin insallah. Sabır ve dua ile birbirimize sahip çıkıp dua edicez. Olacak olacak.. Hepimiz burda sevinç çığlıkları atacaz :)

X