- 28 Şubat 2015
- 1.154
- 620
- 46
yumurtam kalmamis birde erken menapoz o nedenle ama verecek olan allah o yüzden bekliycem yaşım 42Neden olmaz diyolar canım? Sebebi neymiş?
soğan kürünün günleri çok karışık geldi bana 15 gün yapılacak değil mi, incir kürünü nasıl yapacağız ?Soğan kürü gerçekten de çok yararlı canım. Ondan sonra incir kürüne geçiliyor. Onu da araştır istersen. ☺
Tedavi oldun mu hiç canım. Tüp bebek falan olmuyor mu? 42 yaşında anne olan yok değil. Ünlülerin çoğu 40 yaşından sonra hamile kaldı. Ama önemli olan tedavi olmak ve iyi bir doktor ve hastaneyle iletişime geçmek. Allah’ın izniyle herşey olur ama bizimde çaba göstermemiz gerekli.yumurtam kalmamis birde erken menapoz o nedenle ama verecek olan allah o yüzden bekliycem yaşım 42
Aleyküm selam. Rabbim umudumuzu ve sabrımızı arttırsın. Allah dilerse olur.selamunaleykum arkadaşlar bende 5 senelik evliyim olmaz diyorlar ama umudum hiç kaybetmedim cunki rabbime güveniyorum bu zor günleri atlatalım her şey eskisi gibi olsun devam savaşmaya
19.04.2020Kızlar Batın Tarihinizi Verirmisiniz?
De mi yaa özellikle de ekmek pogaca yapanları gördükçe benim de yapasım geliyor ama yapmıyorumNormalde bende yapmıyordum ama 20 günden fazla evde kalınca yapasın geliyor. :) ama daha fazla kilom vardı. Günde iki öğün diyeti yapıyordum bende baya faydası olmuştu
İnşallah canım hayır geç yumurlamıyorum aslında geçen ay adetten 5 gün sonra yumurtlamıştım bu ay geç olucak galiba çünkü 20 . Gündeyim henüz pik yokDemek sen geç yumurtluyosun canım. Bende erken yumurtluyodum. İnşallah bu ay o güzel haberi bizimle paylaşırsın canım.
Kesinlikle.. Zararlı şeylerden uzak dursak gidiyor zatenAynen bence de ben o gerekleri yiyemiyorum zaten midemi bulandırıyor en güzel diyet karatay diyeti sağlıklı beslenince otomatik zayıflıyorsun zaten
Oh oh geciksin. 3 de geciksin 4 de geciksinBAT 3 nisan 2020
2 gün gecikti bekliyoruz heyecanla
Görünen bir sıkıntı yok doktorlar 6 ay dene 1 yıl dene deyip geri gönderiyorlar. Dış gebelikten sonra adet düzenim çok kısaldı. 21 22 günde olmaya başladım. Duphaston kullanıyorum onun için 16.gün ve 25.gün arasında. Şimdi 27 günde oluyorum. Sıkıntı yok diyorlar ama işte 9 ay oldu yok henüzHoşgeldin. bir sıkıntın varmıydı. Zatir zor tutuyoruz ama ondada hevesimiz kursağımızda kalıyor. İnş en yakın zamanda güzel haberler alırız
Teşekkür ederiz hosbuldukYeni gelen arkadaşlarmz hoşgeldinizzzzzz
Bu virüsten dolayı gecem gndüz
Gündüzüm gece olunca konuşmaya direk dalıyorm
Soğan kürü adetin 7. günü başlanıyo, 15 gün içiyosun sabah akşam. Sonra bırakıyosun.soğan kürünün günleri çok karışık geldi bana 15 gün yapılacak değil mi, incir kürünü nasıl yapacağız ?
Gebe kalıyorsnz bunada şükütMerhaba öncelikte topik hayırlı uğurlu olsun bildirim gelince dayanamadım attım kendimi topiğeBen 32 yaşındayım evleneli iki sene olacak bir senedir bebek istiyoruz Haziran Kasım aylarında kimyasal gebelik yaşadım Aralık ayında gerçek bir gebeliğim oldu ama maalesef 13 haftalıkken düşük ardından kürtajla sonlandı. Şimdi rahmimin dinlenme süresi bitince tekrar olsun istiyoruz Rabbim ilkini bu kadar nasip etti inşallah bir sonrakini sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız. Kürtaj olalı 16 gün oldu beklenen adet tarihim 19 Nisan-30 Nisan civarı ama bu ay korunacağım için sadece dertleşmeye geldim. İlk adetten sonra tanısal histereskopi yaptırmak istiyorum. Bilinen tek sorunumuz hafif kalp rahim bunu da gittiğim hiçbir doktor sorun görmedi bilemiyorum. Pıhtılaşma testi temiz. Sadece genetik test kaldı yaptırmadığımız. Onu da en kısa zamanda yaptıracağım. En kısa zamanda hepimize sağlıklı ve hayırlı bebekler diliyorum
Düştük hepimiz anne olma yoluna meshk :)Teşekkür ederiz hosbulduk
8 inde test yapacağım haber vericem kızlar yalnız baya bi sağ kasıkta batma var belimdede ağrı var akıntımda varOh oh geciksin. 3 de geciksin 4 de geciksin