İnşallah pozitif tır canimKan verdim bu sabah canım sonucu bekliyorum
Basın sağolsun Rabb'im sabır versinHepinizden Allah razı olsun, sizleri Allah için çok seviyorum. ♥
Umudunuzu asla kaybetmeyin pes etmeyin tamam mı
Güzel kalpleriniz gibi güzel evlatlarınız olacak ben inanıyorum
Ben yaşamadım ama duydum canım dikkat et doktora git muakkakMerhaba arkadaşlar geçenlerde belirtilerimi yazmistim 1 hafta gecikmeden sonra adet oldum hemde çok ağrılı ve kanamalı ve planlı gebelik değildi röntgen tomografi bir ton ilaç kullandım .neyse asıl mesele bir haftadır benim sütüm geliyordu dün arttı baş dönmem mide bulantım ve karnımda damar gibi atmalar var tekrar test yaptım pozitif hiç böyle bişey olurmu başına gelen varmı yani bildiginiz adet yoğunluğu ağrısı yaşayıp hamile kalan
Oldun mu adet? Ben bugün 7 gün gecikmeyle yine kan verdimKızlar merhaba, 6.gün adet gecikmesiyle hala bekliyorum, bugünde negatifti idrar testi, sanırım olmayacak boşa kendimi umutlandırdım, ben hiçbir takviye kullanmıyorum neler taksiye edersiniz bu konuda yardımlarınızı bekliyorum belki bir umut işte, allah herkese trz vakitte verir inşallah, çok tşk ederim
Yok canım olmadım 8.gün bugün, kasıklarım ağrıyor, midem bukanıyor ama hala tık yok, 5. Günü tekrar yapmıştım idr testi negatifti,Oldun mu adet? Ben bugün 7 gün gecikmeyle yine kan verdim
Asm demi yapıyon kan testiniOldun mu adet? Ben bugün 7 gün gecikmeyle yine kan verdim
Ama ben adetten önce kan verdim negatifti hala aklım almıyorBen yaşamadım ama duydum canım dikkat et doktora git muakkak
Hadi güzel haberler le gelKan verdim bu sabah canım sonucu bekliyorum
Canım bilemedimki testi tekrarla evde bidaha çıkarsa doktora gitAma ben adetten önce kan verdim negatifti hala aklım almıyor
Çıktımı sonuç. Merak ettim, inşallah yükselmiştir değerinKan verdim bu sabah canım sonucu bekliyorum
Evet canım çıkmadı halaAsm demi yapıyon kan testini
Gittin mi canım doktoraGünaydın canlarım❤ Yarın minigimin kalp atışını duymaya gideceğiz inşallah duyarız çok heyecanlıyım
Hayırlısı olsun bakalım, ben soğan suyunamı başlasam bilemedimEvet canım çıkmadı hala
İşe yarıyor diyorlar arkadaşımdan da duydum yapabilirsinHayırlısı olsun bakalım, ben soğan suyunamı başlasam bilemedim
Gittim canım çok şükür kalp atışını duyduk gümbür gümbür maşallahGittin mi canım doktora
MaşallahGittim canım çok şükür kalp atışını duyduk gümbür gümbür maşallah❤ 6+3 cıktı ultrasonda ❤ Allahım.isteyen herkese nasip etsin
Bizde yarın 12 de gideceğizGittim canım çok şükür kalp atışını duyduk gümbür gümbür maşallah❤ 6+3 cıktı ultrasonda ❤ Allahım.isteyen herkese nasip etsin
İnşallah sende duyucaksın canım allahın izniyleBizde yarın 12 de gideceğiz ☺ Çok heyecanlıyımMaşallah benimde geçen ki usg ye göre hesaplayınca 6+6 yarın inşallah bizde duyarız