Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar Batın lar güncellenecektir

esimde sperm sorunu vardir biraz canim ama Doktor yinede olabilir demisti ve bende kendim intenetten siyah maca kökü kapsülü aldim.. esim iki ay kullandi ve gercekdende cok etkili oldu ❤❤
yaaa değerleriniz nasıldı
benimde eşimde sperm sorunu var 1 yıldır gebe kalamıyorum

yaaa değerleriniz nasıldı
benimde eşimde sperm sorunu var 1 yıldır gebe kalamıyorum
Ileri hareketlilik cok düsükdü ve normal formu da azdi.. isimleri tam aklimda degil..
bende internetten okumusdum bu siyah maca kökünü ama böyle ise yarayacigini hic düsünmemistim.. sperm sayisi bile 3 katina cikti.. insallah sende en kisa zamanda alirsin bu güzel haberi canimm ❤❤

markası nedir nerden aldın cnm nasıl kullandınız

esimde sperm sorunu vardir biraz canim ama Doktor yinede olabilir demisti ve bende kendim intenetten siyah maca kökü kapsülü aldim.. esim iki ay kullandi ve gercekdende cok etkili oldu ❤❤
Bende duymuştum bunu bayanlarda kullanıyor muş libido arttırıcı

Kızlar ben test yaptım bugün negatif çıktı malesef ben bir süre dinlenicem çocuk konusun da tarlusal aldım sökülmek için inşlallah haver bekleyenlere nasip olsun bu ay çok zor bir süreç olmazsa olmasın aşamasındayım şuan okadar yıprandım sonrasına bakıcam artık

çok üzme kendini bebeğim... elbet bizimde olacak

Hayırlısı olsun şer görünen şeylerde de hayır olabiliyor. Allah içimizi ferahlatsın, sekinet versin. En güzel zamanda anne olacaksın inşallah. Hepimize nasip olmasını dilerim.

Dinlendir biraz balim ama doktora git mutlaka belki kist oluşmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…