O iki ilaç ile ilgili pek bilgim yok ama inefolic özellikle pcos veya kaliteli yumurta üretimi için etkili bir ilaç . Benim arkadaşın pcos du inefolic combi ile ilk ayda hamile kaldı.arkadaşıma söyledimde çok vermiş dedi inofolicle stromeganın içeriği aynı yan etkisi olmasın dedi benimde kafam karıştı sormak istedim canım teşekkür ederim
Allahım bizlerede nasip etsin inşallahO iki ilaç ile ilgili pek bilgim yok ama inefolic özellikle pcos veya kaliteli yumurta üretimi için etkili bir ilaç . Benim arkadaşın pcos du inefolic combi ile ilk ayda hamile kaldı.
Gittim geldim canım kalp atışını gördük bu sefer karından baktıDuyarsın inşallah canımçok harika bi duygu yarın yaşayınca anlarsın haber et banada sonucu
Peki leke şeklindemi oldu yoksa benim gibi normal adet mi
MaşallahGittim geldim canım kalp atışını gördük bu sefer karından baktı ☺ yanıp yanıp sönüyordu
Maşallah kuzuya sağlıkla büyüsünGittim geldim canım kalp atışını gördük bu sefer karından baktı ☺ yanıp yanıp sönüyordu
Gittim geldim canım kalp atışını gördük bu sefer karından baktı ☺ yanıp yanıp sönüyordu
Maşallahı
Maşallah kuzuya sağlıkla büyüsün
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederimMaşallah maşallah
Bugün son adet tarihimin başlangıcından sonra 36. Gün. Hala adet olamadım. Kuafördeki kadın bugün dedi ki benimde kızımda öyle oldu bazen adet tarihine yakın yada o gün yumurtlayabiliyorsun doktor bana öyle demişti dedi.
Bu kadar gecikme olabilir mi dedim bekle bakalım 3 4 gün daha bi test daha yap dedi.
Valla herkes bişey diyo kafam karıştı artık niye olmadım olmıcam mı anlamadım. Olmazsa haftaya doktora gidecem artık.
Oyy maşallah Allahım sağ saglim kavuştursun yavrularımızaGittim geldim canım kalp atışını gördük bu sefer karından baktı ☺ yanıp yanıp sönüyordu
Allahimmm cok gecmiş olsun canim Allah sabirlar versin tez zamanda Rabbim yüzünü tekrar güldürsün inşallah.Hepinizden Allah razı olsun, sizleri Allah için çok seviyorum. ♥
Umudunuzu asla kaybetmeyin pes etmeyin tamam mı
Güzel kalpleriniz gibi güzel evlatlarınız olacak ben inanıyorum
Canım çok üzüldüm rabbim sabrını artırsın inşaallah ve sana yeniden sağlıkla kucağına alacağın evlatlar versin rabbim çok üzüldüm inşaallah cennet müjdesi olacak senin içinHepinizden Allah razı olsun, sizleri Allah için çok seviyorum. ♥
Umudunuzu asla kaybetmeyin pes etmeyin tamam mı
Güzel kalpleriniz gibi güzel evlatlarınız olacak ben inanıyorum
Masaallah sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallahGittim geldim canım kalp atışını gördük bu sefer karından baktıyanıp yanıp sönüyordu
25 ocak ama sezeryan olacağı için büyük ihtimalle 5 10 ocak arası dediOyy maşallah Allahım sağ saglim kavuştursun yavrularımızaHaftanı söyledi mi doktor muhtemel doğum tarihini falan
Tuzlu ayrani denemissindir belki,en azından tansiyonuna faydası olabilirKızlar sizler nasılsınız ben dökülüyorum tansiyon 9 a 5 yada 8 e 5 kafam kalkmıyor başım çatlıyor ve midem çok fena hiç birşey yiyemiyorum
Denedim canım 2 bardak içtim yarım saat arayla hiç yükselmedi tüm gün uzandım yine aynı kraker de işe yaramıyor boş mideyle sabah soluğu wc de aldımTuzlu ayrani denemissindir belki,en azından tansiyonuna faydası olabilir
Mide için de tuzlu kraker tavsiye ediliyor ama