- 19 Ocak 2020
- 7.808
- 17.014
Uzaktan takip ediyordumKuzum sesin çıkmıyor
Sanırım 15-16 civarıYa kıyamam tam olarak kaç aylıktı unuttum ben
KızlarMelodiminEsi bebeğini kaybetmiş az önce gördüm çok şaşkınım ya yüreği güzel insan çok dokundu kalbime ya inanmıyorum bende diyorum nerelerde hiç girmedi buraya
Ben ben ne diyeceğimi bilemiyorum çok çok çok üzüldüm.KızlarMelodiminEsi bebeğini kaybetmiş az önce gördüm çok şaşkınım ya yüreği güzel insan çok dokundu kalbime ya inanmıyorum bende diyorum nerelerde hiç girmedi buraya
Yaa gerçek mi bu ya çok üzüldüm yüreğim acıdı inan çok zordur Rabbim sabır versin melek kalpli o kadar çok yardımı dokunduki banaKızlarMelodiminEsi bebeğini kaybetmiş az önce gördüm çok şaşkınım ya yüreği güzel insan çok dokundu kalbime ya inanmıyorum bende diyorum nerelerde hiç girmedi buraya
Biz de seni çok seviyoruz Canım,sabırlar diliyorum ne diyeceğimi bilemiyorum acimiz tarifsiz,Rabbim hayırlı vakitte güzel kalbindeki evlat özlemini dindirsinHepinizden Allah razı olsun, sizleri Allah için çok seviyorum. ♥
Umudunuzu asla kaybetmeyin pes etmeyin tamam mı
Güzel kalpleriniz gibi güzel evlatlarınız olacak ben inanıyorum
Canım Allah sabrını versin inşAllah çok geçmeden de sağlıklı hamilelik nasib etsin sana Rabbim üzülme nolur kendini yıpratma her kışın sonunda bir bahar vardır.çekdiyin acının sonunda bebeyini kucağına alırsın tez zamanda.Hepinizden Allah razı olsun, sizleri Allah için çok seviyorum. ♥
Insallah sende canmmm rabbim sabir versin uzulmemek elde degil elbet ama guclu olmaya calisHepinizden Allah razı olsun, sizleri Allah için çok seviyorum. ♥
Hepinizden Allah razı olsun, sizleri Allah için çok seviyorum. ♥
Of ya nasıl bir gündü bugünSanırım 15-16 civarı
Amin inşallahBen ben ne diyeceğimi bilemiyorum çok çok çok üzüldüm.
Allahım Eyüp Sultan sabrı versinMelodiminEsi
Allah sabır versin canım benim güzelim bizde seni çok seviyoruz allahım en güzel zaman da hayırlı haberler nasip etsin inşallahHepinizden Allah razı olsun, sizleri Allah için çok seviyorum. ♥
Canım bizde seni çok seviyoruz Allah yardımcın olsun sabırlar versin güzel kalpli arkadaşımHepinizden Allah razı olsun, sizleri Allah için çok seviyorum. ♥
Bizde seni çok seviyoruz canım . Allah sabır ve dayanma gücü versin bebeğin artık bir melek ışıkla uyusun cennet kapısında beklesin seni . Ne denir ne söylenir bilmiyorum takdir-i ilahi . Allahım en güzel zamanda hayırlı sağlıklı Evlatlar nasip etsin inşallahHepinizden Allah razı olsun, sizleri Allah için çok seviyorum. ♥
Çok üzüldüm canım rabbim sana sabır versin .Hepinizden Allah razı olsun, sizleri Allah için çok seviyorum. ♥
Çok geçmiş olsun Allah sana güç kuvvet versin inşallah hayırlı zamanda sonucunda kucağına sağlıkla alacağın yeni bir hamilelik nasip olsunHepinizden Allah razı olsun, sizleri Allah için çok seviyorum. ♥
Hepinizden Allah razı olsun, sizleri Allah için çok seviyorum. ♥
Canım benim bu durumda bile bizi düşünüyorsun ya gözlerim doldu bizde seni çok seviyoruz. Allahım sendende binkere razı olsun ve giden evladının acısını tez zamanda dindirsin sanada sağlıkla kucağına alacağın bebekler nasip etsin. Biliyorum güçlü kadınsın yeniden doğacan ve herşeye sil baştan umutla devam edecen. Hiç üzülme Allahım sana kalbinin güzelliğine hayır kapılarını tez vakitte açacaktır. Bende senin için herşeyin daha güzel olacağına inanıyorum. Allah yar ve yardımcın olsun temiz kalpli arakadaşımHepinizden Allah razı olsun, sizleri Allah için çok seviyorum. ♥
Başın sağolsun canımHepinizden Allah razı olsun, sizleri Allah için çok seviyorum. ♥
Kan verdim bu sabah canım sonucu bekliyorumCuma gününü bekleyip kan ver canım. Olmazsa da üzülme değerin 1.20 ye Çıkması bile güzel bir şey