Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar MelodiminEsi MelodiminEsi bebeğini kaybetmiş az önce gördüm çok şaşkınım ya yüreği güzel insan çok dokundu kalbime ya inanmıyorum bende diyorum nerelerde hiç girmedi buraya 😪😪😪

hani başımdan aşağı kaynar sular döküldü tabirini yaşadım resmen 😢 kendi başıma gelmiş gibi oldum MelodiminEsi MelodiminEsi tarifi yoktur bu acının tesellisi de yok ama İnŞAllah o bir melek ve annesini bekleyecek Allah'ın izniyle 🙏

Kızlar MelodiminEsi MelodiminEsi bebeğini kaybetmiş az önce gördüm çok şaşkınım ya yüreği güzel insan çok dokundu kalbime ya inanmıyorum bende diyorum nerelerde hiç girmedi buraya 😪😪😪
Yaa gerçek mi bu ya çok üzüldüm yüreğim acıdı inan çok zordur Rabbim sabır versin melek kalpli o kadar çok yardımı dokunduki bana😪😪😪

Hepinizden Allah razı olsun, sizleri Allah için çok seviyorum. ♥
Umudunuzu asla kaybetmeyin pes etmeyin tamam mı 🙏
Güzel kalpleriniz gibi güzel evlatlarınız olacak ben inanıyorum 🙏
Biz de seni çok seviyoruz Canım,sabırlar diliyorum ne diyeceğimi bilemiyorum acimiz tarifsiz,Rabbim hayırlı vakitte güzel kalbindeki evlat özlemini dindirsin🙇

Canım Allah sabrını versin inşAllah çok geçmeden de sağlıklı hamilelik nasib etsin sana Rabbim üzülme nolur kendini yıpratma her kışın sonunda bir bahar vardır.çekdiyin acının sonunda bebeyini kucağına alırsın tez zamanda.

Amin cümlemizin inşAllah🙏 ben içim acıdığında inşirah suresi dinlerim gönlümün rahatladığını hissediyorum reglim bitsin senin içinde okuyacağım inşAllah

Allah sabır versin canım benim güzelim bizde seni çok seviyoruz allahım en güzel zaman da hayırlı haberler nasip etsin inşallah 🙏♥️😞

Bizde seni çok seviyoruz canım . Allah sabır ve dayanma gücü versin bebeğin artık bir melek ışıkla uyusun cennet kapısında beklesin seni . Ne denir ne söylenir bilmiyorum takdir-i ilahi . Allahım en güzel zamanda hayırlı sağlıklı Evlatlar nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏❤️❤️❤️

Çok geçmiş olsun Allah sana güç kuvvet versin inşallah hayırlı zamanda sonucunda kucağına sağlıkla alacağın yeni bir hamilelik nasip olsun 🤲🏼

Canım benim bu durumda bile bizi düşünüyorsun ya gözlerim doldu bizde seni çok seviyoruz. Allahım sendende binkere razı olsun ve giden evladının acısını tez zamanda dindirsin sanada sağlıkla kucağına alacağın bebekler nasip etsin. Biliyorum güçlü kadınsın yeniden doğacan ve herşeye sil baştan umutla devam edecen. Hiç üzülme Allahım sana kalbinin güzelliğine hayır kapılarını tez vakitte açacaktır. Bende senin için herşeyin daha güzel olacağına inanıyorum. Allah yar ve yardımcın olsun temiz kalpli arakadaşım🙏🥰😘❤️

X