Aminn n insallah sürekli dua ediyorum. Rabbime cok inanıyorum hepimiz evladımıza kavusucaz allahın izni ileBenim de 2 yıl oldu ama eşim hep görevde olduğu için elde var sıfır ..
bakalım nasip olur hepimize inşallah
Fsh yüksekti benim testeredişli aslan pencesi içiyorum dengelesin diye.Kızlar bende fsh sorunu vardı benzer bir sıkıntısı olan varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım...
Burda sıkıntılarımızı da paylaşalım ki belki başka bir çaresi vardır biz bilmiyoruzdur
Rabbim tez zaman da kavusursun hasretlik zor...18 aydın istiyoruz hep bu ay olur diye diye geçiştirdik kısmetse haftaya doktora gidiyoruz bizde
Aminnnn canımın içisin... Hepimize saadet getirsin rabbim hepimizin yuvasına mutluluk saadet huzur bereket versin Allahım...Kuzummm topik hayırlı uğurlu olsun bol hamişli topik olur inşallah uğur getirir ♥
Canım fsh kaç senin? Benim en son 20 idi. Aşılamaya başladık ilki tutmadı, ikincisinde iğne kullandım ama aşılama olmadı o ay kendiliğinden olmuş hamdolsun.Fsh yüksekti benim testeredişli aslan pencesi içiyorum dengelesin diye.
Eşin neler kullandı? Benim eşimde de vardı bir ara sıkıntı. Klomen, evicap, çinko vs kullanmıştıBende yaklaşık 1 yıldır istiyorum .Sözde bu ay tüpe başlayacaktık ama virüs girdi araya .Benim eşimde ciddi sperm problemi var yaklaşık 3 aydır tedavi sürecinde .Bizim mecbur tüp bebek o yüzden .Zaten daha fazla sabredemiyorum bende ...Allah isteyen herkese versin en kısa zamanda
Doktor İnsilun direnci yüzünden oluyor diyip hap verdi. Kendi kendine gebe kalırsın kilo ver dedi 80 55 e kadar indim.Canım fsh kaç senin? Benim en son 20 idi. Aşılamaya başladık ilki tutmadı, ikincisinde iğne kullandım ama aşılama olmadı o ay kendiliğinden olmuş hamdolsun.
Hiçbir şey demedin mi?
Polikistlik var hafif düzeydeSebepsiz infertilite mi ?
Klomen kullanıyor 1 ay oldu ama nerdeyse sıfırlamış spermleri .Doktor bu ay devam edin artar dedi .Onun dışında vitamin desteği alıyor , ekstra kürler yapıyoruz ama klomen daha kötü yaptı bizi.İlk ay kullanımda böyle olması normal mi bilemiyorum :Eşin neler kullandı? Benim eşimde de vardı bir ara sıkıntı. Klomen, evicap, çinko vs kullanmıştı
Hoşşş geldinnnnnnnBende geldim kızlarrrr ☺
Maşallah canım ne güzel kilo vermişsin öyleDoktor İnsilun direnci yüzünden oluyor diyip hap verdi. Kendi kendine gebe kalırsın kilo ver dedi 80 55 e kadar indim.
Hoşgeldin canımcımmBende geldim kızlarrrr ☺
Rabbim bir daha yaşatmasın sağlıkla kucağına al inşallahBende 2.5 senedir istiyorum. 7 ay önce sevincini yaşattı ama o sevincim yarım kaldı. İnş bir an önce hayırlı haberler alırız