Teşekkür ederim inşRabbim bir daha yaşatmasın sağlıkla kucağına al inşallah
Kimler gelmiiiiişAA kimler varmış burdaselam kızlar. 9 aydır istiyoruz bizde çikolata kistim var ameliyat olup tüp bebek yaptiricakstik ama corona belası yüzünden erteledik. Belki bu sürede gelir mucizem diye bekliyoruz..
Klomen kullanıyor 1 ay oldu ama nerdeyse sıfırlamış spermleri .Doktor bu ay devam edin artar dedi .Onun dışında vitamin desteği alıyor , ekstra kürler yapıyoruz ama klomen daha kötü yaptı bizi.İlk ay kullanımda böyle olması normal mi bilemiyorum :
Canım hoşgeldin, herşeyin hayırlısı. İnşallah kendiliğinden gelir de, bu zor günlerde yüzünü güldürür.AA kimler varmış burdaselam kızlar. 9 aydır istiyoruz bizde çikolata kistim var ameliyat olup tüp bebek yaptiricakstik ama corona belası yüzünden erteledik. Belki bu sürede gelir mucizem diye bekliyoruz..
AA kimler varmış burdaselam kızlar. 9 aydır istiyoruz bizde çikolata kistim var ameliyat olup tüp bebek yaptiricakstik ama corona belası yüzünden erteledik. Belki bu sürede gelir mucizem diye bekliyoruz..
Kızlar Batın Tarihinizi Verirmisiniz?
Ooo çok iyi ilerleme olmuş .Bizim toplamda 1 milyon bile değil .Klomen olanı götürmüş resmen .Klomen kullandınız mı sizde ?Benim eşimin ml de 2.6 milyondu. Ilaclar sonrası ml de 46 milyon oldu
Ah kuzum ah inş.. Valla moral olarak pek iyi değilim bu sıra o yüzden pek yazmadım. Sen nasılsın nasıl yeğenimizKimler gelmiiiiişözledim seni ya nerelerdesin sürpriz yapsın miniğin sanaa
Klomen kullanıyor 1 ay oldu ama nerdeyse sıfırlamış spermleri .Doktor bu ay devam edin artar dedi .Onun dışında vitamin desteği alıyor , ekstra kürler yapıyoruz ama klomen daha kötü yaptı bizi.İlk ay kullanımda böyle olması normal mi bilemiyorum :
Aaaa klomen daha mı kötü yaptıKlomen kullanıyor 1 ay oldu ama nerdeyse sıfırlamış spermleri .Doktor bu ay devam edin artar dedi .Onun dışında vitamin desteği alıyor , ekstra kürler yapıyoruz ama klomen daha kötü yaptı bizi.İlk ay kullanımda böyle olması normal mi bilemiyorum :
İnşallah canımİlk başta eşimin de düşmüştü. İlk zamanlar dalgalanmalar olur. Sonra yükselir demişti. Oyüzden sıkmayın canınızı
Kızlar Batın Tarihinizi Verirmisiniz?
Hosbuldum cnmCanım hoşgeldin, herşeyin hayırlısı. İnşallah kendiliğinden gelir de, bu zor günlerde yüzünü güldürür.
Ooo çok iyi ilerleme olmuş .Bizim toplamda 1 milyon bile değil .Klomen olanı götürmüş resmen .Klomen kullandınız mı sizde ?
Ah lns bizim de öyle olur..Hiç belli olmaz. Bende aşılama için randevu almıştım sonra hamile olduğumu öğrenmiştim
Rabbim İsteyen kullarına Hayırlı evlatlar nasip etsin.
Burası Anne ve Anne adaylarının, gebe kalmak isteğenlerin Dertleşme Topiğidir.. Gel Artık bebeğim Kokuna Hasret kaldım...