Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım hiç duymamıştım ilk defa duydum bakalım histereskopi sonrası ne çıkacak merak içindeyim. Gerçi şu korona yüzünden hastanelere gitmeye korkar olduk ama hayırlısı diyelim

Sabah geç kahvaltı yapıyorsun 10-11 gibi peynirin zeytinin yeşillğin falan olacak. Akşamda sebze yada et yemeği olacak. Ama ara öğün yok bnda sabah kahvaltını yapınca akşama kadar sadece bitki çayı, kahve falan içebilirsin. Okadar diyet yapıyordum. 1 gr bile veremeyen ben bunda çok rahat vermiştim

Canım hiç duymamıştım ilk defa duydum bakalım histereskopi sonrası ne çıkacak merak içindeyim. Gerçi şu korona yüzünden hastanelere gitmeye korkar olduk ama hayırlısı diyelim
Corona bitince gitmek en sağlıklısı
Doktorlarda gelmeyn diyorlar.. Test sayısı arttıkça vakalar artıyor ve bulaşma hiderek yayılıyor
Siz bide o pozisyonu deneyn :) ben denemedm daha başaramıyorm

Eminim duymuşsundur ama eşin için keçiboynuzu pekmezi , bal süt arı poleni kürü yapabilirsin ben satın aldım bu ay desteklemek için başlayacağım nasılsa doğal gıdalar. Bir de çakşır suyu duymuştum sperm sayısını ve kalitesini artırıyormuş

Ben neler neler yaptm canm artk yani herif patlayacak :)
Şuan trdavi görüyoruz mayıs sonuna kdar tedavisi devam edecek
Bu süreçte coronada bitmiş olursa mayıs sonunda güzel haber alır herkes inşallah

Doktorlarda gelmeyn diyorlar.. Test sayısı arttıkça vakalar artıyor ve bulaşma hiderek yayılıyor
Doktor start verdiği an başlayacağım Şu histereskopi meselesi canımı sıkıyor ama yaptIrmasam da içim rahat etmeyecek kafam Allak bullak zaten yeni yeni kendime geliyorum . Allah kimseye yaşatmasın inşallah

Ay evet bende ilk zamanlar olmadığında gittiğimde etrafımdaki herkes dahil kızıyordu bana acele ediyorsun diye. Allahtan o an hastanede çalışıyordumda o sayede yaptırdım bütün testleri. Yumurta takipleri. Hormon testleri. Ve benm zorumla hsg falan. Çoğu insan artık zor hamile kalıyor. Artık çok yeni daha deyip göndereceklerine genel bir muayene yapmalılar. Sonra herşey normal git biraz daha dene bakalım demeliler. Ay bu konuda çok yaralıyım. Demekki daha zamanı var diyelim. İnş o zaman fazla uzun değildir

Ben neler neler yaptm canm artk yani herif patlayacak :)
Şuan trdavi görüyoruz mayıs sonuna kdar tedavisi devam edecek
Bu süreçte coronada bitmiş olursa mayıs sonunda güzel haber alır herkes inşallah
İnşallah canım ben de Mayıs - Haziran gibi ancak denemeye başlarım sanırım. Çünkü bu histereskopi sonrası da bir süre korunmak gerekiyormuş

Düştük hepimiz anne olma yoluna meshk :)
Nasılsın, sende mi bizimle aynı yoldasn
Teşekkür ederim iyiyim ben. Mevcut durumda en azından evimizde sağlıkla oturuyor olmak daha iyiyim.demek için yeterli sanırım
Bende yaklaşık 6.5 seneden bu yana çocuk istiyorum.
Ama malesef henüz nasip olmadı.
Sen nasılsın peki sen ne kadar süreden bu yana istiyorsun

Ay benimde rahim Y şeklindeydi. Perde var dediler. Histeroskopi ile aldırmıştım. Senin kalp şeklindeyse çok sorun olmaz diye biliyorum

Doktor start verdiği an başlayacağım Şu histereskopi meselesi canımı sıkıyor ama yaptIrmasam da içim rahat etmeyecek kafam Allak bullak zaten yeni yeni kendime geliyorum . Allah kimseye yaşatmasın inşallah
Mutlaka yaptır kuzum ihmal etme

2 yllk evliyim bende kuzum
Peki sebeb ne sizde baktrdnzmı

Ay bende yanyana pozisyonda kolay kalınabiliyor die duydum. Yüz yüze oluyormuşsunuz sperm daha kolay ulaşıyormuş

Merhaba benimde 3 yıl içinde 2 gebeliğim oldu.Kan pıhtılaşmam varmış bilmiyordum ikiside düştü.sonrasında 1 yıldır kalamadım hamile .Tüp bebeğe başlayacaktık bu ay adet günümde gittim iptal edilmiş tedaviler koronadan dolayı.Bana maxiperve cyclo prognova eşimede neofortil verdi.iki ay bekle öyle gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…