- 30 Ağustos 2019
- 964
- 535
- 37
Canım hiç duymamıştım ilk defa duydum bakalım histereskopi sonrası ne çıkacak merak içindeyim. Gerçi şu korona yüzünden hastanelere gitmeye korkar olduk ama hayırlısı diyelimGebe kalıyorsnz bunada şüküt
Bende 31 yaşnda olcam 2 sene olcak evleneli malesef hiç bir gebelik ykeşimde problem..
Rahmin dinlendikten snra olur bence
Kalp şeklini hiç bir doktor sorn etmiyor ama kadının üstte olduğu ilişki pozisyonu öneriliyor.. Hiç duydnmu bilmiyorm
De mi yaa özellikle de ekmek pogaca yapanları gördükçe benim de yapasım geliyor ama yapmıyorumnereye kadar tutabılırim kendını bilmiyorum.. Ben günde iki öğün yiyorum o diyet nasıl ki.. Öğünlerde ne yeniliyor
Corona bitince gitmek en sağlıklısıCanım hiç duymamıştım ilk defa duydum bakalım histereskopi sonrası ne çıkacak merak içindeyim. Gerçi şu korona yüzünden hastanelere gitmeye korkar olduk ama hayırlısı diyelim
InşAllah Hayırlı haber alırsın canım.8 inde test yapacağım haber vericem kızlar yalnız baya bi sağ kasıkta batma var belimdede ağrı var akıntımda var
Eminim duymuşsundur ama eşin için keçiboynuzu pekmezi , bal süt arı poleni kürü yapabilirsin ben satın aldım bu ay desteklemek için başlayacağım nasılsa doğal gıdalar. Bir de çakşır suyu duymuştum sperm sayısını ve kalitesini artırıyormuşGebe kalıyorsnz bunada şüküt
Bende 31 yaşnda olcam 2 sene olcak evleneli malesef hiç bir gebelik ykeşimde problem..
Rahmin dinlendikten snra olur bence
Kalp şeklini hiç bir doktor sorn etmiyor ama kadının üstte olduğu ilişki pozisyonu öneriliyor.. Hiç duydnmu bilmiyorm
Ben neler neler yaptm canm artk yani herif patlayacak :)Eminim duymuşsundur ama eşin için keçiboynuzu pekmezi , bal süt arı poleni kürü yapabilirsin ben satın aldım bu ay desteklemek için başlayacağım nasılsa doğal gıdalar. Bir de çakşır suyu duymuştum sperm sayısını ve kalitesini artırıyormuş
İnşallahh isteyen herkese nasip etsin rabbimInşAllah Hayırlı haber alırsın canım.
Doktor start verdiği an başlayacağımCorona bitince gitmek en sağlıklısı
Doktorlarda gelmeyn diyorlar.. Test sayısı arttıkça vakalar artıyor ve bulaşma hiderek yayılıyor
Siz bide o pozisyonu deneyn :) ben denemedm daha başaramıyorm
Görünen bir sıkıntı yok doktorlar 6 ay dene 1 yıl dene deyip geri gönderiyorlar. Dış gebelikten sonra adet düzenim çok kısaldı. 21 22 günde olmaya başladım. Duphaston kullanıyorum onun için 16.gün ve 25.gün arasında. Şimdi 27 günde oluyorum. Sıkıntı yok diyorlar ama işte 9 ay oldu yok henüz
Şifa olsun canımCanım ilaç kullanmak istemiyorum adaçayı iyi geliyormuş eşim aldı onu kaynatıcam
İnşallah canım ben de Mayıs - Haziran gibi ancak denemeye başlarım sanırım. Çünkü bu histereskopi sonrası da bir süre korunmak gerekiyormuşBen neler neler yaptm canm artk yani herif patlayacak :)
Şuan trdavi görüyoruz mayıs sonuna kdar tedavisi devam edecek
Bu süreçte coronada bitmiş olursa mayıs sonunda güzel haber alır herkes inşallah
Sağol canım inşallah sökülür ya deli oldum evdeŞifa olsun canım
Teşekkür ederim iyiyim ben. Mevcut durumda en azından evimizde sağlıkla oturuyor olmak daha iyiyim.demek için yeterli sanırımDüştük hepimiz anne olma yoluna meshk :)
Nasılsın, sende mi bizimle aynı yoldasn
Merhaba öncelikte topik hayırlı uğurlu olsun bildirim gelince dayanamadım attım kendimi topiğeBen 32 yaşındayım evleneli iki sene olacak bir senedir bebek istiyoruz Haziran Kasım aylarında kimyasal gebelik yaşadım Aralık ayında gerçek bir gebeliğim oldu ama maalesef 13 haftalıkken düşük ardından kürtajla sonlandı. Şimdi rahmimin dinlenme süresi bitince tekrar olsun istiyoruz Rabbim ilkini bu kadar nasip etti inşallah bir sonrakini sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız. Kürtaj olalı 16 gün oldu beklenen adet tarihim 19 Nisan-30 Nisan civarı ama bu ay korunacağım için sadece dertleşmeye geldim. İlk adetten sonra tanısal histereskopi yaptırmak istiyorum. Bilinen tek sorunumuz hafif kalp rahim bunu da gittiğim hiçbir doktor sorun görmedi bilemiyorum. Pıhtılaşma testi temiz. Sadece genetik test kaldı yaptırmadığımız. Onu da en kısa zamanda yaptıracağım. En kısa zamanda hepimize sağlıklı ve hayırlı bebekler diliyorum
Mutlaka yaptır kuzum ihmal etmeDoktor start verdiği an başlayacağımŞu histereskopi meselesi canımı sıkıyor ama yaptIrmasam da içim rahat etmeyecek kafam Allak bullak zaten yeni yeni kendime geliyorum . Allah kimseye yaşatmasın inşallah
2 yllk evliyim bende kuzumTeşekkür ederim iyiyim ben. Mevcut durumda en zından evimizde sağlıkla oturuyor olmak daha iyiyim.demek için yeterli sanırım
Bende yaklaşık 6.5 seneden bu yana çocuk istiyorum.
Ama malesef henüz nasip olmadı.
Sen nasılsın peki sen ne kadar süreden bu yana istiyorsun
Çoğaldıkça birbirimize yakn sorunlar çıkıyor ve umud oluyoruz buda örneğiAy benimde rahim Y şeklindeydi. Perde var dediler. Histeroskopi ile aldırmıştım. Senin kalp şeklindeyse çok sorun olmaz diye biliyorum
Corona bitince gitmek en sağlıklısı
Doktorlarda gelmeyn diyorlar.. Test sayısı arttıkça vakalar artıyor ve bulaşma hiderek yayılıyor
Siz bide o pozisyonu deneyn :) ben denemedm daha başaramıyorm
Çoğaldıkça birbirimize yakn sorunlar çıkıyor ve umud oluyoruz buda örneği
Bunu ilk duyuyorm denemek gerekAy bende yanyana pozisyonda kolay kalınabiliyor die duydum. Yüz yüze oluyormuşsunuzsperm daha kolay ulaşıyormuş