Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah Allah nadıl birşey bu peki doktora gittinmi hamilelik varsa doktor teste gerek kalmadan söylüyor rahim duvarından vs ama adet olamadıysanda gerekirse bitkisel kullanırsın ilaç kullanmak istemiyorsan
Gidicem de nezaman giderim onu bilmiyorum işte

Amin hayatımıza dokundu güzel kalbiyle rabbim sabrını versin inşallah tarifsiz bir acı
Aminnn inşallah öyleyse eğer doğruysa melek kalplim Allahım sabrını versin yaptığı iylşkleri güzellikleti ona rn kısa zamanda yaşatsın çok zor bir durum tarifi imkansız onun için bir mucizeydi inşallah doğru olmasın ya

Amin inşallah canım

Durumunda öğrendim keşke canım ama malesef
Ya olmasaydı canım benim şimdi nekadar üzgündür Allahım kimseye bu acıyı yaşatmasın MelodiminEsi neolur çok üzülme bunu demek gerçi kolay senin ne yaşadığını biliyorum ama gel içini bize dök sen nasıl burdan birçok kişiye el verdiysen bizde sana verelim keşke hiç girmeseydim bugün buraya bu haberide duymasaydımAllahım sana sabır versin tez vakitte acını hafifletecek sapasağlam evlat nasip etsin

Yaa gerçekten mi çok üzüldüm ☹
Evet durumunda paylaşmış ilk okuduğumda vucudumdan kaynar sular döküldü sanki tutamadım kendimi sanki ailemden birine bişey olmuş gibi allah esirgesin öyle hisettim o kadar güzel insandı işte herşey allahın taktiri elden bişey gelmiyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…