- 27 Haziran 2019
- 1.008
- 1.603
- 41
Ben ovülasyon testi ile takip ederek kullanıyorum kür yaptığım zaman her ay aynı değil yumurtlama günleriyumurtlama gorurum insallah Cok tesekkur ederim Canim
İnşallah şifa olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ovülasyon testi ile takip ederek kullanıyorum kür yaptığım zaman her ay aynı değil yumurtlama günleriyumurtlama gorurum insallah Cok tesekkur ederim Canim
Valahi bıktım bebeğim çok yoruldum hiç birşeyle uğraşmak istmiyorum artıkHiçbiri bakmıyor ama özel kliniğin yapmaması gereken davranış
Keşke kendiliğinden olsa uğraşmadan bebişler
Bende takip ediyorum ama daha goremedim hayirlisiBen ovülasyon testi ile takip ederek kullanıyorum kür yaptığım zaman her ay aynı değil yumurtlama günleri
İnşallah şifa olsun
Oluyor böyle dönemler haklısın kötü şeyler atlattık yine umudumuz vardı sen kafanı dinle ama benim vaktim azaldı üstüne düşmem gerek acilen yine şu virüs bitse de gitsekValahi bıktım bebeğim çok yoruldum hiç birşeyle uğraşmak istmiyorum artık
Hayıt otu denedin mi amh fsh düzgün müBende takip ediyorum ama daha goremedim hayirlisi
Oturup ağlamak istiyorum sanki istedikçe uzaklaşıyor bizdenOluyor böyle dönemler haklısın kötü şeyler atlattık yine umudumuz vardı sen kafanı dinle ama benim vaktim azaldı üstüne düşmem gerek acilen yine şu virüs bitse de gitsek
Valla dün oturdum düşündüm hayırlısı olan ya benden doğan yada beni bekleyen hangisi ise onun annesi olayım dedimOturup ağlamak istiyorum sanki istedikçe uzaklaşıyor bizden
Bide orası var bakıyorum etrafıma beni hiç bişey mutlu etmiyor bir türlü daha şimdiden böyle tedavi sürecinde nasıl olucam orasınıda allah bilirValla dün oturdum düşündüm hayırlısı olan ya benden doğan yada beni bekleyen hangisi ise onun annesi olayım dedim
Hayırsız evlat ile uğraşmaya gram zerre tahamülüm olmaz çünkü yoruldum
Canım bi sağlık ocağına git yada direk acile git özel devlet fark etmez zaten adet tarihin baya geçikmişDevlete gideyim diyorum enazından ne olduğunu öğreneyim yok oda dolu diyor yok canım ben bezdim yapıcam testi varsa var yoksa da başımın çaresine kendim bakayım
Bakıcam bir şekilde başımın çaresine artık kuzumCanım bi sağlık ocağına git yada direk acile git özel devlet fark etmez zaten adet tarihin baya geçikmiş
Kızlar nedir bu ay başıma gelen böyle randevum iptal edilmiş hastaneye gitmeyelim mi ozaman nedir bu anlamadım
Saçma ötesi başka bişey değil canımaaaaa o nedenmiş öyle çok saçma
Bakıcam bir şekilde başımın çaresine artık kuzum
Evet ya pazar günü giderimçok saçma ya niye randevu veriyorsunuz o zaman di mi.. çok gıcık oldum bende sağlık ocağında kan ver canım olmadı en azından var mı yok mu ona bakarsın
Hayirli olsnnnnnhayırlı olsun
Sıkıntı neydi peki olmuyordu
Sağlık ocağında ver hayatım sabah 10.30a kadar alıyolar haftaiçi benim burda aynı gün çıkıyor sonuç. Hatta belki yarın gitmeyi düşünüyorum değeri takip etmek açısından. Pazartesi randevum var. O gün de veririm.Evet ya pazar günü giderim
Kuzum kendim çıkamıyorum dışarı nadiren çıkıyorum eşimde hafta içi çalıştığı için pek öyle bırakmaz tekSağlık ocağında ver hayatım sabah 10.30a kadar alıyolar haftaiçi benim burda aynı gün çıkıyor sonuç. Hatta belki yarın gitmeyi düşünüyorum değeri takip etmek açısından. Pazartesi randevum var. O gün de veririm.
Ayy allahım bana gına geldi burdan tam. Eşin konusunda. Bi sal şu kadını yaKuzum kendim çıkamıyorum dışarı nadiren çıkıyorum eşimde hafta içi çalıştığı için pek öyle bırakmaz tek
Eklerim canım Hoşgeldinnnnn aramızaAminn inşallah