Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
AA kimler varmış burda selam kızlar. 9 aydır istiyoruz bizde çikolata kistim var ameliyat olup tüp bebek yaptiricakstik ama corona belası yüzünden erteledik. Belki bu sürede gelir mucizem diye bekliyoruz..

AA kimler varmış burda selam kızlar. 9 aydır istiyoruz bizde çikolata kistim var ameliyat olup tüp bebek yaptiricakstik ama corona belası yüzünden erteledik. Belki bu sürede gelir mucizem diye bekliyoruz..
Kimler gelmiiiiiş özledim seni ya nerelerdesin sürpriz yapsın miniğin sanaa

Benim eşimin ml de 2.6 milyondu. Ilaclar sonrası ml de 46 milyon oldu

Canım hoşgeldin, herşeyin hayırlısı. İnşallah kendiliğinden gelir de, bu zor günlerde yüzünü güldürür.

Hiç belli olmaz. Bende aşılama için randevu almıştım sonra hamile olduğumu öğrenmiştim

Merhabalar ben de yazayım artık bu topiğe oku oku nereye kadar geçen ay aşılama denedik biz de olmadı 1 yıldır istiyoruz tüp bebek deneyecektik bu ay ama virüs sebebiyle akışına bıraktık hakkımızda hayırlısı inşallah topik hayırlı uğurlu gelir hepimize

İlk başta eşimin de düşmüştü. İlk zamanlar dalgalanmalar olur. Sonra yükselir demişti. Oyüzden sıkmayın canınızı

Aaaa klomen daha mı kötü yaptı tek bir hastaneyle kalmadınız değil mi başka yerde de test yaptirsaydi eşin garanti olurdu sonuç

Canım hoşgeldin, herşeyin hayırlısı. İnşallah kendiliğinden gelir de, bu zor günlerde yüzünü güldürür.
Hosbuldum cnm amin inş hayırlısı bakalım nasip ne zamansa o zaman olucak diye inandım ama işte insanoğlu sabırsız..

S.a kızlar ilk kızımda tedavisiz üçüncü denememizde hamile kalmış biri olarak ikinci hamileliğim için bı buçuk sene uğraştım ama sonunda Rabb'im nasip etti çok şükür isteyen herkese sağlıkla nasip etsin insAllah hamile olanlarda sağlıkla kucağına alır insAllah umutsuz olmayın Rabbim öyle büyük ki ben ikinci kez anne olamiycam herhalde diye artık tam umudu kestigim ay hamile olduğumu öğrendim

Rabbim İsteyen kullarına Hayırlı evlatlar nasip etsin.
Burası Anne ve Anne adaylarının, gebe kalmak isteğenlerin Dertleşme Topiğidir.. Gel Artık bebeğim Kokuna Hasret kaldım...

Sizin ne sıkıntınız vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…