Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valahi bıktım bebeğim çok yoruldum hiç birşeyle uğraşmak istmiyorum artık 😪😪😪😪
Oluyor böyle dönemler haklısın kötü şeyler atlattık yine umudumuz vardı sen kafanı dinle ama benim vaktim azaldı üstüne düşmem gerek acilen yine şu virüs bitse de gitsek

Oluyor böyle dönemler haklısın kötü şeyler atlattık yine umudumuz vardı sen kafanı dinle ama benim vaktim azaldı üstüne düşmem gerek acilen yine şu virüs bitse de gitsek
Oturup ağlamak istiyorum 😪😪 sanki istedikçe uzaklaşıyor bizden

Oturup ağlamak istiyorum 😪😪 sanki istedikçe uzaklaşıyor bizden
Valla dün oturdum düşündüm hayırlısı olan ya benden doğan yada beni bekleyen hangisi ise onun annesi olayım dedim
Hayırsız evlat ile uğraşmaya gram zerre tahamülüm olmaz çünkü yoruldum

Valla dün oturdum düşündüm hayırlısı olan ya benden doğan yada beni bekleyen hangisi ise onun annesi olayım dedim
Hayırsız evlat ile uğraşmaya gram zerre tahamülüm olmaz çünkü yoruldum
Bide orası var bakıyorum etrafıma beni hiç bişey mutlu etmiyor bir türlü daha şimdiden böyle tedavi sürecinde nasıl olucam orasınıda allah bilir

Evet ya 🤦‍♀️ pazar günü giderim
Sağlık ocağında ver hayatım sabah 10.30a kadar alıyolar haftaiçi benim burda aynı gün çıkıyor sonuç. Hatta belki yarın gitmeyi düşünüyorum değeri takip etmek açısından. Pazartesi randevum var. O gün de veririm.

Sağlık ocağında ver hayatım sabah 10.30a kadar alıyolar haftaiçi benim burda aynı gün çıkıyor sonuç. Hatta belki yarın gitmeyi düşünüyorum değeri takip etmek açısından. Pazartesi randevum var. O gün de veririm.
Kuzum kendim çıkamıyorum dışarı nadiren çıkıyorum eşimde hafta içi çalıştığı için pek öyle bırakmaz tek

X