Denedim canım 2 bardak içtim yarım saat arayla hiç yükselmedi tüm gün uzandım yine aynı kraker de işe yaramıyor boş mideyle sabah soluğu wc de aldımkusmalar artarsa ilaç yazacak artmadı ama sürekli bulantı var birşeyler yerken korkuyorum artık ne kadar sürer bu tahmini 2 haftadır buşantı vardı ama bu hafta yoğunlaştı kusma eklendi
Geçmiş olsun,hemen hemen 8.haftada başlayıp birinci trimestrda bitiyormus sanırım bulantı kusma durumları,bulantı çok rahatsız edicidir eminim ki kuru ekmek yemeyi denesen belki bastirir bulantıyı bir de bana elma çok iyi gelir böyle durumlarda içim alır dersen deneyebilirsin,sağlıkla gelsin bebislerDenedim canım 2 bardak içtim yarım saat arayla hiç yükselmedi tüm gün uzandım yine aynı kraker de işe yaramıyor boş mideyle sabah soluğu wc de aldımkusmalar artarsa ilaç yazacak artmadı ama sürekli bulantı var birşeyler yerken korkuyorum artık ne kadar sürer bu tahmini 2 haftadır buşantı vardı ama bu hafta yoğunlaştı kusma eklendi
Esmeralda41 vitamin ve ilaclardan sorumlu bakanimiz inofolic combi hakknda bilgi ve dusuncelerinizi alabilirmiyiz pcos icin iyi diyorlar folik asit olarak alinabilirmi
Canım ben burda amh ı düşük olup kullanip hamile kalanı da okudum pco lu olup kullandiktan sonra hamile kalanı da okudum ancak içerigindeki vitaminlerin ne olduğunu bilmiyorum açıkçası,ancak pco için Resveratrol tavsiye edebilirim,sitede konularda da aratabilirsiniz genelde çikolata kisti olanlar kullanmış ancak ben makalelerin tamamında testesteron hormonunu baskilayarak hamile kalmayi kolaylastirdigini okudum gebe kaldığım ay kendim de kullandimEsmeralda41 vitamin ve ilaclardan sorumlu bakanimiz inofolic combi hakknda bilgi ve dusuncelerinizi alabilirmiyiz pcos icin iyi diyorlar folik asit olarak alinabilirmi
Hahah demekki unvaninin hakkini veriyorBen de az önce özelden sormuştum
Canım ben burda amh ı düşük olup kullanip hamile kalanı da okudum pco lu olup kullandiktan sonra hamile kalanı da okudum ancak içerigindeki vitaminlerin ne olduğunu bilmiyorum açıkçası,ancak pco için Resveratrol tavsiye edebilirim,sitede konularda da aratabilirsiniz genelde çikolata kisti olanlar kullanmış ancak ben makalelerin tamamında testesteron hormonunu baskilayarak hamile kalmayi kolaylastirdigini okudum gebe kaldığım ay kendim de kullandim
Hahah demekki unvaninin hakkini veriyor
Senin gobusunden operm kadinCanım ben burda amh ı düşük olup kullanip hamile kalanı da okudum pco lu olup kullandiktan sonra hamile kalanı da okudum ancak içerigindeki vitaminlerin ne olduğunu bilmiyorum açıkçası,ancak pco için Resveratrol tavsiye edebilirim,sitede konularda da aratabilirsiniz genelde çikolata kisti olanlar kullanmış ancak ben makalelerin tamamında testesteron hormonunu baskilayarak hamile kalmayi kolaylastirdigini okudum gebe kaldığım ay kendim de kullandim
Benim de adetim gecikti iki gün önce yaptım kocaman negatif bembeyaz. Şimdi gecikmenin 3.günümdeyim ne gelen var ne giden. Kist mi oluştu acaba bu ay klomen ve duphaston kullandim.Bugün son adet tarihimin başlangıcından sonra 36. Gün. Hala adet olamadım. Kuafördeki kadın bugün dedi ki benimde kızımda öyle oldu bazen adet tarihine yakın yada o gün yumurtlayabiliyorsun doktor bana öyle demişti dedi.
Bu kadar gecikme olabilir mi dedim bekle bakalım 3 4 gün daha bi test daha yap dedi.
Valla herkes bişey diyo kafam karıştı artık niye olmadım olmıcam mı anlamadım. Olmazsa haftaya doktora gidecem artık.
Senin gobusunden operm kadin
Kızlar hepimiz birimiz birimiz hepimiz içinTabiki araştırmacı bir ruhu var bu çok güzel
Kızlar hepimiz birimiz birimiz hepimiz içininşallah bütün dertlerin çaresi bulunup bebisler kucaklara alınacak
Aminnnn canmmcimmm,Kızlar hepimiz birimiz birimiz hepimiz içininşallah bütün dertlerin çaresi bulunup bebisler kucaklara alınacak
Now, scientists have found that resveratrol – a natural compound found in red wine and grapes – can help address this hormone imbalance. Share on Pinterest A compound found in red wine may moderate androgen hormones and improve diabetes risk factors in women with PCOS.Aminnnn canmmcimmm,
Sezeryanmi istiyosun canım25 ocak ama sezeryan olacağı için büyük ihtimalle 5 10 ocak arası dedi
Sarap icsek olmuomu baktm solgara evet bi o iyiymis gibi geldi banadaNow, scientists have found that resveratrol – a natural compound found in red wine and grapes – can help address this hormone imbalance. Share on Pinterest A compound found in red wine may moderate androgen hormones and improve diabetes risk factors in women with PCOS.
Canım bak bu araştırmanin kendisi altına mealini ekliyorum
Şimdi, bilim adamları kırmızı şarap ve üzümlerde bulunan doğal bir bileşik olan resveratrolün bu hormon dengesizliğini gidermeye yardımcı olabileceğini keşfettiler. Kırmızı şarapta bulunan bir bileşik, PCOS'lu kadınlarda androjen hormonlarını hafifletebilir ve diyabet risk faktörlerini iyileştirebilir.
Şeklinde.
Bu resveratrol kırmızı şarapta yani siyah uzumde bulunan bir antioksidan ve sayısız faydası var,bunu bana doktorum tavsiye etti daha önce neden keşfetmedim diye kafamı duvarlara vurdum
Solgar in var bi tek piyasada,en güveniliri de o zaten,hadi şifa inşallah
Bakayim bu ay almak istiyorm denemekte fayda varNow, scientists have found that resveratrol – a natural compound found in red wine and grapes – can help address this hormone imbalance. Share on Pinterest A compound found in red wine may moderate androgen hormones and improve diabetes risk factors in women with PCOS.
Canım bak bu araştırmanin kendisi altına mealini ekliyorum
Şimdi, bilim adamları kırmızı şarap ve üzümlerde bulunan doğal bir bileşik olan resveratrolün bu hormon dengesizliğini gidermeye yardımcı olabileceğini keşfettiler. Kırmızı şarapta bulunan bir bileşik, PCOS'lu kadınlarda androjen hormonlarını hafifletebilir ve diyabet risk faktörlerini iyileştirebilir.
Şeklinde.
Bu resveratrol kırmızı şarapta yani siyah uzumde bulunan bir antioksidan ve sayısız faydası var,bunu bana doktorum tavsiye etti daha önce neden keşfetmedim diye kafamı duvarlara vurdum
Solgar in var bi tek piyasada,en güveniliri de o zaten,hadi şifa inşallah
Diywtte olunca sekersiz unsuz yagsiz bisiler denedm valka cok gzl olduNaparsınız bakam kısçelerim ♥♥