Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende anne olmak istiyorumm. Beni de alın aranıza..

40 kişiden sadece 5 kişi mi hamile çok üzücü umudumu yitirmek üzereyim bende belirsizlik canımı acıtıyor niye bebeğim olmuyor bilmiyorum tam testlerimizi yapmaya başlamıştık ki korona çıktı, eşimin anne babasının 3 sene olmamış kuzenlerinin çoğusunun olmuyor kız erkek ,ama kayınvalidemin hastalığı varmış zaten kadın 32 yaşında menapoza girmiş,eşimin genetik bir hastalığı olabilir mi bilmiyorum, ama görüncemin olmuş çocuğu, kafam çok karışık benim problemim adet düzensizliği bide rahim filmi çekilecek başka sorunum yokmuş kilom var bide biraz 73 kiloyum,

Aksamada yapayim o zamn doneme giriyorumdur belki canmmm insallah guzelce yiiiimiirtlarim sonra bebege donusur
Akşama yapmana gerek yok canım, çok daha koyu olursa yaparsın günde ikinci testi. Gündüz 12:00-15:00 arası yapsan yeterli şimdilik. Bi de işte önemli olan sıvı alımını en az 2 saat kesmen.

Canım bu topik daha dün açıldı. Herkes için daha çok yeni. Biraz sabır gerekli. Biz bundan önce aynı sizin gibi listeye adımızı yazdırıp bekledik. Benim mesela 7. denememde oldu. O yüzden umutsuzluk için çok erken.

Kızlar selam benimde çatlatma iğnesinin14. Günü acaba test icin nekadar beklemeliyim adet tarihim 10 Nisa’nda olmam lazım
Aslında 14. gün sonuç alanlar var ama daha kesin olsun diyorsan bence 17. gününde yap testi. Ama elinde fazla test varsa bugün de yapabilirsin.

Canım henüz koyulaşma yok. Adet biter bitmez mi başladın, yoksa daha sonrasında mı? Bi de sıvı alımına çok dikkat ettin mi?
Evet canım dikkat ediyorum adet bittikten sonra başladım bugün 20 günüm geç yumurtluycam bu ay öyle görünüyor öncekiler daha silik o yüzden çekmedim bakalım hayırlısıyla alsak güzel haberi bu ay

selamunaleykum arkadaşlar bende 5 senelik evliyim olmaz diyorlar ama umudum hiç kaybetmedim cunki rabbime güveniyorum bu zor günleri atlatalım her şey eskisi gibi olsun devam savaşmaya

Demek sen geç yumurtluyosun canım. Bende erken yumurtluyodum. İnşallah bu ay o güzel haberi bizimle paylaşırsın canım.

merhaba beni de ekler misiniz ? Bat 27 Nisan .
6 yıldır evliyiz . Yaklaşık 2 sene tedavi gördüm ve sanırım 5 ay oldu doktora gitmedim .
hiçbir sorunum yoktu önceden, sonra gebelik için doktora gittim tiroit yüksek çıktı uzun süre onun için ilaç kullandım ve hala kullanıyorum . değerlerim normale döndü bu sefer adet gecikmesi, şiddetli adet ağrısı, hormon bozuklukları endometriozis yani pcos için 9 ay ilaç kullandım herşeye normale döndü, yumurtalarım çok küçükmüş bu sefer 5 defa da klomen kullandım ve artık doktora gitmiyorum çünkü tüp bebek merkezine gitmen lazım diyorlar . düzenlen adetim 3 aydır tekrar gecikmeye başladı yarından itibaren 15 gün soğan kürü yapacağım . Allah isteyen herkese anneliği nasip etsin

Soğan kürü gerçekten de çok yararlı canım. Ondan sonra incir kürüne geçiliyor. Onu da araştır istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…