Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar benim hep boyle cikiyor yumurtlama testlerim
Gebelik testi gibi duruyor böylemi oluyor ovulasyon testleri 🤔🤷‍♀️
[/QUOTE]

Valla ben ovülasyon testi aldığımda ikinci çizgi hafif gördüğüm anda 1 hafta boyunca hergün değerlendirmiştim sonra hamile kalmıştım :)

Yumurtlama dönemine giriyosun belki de. Testin daha kurumamış gerçi, yeni yaptın sanırım. Bugün böyle çıkıp yarın daha koyu çıkabiliyor canım, dikkat et. Ben bazen bi sabah, bi akşam yapıyodum silinmeyi yakalamak için. ☺
Aksamada yapayim o zamn doneme giriyorumdur belki canmmm insallah guzelce yiiiimiirtlarim sonra bebege donusur 😃

Evet kaset ovülasyon testleri böyle oluyor 😊ama doğru sonuç vermiyor
Anladım cnm Bizde1 buçuk yıldır çocuk istiyoruz hiç ovulasyon testi yapamadım sipariş ettim bakalım
[/QUOTE]
Hanginden sipariş verdin canım çubuk testlerden verseydin onlar hassas

Gebelik testi gibi duruyor böylemi oluyor ovulasyon testleri 🤔🤷‍♀️

Valla ben ovülasyon testi aldığımda ikinci çizgi hafif gördüğüm anda 1 hafta boyunca hergün değerlendirmiştim sonra hamile kalmıştım :)
[/QUOTE]
Aaa gerçekten mi bnde sipariş ettim bugün bakalım daha önce hiç yapmadım istedikten ne kadar sonra hamile kaldın

Kızlar merhabalar
Bizde yaklaşık 7 seneden bu yana evliyiz
Ve 6.5 seneden bu yana da çocuk istiyoruz
Türlü tedavi vs gibi süreçlerden geçtik.ve şuan mart nisan da tedaviye başlayalım diyorduk ki mevcut sürece girdik.
Listeye beni de eklerseniz memnun olurum.
Bu mübarek günlerde dua grubu oluşturabiliriz.

Aaa gerçekten mi bnde sipariş ettim bugün bakalım daha önce hiç yapmadım istedikten ne kadar sonra hamile kaldın
[/QUOTE]

Sipariş ettiğim ay hamile kalmıştım. Ya gün aşırı diyorlar ama ben öyle yapmıştım. Hatta doktorun biri yumurtlama gününüzde ilişkiden sonra 3 saat sonra yeniden bir araya gelin. Sperm daha çok ileri gitmiş olur. Şansınız artar demişti. Öyle de deneyebilirsin

[/QUOTE]
Hanginden sipariş verdin canım çubuk testlerden verseydin onlar hassas
İnnovita ovulasyon testi çubuk test zaten 🙂
[/QUOTE]
Buda benim ovulasyon testim bugün den yumurtlama yok 🤷🏼‍♀️

Eklentiler

• IMG_20200405_151810.jpg
    IMG_20200405_151810.jpg
    69,7 KB · Görüntüleme: 24

Sipariş ettiğim ay hamile kalmıştım. Ya gün aşırı diyorlar ama ben öyle yapmıştım. Hatta doktorun biri yumurtlama gününüzde ilişkiden sonra 3 saat sonra yeniden bir araya gelin. Sperm daha çok ileri gitmiş olur. Şansınız artar demişti. Öyle de deneyebilirsin
[/QUOTE]
Hadi hayırlısı bakalım inşallah adetimin 4. Günü bugün normalde bir kaç güne gelir inşallah hergün mü yapılıyor bu ovulasyon testi 20 günde bir adet oluyorum ben

Beni de listeye ekler misiniz bat 26 nisan.
2 yıldır deniyoruz. Bir düşük bir dış gebelik yaşadım. Dış gebelikten sonra 9 aydır deniyoruz henüz olmadı 😥 rabbim evlat hasretiyle yanan herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Hadi hayırlısı bakalım inşallah adetimin 4. Günü bugün normalde bir kaç güne gelir inşallah hergün mü yapılıyor bu ovulasyon testi 20 günde bir adet oluyorum ben
[/QUOTE]

Hergün aynı saatte yapıyorsun. Çift çizgiyi yakalayana kadar yapabilirsin

İnnovita ovulasyon testi çubuk test zaten 🙂
[/QUOTE]
Buda benim ovulasyon testim bugün den yumurtlama yok 🤷🏼‍♀️
[/QUOTE]hayırlısı olsun canım olur inşallah herkes takmamak gerekiyor diyo ama onu yapabilsek bide

Beni de listeye ekler misiniz bat 26 nisan.
2 yıldır deniyoruz. Bir düşük bir dış gebelik yaşadım. Dış gebelikten sonra 9 aydır deniyoruz henüz olmadı 😥 rabbim evlat hasretiyle yanan herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Hoşgeldin. bir sıkıntın varmıydı. Zatir zor tutuyoruz ama ondada hevesimiz kursağımızda kalıyor. İnş en yakın zamanda güzel haberler alırız

[/QUOTE]
Tamam canım yapacam inşallah gelince bide yanında 4 tane gebelik testi veriyor bakalım nasıl olacak bu ay klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum ama nasip olmadı

Tamam canım yapacam inşallah gelince bide yanında 4 tane gebelik testi veriyor bakalım nasıl olacak bu ay klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum ama nasip olmadı
[/QUOTE]

İnş bu sefer tutar canım 🤲

X