Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evva Evva bende gidemiyorum başlamamışlar hâlâ 🤷🏻‍♀️
Kaldı birdaha adet dönemine

Şimdi aslan pençesi kullaniyorum, prolaktinime cok iyi geldi, sorunu olanlar varsa tavsiye ederim🥰 bir de folattroya basladim folik asit, bilmiyorum bilenler var mi, bakalim nasil olacak.
Hayırlı olsun senin için canım inşallah gelir bebişin çok bekletmeden :emir_bebek:bilmiyorum canım o folik asiti 🤷‍♀️

Devlete gideyim diyorum enazından ne olduğunu öğreneyim yok oda dolu diyor yok canım ben bezdim yapıcam testi varsa var yoksa da başımın çaresine kendim bakayım

Hamile kalan arkadasları tebrik ederim ne mutlu❤sağlıcakla kucaklariniza alin insallah🙂darısı başımıza. Ben de yeni bat vereyim 9 temmuz. Bugün doktora gittim cok şükür yüksek olan hormonlarim düşmüş Allahim hepimize nasip etsin.

Kizlar merhaba burdan bir arkadas bana testere disli aslan pencesi onermisti ve bende ibrahim saracoglûnun asistaniyla konusup durumu anlattigim da oda testere disli aslan pencesi onerdi simdi aldim ama nasil uygulamam gerektigini bilmiyorum kac gun kullanmam gerekiyor cayi ? Ve nasil yapmam gerekiyor

Kizlar merhaba burdan bir arkadas bana testere disli aslan pencesi onermisti ve bende ibrahim saracoglûnun asistaniyla konusup durumu anlattigim da oda testere disli aslan pencesi onerdi simdi aldim ama nasil uygulamam gerektigini bilmiyorum kac gun kullanmam gerekiyor cayi ? Ve nasil yapmam gerekiyor
Ben kullanıyorum canım adetten hemen sonra sabah akşam aynı saate içme suyuna demle 5 dk yeterli yumurtlama görünce bırak

Devlete gideyim diyorum enazından ne olduğunu öğreneyim yok oda dolu diyor yok canım ben bezdim yapıcam testi varsa var yoksa da başımın çaresine kendim bakayım
Hiçbiri bakmıyor ama özel kliniğin yapmaması gereken davranış
Keşke kendiliğinden olsa uğraşmadan bebişler :dua:

X