- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
Daha 1 ay oldu klomen kullanalı .Şimdi gün aşırı verdi .Doktor ilk ay böyle olabilir dedi .Mayısta tekrar gideceğiz . açıkçası bıraksak mı karar veremedik :/Aaaa klomen daha mı kötü yaptıtek bir hastaneyle kalmadınız değil mi başka yerde de test yaptirsaydi eşin garanti olurdu sonuç
S.a kızlarilk kızımda tedavisiz üçüncü denememizde hamile kalmış biri olarak ikinci hamileliğim için bı buçuk sene uğraştım ama sonunda Rabb'im nasip etti çok şükür isteyen herkese sağlıkla nasip etsin insAllah hamile olanlarda sağlıkla kucağına alır insAllah umutsuz olmayın Rabbim öyle büyük ki ben ikinci kez anne olamiycam herhalde diye artık tam umudu kestigim ay hamile olduğumu öğrendim ♥
Canım benim biz neciyiz burda, moral düzelticiiiAh kuzum ah inş.. Valla moral olarak pek iyi değilim bu sıra o yüzden pek yazmadım. Sen nasılsın nasıl yeğenimiz
Ben de oğlumu cok özledim ve artık evladımı kucagıma almayı cok istiyorum 3 yıllık evlıyım 18 ayımda hamıle kaldım ama maalesef 7 haftalıkken kalbı durdu kürtajdan 3 ay sonra tekrardan hamıle kaldım ama bu sefer de 3 hafta önce 38 haftalıkken kalbı durdu bebegımın karnımda sezeryanla ölü dogum yaptım cok canım yanıyor artık ne zaman kucagıma alacağım evladımı benRabbim İsteyen kullarına Hayırlı evlatlar nasip etsin.
Burası Anne ve Anne adaylarının, gebe kalmak isteğenlerin Dertleşme Topiğidir.. Gel Artık bebeğim Kokuna Hasret kaldım...
Canım ne kadar sürede değerlerde artış oldu ? Acaba klomeni bıraksak mı diye tereddüt ediyorum ama doktor bırakma dedi .Zaten bu ay yükselme olmazsa bizde Kaan aydos a gideceğiz tabi virüs ortadan kalkarsaKlomen, impryl ve teatrio kullanıyor. Kaan Aydos a gittik o verdi ilaçları
Ama canım hemen bir ayda test yapılmasını bile istemiyor doktorlar. Biz gittik siz niye geldiniz ki en az üç ay dedi bize. Başka hastane fikrini de unutma sakın. Ayrıca benim komşumun eşinden sadece üç sperm bulunmuş tüp bebekleri var ikiz biri de dondurulmuşDaha 1 ay oldu klomen kullanalı .Şimdi gün aşırı verdi .Doktor ilk ay böyle olabilir dedi .Mayısta tekrar gideceğiz . açıkçası bıraksak mı karar veremedik :/
Çok zor imtihanlardan geçmişin cnm ahirette şefaatcin olsun insAllah evlatların ama Rabb'im öyle büyük ki her şerde vardr bı hayır elbet vaktini bekliyor demek ki hamile kalabiliyosun ne güzel sebepleri araştırıldı mi peki niye üst üste karnında kalbi duruyormusBen de oğlumu cok özledim ve artık evladımı kucagıma almayı cok istiyorum 3 yıllık evlıyım 18 ayımda hamıle kaldım ama maalesef 7 haftalıkken kalbı durdu kürtajdan 3 ay sonra tekrardan hamıle kaldım ama bu sefer de 3 hafta önce 38 haftalıkken kalbı durdu bebegımın karnımda sezeryanla ölü dogum yaptım cok canım yanıyor artık ne zaman kucagıma alacağım evladımı ben
Canım ne kadar sürede değerlerde artış oldu ? Acaba klomeni bıraksak mı diye tereddüt ediyorum ama doktor bırakma dedi .Zaten bu ay yükselme olmazsa bizde Kaan aydos a gideceğiz tabi virüs ortadan kalkarsa
Çok üzüldüm inşallah en kısa sürede sağlıkla kucağına alır mutluluklarını mürüvetlerini görürsün ..Ben de oğlumu cok özledim ve artık evladımı kucagıma almayı cok istiyorum 3 yıllık evlıyım 18 ayımda hamıle kaldım ama maalesef 7 haftalıkken kalbı durdu kürtajdan 3 ay sonra tekrardan hamıle kaldım ama bu sefer de 3 hafta önce 38 haftalıkken kalbı durdu bebegımın karnımda sezeryanla ölü dogum yaptım cok canım yanıyor artık ne zaman kucagıma alacağım evladımı ben
Gelmesin bi dokuz ay tatile çıksınBenim bat 27 si gösteriyor period tracker
İnşalalh canım dediğin gibi zaten spermlerin yenilenmesi 3 ayı buluyormuş .Belki de sıfırlayıp yükseltir .Öyle umut ediyorum .şu an deneyeceğiz bizde her yolu .Ama canım hemen bir ayda test yapılmasını bile istemiyor doktorlar. Biz gittik siz niye geldiniz ki en az üç ay dedi bize. Başka hastane fikrini de unutma sakın. Ayrıca benim komşumun eşinden sadece üç sperm bulunmuş tüp bebekleri var ikiz biri de dondurulmuşRabbimin lütfu işte, moral bozmak yok burda güç.olacağı Birbirimize
Ah canim benim sen neler yaşamışsınBen de oğlumu cok özledim ve artık evladımı kucagıma almayı cok istiyorum 3 yıllık evlıyım 18 ayımda hamıle kaldım ama maalesef 7 haftalıkken kalbı durdu kürtajdan 3 ay sonra tekrardan hamıle kaldım ama bu sefer de 3 hafta önce 38 haftalıkken kalbı durdu bebegımın karnımda sezeryanla ölü dogum yaptım cok canım yanıyor artık ne zaman kucagıma alacağım evladımı ben
Canım ilkinde arastırma yapılmadı ikincisinde doktorumun dediğine göre bebeğim cok saglıklıymış ne kordon dolanması ne kaka yapması ne başka bir şey doktorum dogal ölüm dedi genetık test istedi bilmiyorum bakalım sebeb ne Allahım sabr versin gercekten cok zorÇok zor imtihanlardan geçmişin cnm ahirette şefaatcin olsun insAllah evlatların ama Rabb'im öyle büyük ki her şerde vardr bı hayır elbet vaktini bekliyor demek ki hamile kalabiliyosun ne güzel sebepleri araştırıldı mi peki niye üst üste karnında kalbi duruyormus
Bunu nasıl becerdinizbende ilk bebeğime 10 ay sonra hamile kalmıştım
Kafama tatmadığım ilk ay hamile kaldım
Lütfen dr bir sorun yok diyorsa psikolojik kalınmıyor rahat olun kafanızı dagıtın
Ayy inşallahGelmesin bi dokuz ay tatile çıksın
Canım sıfırlamaz merak etme eşinin verdiği örnekte Şuan için ilaçların etkisi yok en az üç ayİnşalalh canım dediğin gibi zaten spermlerin yenilenmesi 3 ayı buluyormuş .Belki de sıfırlayıp yükseltir .Öyle umut ediyorum .şu an deneyeceğiz bizde her yolu .
Cok zor bir acı gercekten cok zorAh canim benim sen neler yaşamışsın