Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar geçenlerde belirtilerimi yazmistim 1 hafta gecikmeden sonra adet oldum hemde çok ağrılı ve kanamalı ve planlı gebelik değildi röntgen tomografi bir ton ilaç kullandım .neyse asıl mesele bir haftadır benim sütüm geliyordu dün arttı baş dönmem mide bulantım ve karnımda damar gibi atmalar var tekrar test yaptım pozitif hiç böyle bişey olurmu başına gelen varmı yani bildiginiz adet yoğunluğu ağrısı yaşayıp hamile kalan

Merhaba arkadaşlar geçenlerde belirtilerimi yazmistim 1 hafta gecikmeden sonra adet oldum hemde çok ağrılı ve kanamalı ve planlı gebelik değildi röntgen tomografi bir ton ilaç kullandım .neyse asıl mesele bir haftadır benim sütüm geliyordu dün arttı baş dönmem mide bulantım ve karnımda damar gibi atmalar var tekrar test yaptım pozitif hiç böyle bişey olurmu başına gelen varmı yani bildiginiz adet yoğunluğu ağrısı yaşayıp hamile kalan
Ben yaşamadım ama duydum canım dikkat et doktora git muakkak

Kızlar merhaba, 6.gün adet gecikmesiyle hala bekliyorum, bugünde negatifti idrar testi, sanırım olmayacak boşa kendimi umutlandırdım, ben hiçbir takviye kullanmıyorum neler taksiye edersiniz bu konuda yardımlarınızı bekliyorum belki bir umut işte, allah herkese trz vakitte verir inşallah, çok tşk ederim
Oldun mu adet? Ben bugün 7 gün gecikmeyle yine kan verdim

Gittim canım çok şükür kalp atışını duyduk gümbür gümbür maşallah 😍❤ 6+3 cıktı ultrasonda ❤ Allahım.isteyen herkese nasip etsin 🤗🤲
Bizde yarın 12 de gideceğiz ☺️ Çok heyecanlıyım 🤭 Maşallah benimde geçen ki usg ye göre hesaplayınca 6+6 yarın inşallah bizde duyarız

X