Gebelik testi gibi duruyor böylemi oluyor ovulasyon testleriKizlar benim hep boyle cikiyor yumurtlama testlerim
Evet kaset ovülasyon testleri böyle oluyorGebelik testi gibi duruyor böylemi oluyor ovulasyon testleri
Aksamada yapayim o zamn doneme giriyorumdur belki canmmm insallah guzelce yiiiimiirtlarim sonra bebege donusurYumurtlama dönemine giriyosun belki de. Testin daha kurumamış gerçi, yeni yaptın sanırım. Bugün böyle çıkıp yarın daha koyu çıkabiliyor canım, dikkat et. Ben bazen bi sabah, bi akşam yapıyodum silinmeyi yakalamak için. ☺
Anladım cnm Bizde1 buçuk yıldır çocuk istiyoruz hiç ovulasyon testi yapamadım sipariş ettim bakalımEvet kaset ovülasyon testleri böyle oluyorama doğru sonuç vermiyor
Gebelik testi gibi duruyor böylemi oluyor ovulasyon testleri
Hanginden sipariş verdin canım çubuk testlerden verseydin onlar hassasAnladım cnm Bizde1 buçuk yıldır çocuk istiyoruz hiç ovulasyon testi yapamadım sipariş ettim bakalım
Aaa gerçekten mi bnde sipariş ettim bugün bakalım daha önce hiç yapmadım istedikten ne kadar sonra hamile kaldınValla ben ovülasyon testi aldığımda ikinci çizgi hafif gördüğüm anda 1 hafta boyunca hergün değerlendirmiştim sonra hamile kalmıştım :)
Aaa gerçekten mi bnde sipariş ettim bugün bakalım daha önce hiç yapmadım istedikten ne kadar sonra hamile kaldınValla ben ovülasyon testi aldığımda ikinci çizgi hafif gördüğüm anda 1 hafta boyunca hergün değerlendirmiştim sonra hamile kalmıştım :)
İnnovita ovulasyon testi çubuk test zatenHanginden sipariş verdin canım çubuk testlerden verseydin onlar hassas
Aaa gerçekten mi bnde sipariş ettim bugün bakalım daha önce hiç yapmadım istedikten ne kadar sonra hamile kaldın
Hadi hayırlısı bakalım inşallah adetimin 4. Günü bugün normalde bir kaç güne gelir inşallah hergün mü yapılıyor bu ovulasyon testi 20 günde bir adet oluyorum benSipariş ettiğim ay hamile kalmıştım. Ya gün aşırı diyorlar ama ben öyle yapmıştım. Hatta doktorun biri yumurtlama gününüzde ilişkiden sonra 3 saat sonra yeniden bir araya gelin. Sperm daha çok ileri gitmiş olur. Şansınız artar demişti. Öyle de deneyebilirsin
Aaa gerçekten mi bnde sipariş ettim bugün bakalım daha önce hiç yapmadım istedikten ne kadar sonra hamile kaldın
Beni de listeye ekler misiniz bat 26 nisan.
2 yıldır deniyoruz. Bir düşük bir dış gebelik yaşadım. Dış gebelikten sonra 9 aydır deniyoruz henüz olmadırabbim evlat hasretiyle yanan herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Evet bakılıyor dna çok önemli zatenCanım sayı azken de DNA hasarına bakılıyor mu
Tamam canım yapacam inşallah gelince bide yanında 4 tane gebelik testi veriyor bakalım nasıl olacak bu ay klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum ama nasip olmadıHergün aynı saatte yapıyorsun. Çift çizgiyi yakalayana kadar yapabilirsin