Maşallah canım sağlıkla büyüsün kuzucukGittim canım çok şükür kalp atışını duyduk gümbür gümbür maşallah❤ 6+3 cıktı ultrasonda ❤ Allahım.isteyen herkese nasip etsin
Duyarsın inşallah canımBizde yarın 12 de gideceğiz ☺ Çok heyecanlıyımMaşallah benimde geçen ki usg ye göre hesaplayınca 6+6 yarın inşallah bizde duyarız
Amin inşallah canım Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguyuMaşallah canım sağlıkla büyüsün kuzucuk
Sağlık olsun. Doktora gittin mi?Yine <1.20 çıktı. Yok negatifilseng
Yok sağlık ocağında kan verdim sadece. Doktor adet olunca hormon testi yapalım demişti. Olamadım daSağlık olsun. Doktora gittin mi?
Hayıt yada testere dişli aslan pencesi iç.Yok sağlık ocağında kan verdim sadece. Doktor adet olunca hormon testi yapalım demişti. Olamadım da
<1.20 yazıyorsa küçüktür demekYine <1.20 çıktı. Yok negatifilseng
İnsallah önümüzdeki ay güzel haberlerini alıcaz umutsuz olmaKan verdim bu sabah canım sonucu bekliyorum
İnşallah canımDuyarsın inşallah canımçok harika bi duygu yarın yaşayınca anlarsın haber et banada sonucu
Allah Allah çok garip, hayırlısı olsun vücut artık kendini hamile sanıyor herhalde, bunun arkası inşallah hamilelik olur, ben hala olmadım karnım kasıklarım ağrıyor ama gelen yokYine <1.20 çıktı. Yok negatifilseng
İnşallah hamilesindir canımAllah Allah çok garip, hayırlısı olsun vücut artık kendini hamile sanıyor herhalde, bunun arkası inşallah hamilelik olur, ben hala olmadım karnım kasıklarım ağrıyor ama gelen yok
Mustafa MirzaErkek goktug diodum o bana öyle konuşan gelin koydu adı daha olamazsarp düşünüyoruz şimdi içimden geçen aslında çocukluğumdan beri Buğra olsun istiyorum oğlusun olsun die ama kocam Buğra oldu oda olmaz sarp a kaldık kızda liya isterim eşim seydaya uysun die Ceyda dio
Merhaba arkadaşlar geçenlerde belirtilerimi yazmistim 1 hafta gecikmeden sonra adet oldum hemde çok ağrılı ve kanamalı ve planlı gebelik değildi röntgen tomografi bir ton ilaç kullandım .neyse asıl mesele bir haftadır benim sütüm geliyordu dün arttı baş dönmem mide bulantım ve karnımda damar gibi atmalar var tekrar test yaptım pozitif hiç böyle bişey olurmu başına gelen varmı yani bildiginiz adet yoğunluğu ağrısı yaşayıp hamile kalan
Allahımm sabır versin canım seni okadar çok iyi anlıyorum ki malesefHepinizden Allah razı olsun, sizleri Allah için çok seviyorum. ♥
Umudunuzu asla kaybetmeyin pes etmeyin tamam mı
Güzel kalpleriniz gibi güzel evlatlarınız olacak ben inanıyorum
İnanın belirtilerim olmasa bende test yapmazdım çünkü mantığım almadi adetim bitmesine rağmen hala bel ağrım bacak ağrım var adet sancım var kistim vardı soğan kürüne basliycaktim ablamın israriyla yaptım gözlerime inanmadım bu arada testim al bı test .Benimde kızım 10 aylık 4 aylıkken bıraktı emmeyi 7 aylıkken tamamen kesildi sütüm bu ay tekrar sütüm geldi öyle şeffaf değil bildiğiniz beyaz süt pazartesi kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum hamile degilsem de belliki bir sorun varkendi başıma gelmedinama geleni duydum canım.. hatta komşumuzdu kadın 5 aylık olana kadar hep regl oldu ve ilaç kullanıyordu gebelikte sıkıntı oluştutabilecek ilâçlardı çocuk hareket etmeye başlayınca gitti ve şok3 oğlanın üstüne yıllsr sonra kızı doğdu..
doktora git nolur nolmsz.. hangi marka testin
Peki leke şeklindemi oldu yoksa benim gibi normal adet mikendi başıma gelmedinama geleni duydum canım.. hatta komşumuzdu kadın 5 aylık olana kadar hep regl oldu ve ilaç kullanıyordu gebelikte sıkıntı oluştutabilecek ilâçlardı çocuk hareket etmeye başlayınca gitti ve şok3 oğlanın üstüne yıllsr sonra kızı doğdu..
doktora git nolur nolmsz.. hangi marka testin
Canım benKızlar günaydın dün doktora gittim bana stromega ınofolic b12 ve d vitamini verdi bana vitaminler çok geldi bunları aynı anda kullanan varmı acaba
arkadaşıma söyledimde çok vermiş dedi inofolicle stromeganın içeriği aynı yan etkisi olmasın dedi benimde kafam karıştı sormak istedim canım teşekkür ederimCanım ben
Omega 3
D vitamini
B 12 vitamini
Ocean folik asit
Çinko
Ve biotin kullanıyoru
Birde magneyzum çok değil banada dr um verdi