Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaaa klomen daha mı kötü yaptı tek bir hastaneyle kalmadınız değil mi başka yerde de test yaptirsaydi eşin garanti olurdu sonuç
Daha 1 ay oldu klomen kullanalı .Şimdi gün aşırı verdi .Doktor ilk ay böyle olabilir dedi .Mayısta tekrar gideceğiz . açıkçası bıraksak mı karar veremedik :/

ne güzel maşallah darısı bize

Ah kuzum ah inş.. Valla moral olarak pek iyi değilim bu sıra o yüzden pek yazmadım. Sen nasılsın nasıl yeğenimiz
Canım benim biz neciyiz burda, moral düzelticiii vakti zamanı gelmemiş demekki, şu illetten kurtulalım sen güzelce tedavine bir başla gelecek Allah'ın izniyle minik kelebeğin
Bana hiç huzursuzluk vermiyor teyzesi inşallah keyfi yerindedir

Rabbim İsteyen kullarına Hayırlı evlatlar nasip etsin.
Burası Anne ve Anne adaylarının, gebe kalmak isteğenlerin Dertleşme Topiğidir.. Gel Artık bebeğim Kokuna Hasret kaldım...
Ben de oğlumu cok özledim ve artık evladımı kucagıma almayı cok istiyorum 3 yıllık evlıyım 18 ayımda hamıle kaldım ama maalesef 7 haftalıkken kalbı durdu kürtajdan 3 ay sonra tekrardan hamıle kaldım ama bu sefer de 3 hafta önce 38 haftalıkken kalbı durdu bebegımın karnımda sezeryanla ölü dogum yaptım cok canım yanıyor artık ne zaman kucagıma alacağım evladımı ben

Klomen, impryl ve teatrio kullanıyor. Kaan Aydos a gittik o verdi ilaçları
Canım ne kadar sürede değerlerde artış oldu ? Acaba klomeni bıraksak mı diye tereddüt ediyorum ama doktor bırakma dedi .Zaten bu ay yükselme olmazsa bizde Kaan aydos a gideceğiz tabi virüs ortadan kalkarsa

Daha 1 ay oldu klomen kullanalı .Şimdi gün aşırı verdi .Doktor ilk ay böyle olabilir dedi .Mayısta tekrar gideceğiz . açıkçası bıraksak mı karar veremedik :/
Ama canım hemen bir ayda test yapılmasını bile istemiyor doktorlar. Biz gittik siz niye geldiniz ki en az üç ay dedi bize. Başka hastane fikrini de unutma sakın. Ayrıca benim komşumun eşinden sadece üç sperm bulunmuş tüp bebekleri var ikiz biri de dondurulmuş Rabbimin lütfu işte, moral bozmak yok burda güç.olacağı Birbirimize

Çok zor imtihanlardan geçmişin cnm ahirette şefaatcin olsun insAllah evlatların ama Rabb'im öyle büyük ki her şerde vardr bı hayır elbet vaktini bekliyor demek ki hamile kalabiliyosun ne güzel sebepleri araştırıldı mi peki niye üst üste karnında kalbi duruyormus

Canım ne kadar sürede değerlerde artış oldu ? Acaba klomeni bıraksak mı diye tereddüt ediyorum ama doktor bırakma dedi .Zaten bu ay yükselme olmazsa bizde Kaan aydos a gideceğiz tabi virüs ortadan kalkarsa

Kasımda başladık kullanmaya. Şubatta testimiz güzel cıktı. 3 4 aylık bi süre canım

Çok üzüldüm inşallah en kısa sürede sağlıkla kucağına alır mutluluklarını mürüvetlerini görürsün ..
Ne diyor doktorlar test felan yapıldı mı

İnşalalh canım dediğin gibi zaten spermlerin yenilenmesi 3 ayı buluyormuş .Belki de sıfırlayıp yükseltir .Öyle umut ediyorum .şu an deneyeceğiz bizde her yolu .

Ah canim benim sen neler yaşamışsın

Canım ilkinde arastırma yapılmadı ikincisinde doktorumun dediğine göre bebeğim cok saglıklıymış ne kordon dolanması ne kaka yapması ne başka bir şey doktorum dogal ölüm dedi genetık test istedi bilmiyorum bakalım sebeb ne Allahım sabr versin gercekten cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…