Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Benim 15 haftaya kadar azalarak devam etmişti. 10. Haftaya kadar en kötü zamanımı yaşamıştım. Hep yatıyordum.

Geçmiş olsun,hemen hemen 8.haftada başlayıp birinci trimestrda bitiyormus sanırım bulantı kusma durumları,bulantı çok rahatsız edicidir eminim ki kuru ekmek yemeyi denesen belki bastirir bulantıyı bir de bana elma çok iyi gelir böyle durumlarda içim alır dersen deneyebilirsin,sağlıkla gelsin bebisler

Esmeralda41 vitamin ve ilaclardan sorumlu bakanimiz inofolic combi hakknda bilgi ve dusuncelerinizi alabilirmiyiz pcos icin iyi diyorlar folik asit olarak alinabilirmi
Canım ben burda amh ı düşük olup kullanip hamile kalanı da okudum pco lu olup kullandiktan sonra hamile kalanı da okudum ancak içerigindeki vitaminlerin ne olduğunu bilmiyorum açıkçası,ancak pco için Resveratrol tavsiye edebilirim,sitede konularda da aratabilirsiniz genelde çikolata kisti olanlar kullanmış ancak ben makalelerin tamamında testesteron hormonunu baskilayarak hamile kalmayi kolaylastirdigini okudum gebe kaldığım ay kendim de kullandim

İşte lazım olan bilgi teşekkürler güzel insan

Senin gobusunden operm kadin

Benim de adetim gecikti iki gün önce yaptım kocaman negatif bembeyaz. Şimdi gecikmenin 3.günümdeyim ne gelen var ne giden. Kist mi oluştu acaba bu ay klomen ve duphaston kullandim.

Aminnnn canmmcimmm,
Now, scientists have found that resveratrol – a natural compound found in red wine and grapes – can help address this hormone imbalance. Share on Pinterest A compound found in red wine may moderate androgen hormones and improve diabetes risk factors in women with PCOS.
Canım bak bu araştırmanin kendisi altına mealini ekliyorum
Şimdi, bilim adamları kırmızı şarap ve üzümlerde bulunan doğal bir bileşik olan resveratrolün bu hormon dengesizliğini gidermeye yardımcı olabileceğini keşfettiler. Kırmızı şarapta bulunan bir bileşik, PCOS'lu kadınlarda androjen hormonlarını hafifletebilir ve diyabet risk faktörlerini iyileştirebilir.
Şeklinde.
Bu resveratrol kırmızı şarapta yani siyah uzumde bulunan bir antioksidan ve sayısız faydası var,bunu bana doktorum tavsiye etti daha önce neden keşfetmedim diye kafamı duvarlara vurdum
Solgar in var bi tek piyasada,en güveniliri de o zaten,hadi şifa inşallah

Sarap icsek olmuomu baktm solgara evet bi o iyiymis gibi geldi banada

Bakayim bu ay almak istiyorm denemekte fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…