Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya ne güzel. Bu süreçte de dikkat ediyorsanız helal olsun. Benmde 9 kilo fazlam var. Bu gidişle dahada alıcam. Hatta şuan hangi tatlıyı yapsam diye düşünüyorum
Dikkat etmeye çalısıyorum diyelim ben uzun zamandır hiç tatlı yapmadım.. İlac yüzünden de olabılır şekerli şeyleri hiç cnm cekmiyo

Dikkat etmeye çalısıyorum diyelim ☺ben uzun zamandır hiç tatlı yapmadım.. İlac yüzünden de olabılır şekerli şeyleri hiç cnm cekmiyo

Normalde bende yapmıyordum ama 20 günden fazla evde kalınca yapasın geliyor. :) ama daha fazla kilom vardı. Günde iki öğün diyeti yapıyordum bende baya faydası olmuştu

Kizlar benim hep boyle cikiyor yumurtlama testlerim
[/QUOTE]
Gebelik testi gibi duruyor böylemi oluyor ovulasyon testleri

Yumurtlamadan degilmis akinti belki o doneme giriyorsam ondan gelmistir yada usuttum Venuseva

Eklentiler

• 15860883947713729061362612441453.jpg
    79,3 KB · Görüntüleme: 30
En koyu hali bu oldu sonra clife macunla adet oldum canım sonra adet bitti test yaptim yine koyu cikti
Canım dikatli bakarsan c kop koyu sen adet bitimi başla c den koyusunu yada aynı koyulukta olanı yakala değerlendir bu arada devam et adet tarihine kadar zaten pikten sonrakinin silinmesi önemli pikten silik olsun yeter bu ay öyle değerlendir inşallah hamile kalırsın canım

En koyu hali bu oldu sonra clife macunla adet oldum canım sonra adet bitti test yaptim yine koyu cikti
Canım testlerine baktım, en sonuncu pik olan. Diğerleri pik olmamış. Ama sürekli pik çıkıyo diyosan pko varsa çıkıyo diye biliyorum. Var mı sende pko? Eğer yoksa daha hassas olan testlerden almanı öneriyorum. Onlar daha sağlıklı sonuç veriyor.

Igneylemi hamile kaldiniz peki
Yok. Iki kere hem klomen hem igne kullandım olmadi bıraktıktan 4 ay sonra hamile kaldım. O ay ovu testi kullandım bide

Kendiliğinden adet olmayanlarda ovülasyon takibi işe yaramıyor diye duydum yani bir ilaç iğne vs ile adet olabiliyosanız
İşte onu bilemiyorum v ben mesela yapmaya başladım bu ay çok siliten başladı şimdi koyu ama piki bekliyorum bende inşallah herkes çabasının karşılığını alır herkesin kalbi aynı şey için çarpıyor

Yumurtlamadan degilmis akinti belki o doneme giriyorsam ondan gelmistir yada usuttum Venuseva
Yumurtlama dönemine giriyosun belki de. Testin daha kurumamış gerçi, yeni yaptın sanırım. Bugün böyle çıkıp yarın daha koyu çıkabiliyor canım, dikkat et. Ben bazen bi sabah, bi akşam yapıyodum silinmeyi yakalamak için.

İnşallah amiinn canım Allah herkese sağlıklı gebelikler nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…