- 6 Mart 2020
- 942
- 1.248
Evet gelirdi mutlaka herkesin halini hatrini sorardi eksikliğini hissettim aklıma düştü benim deEvet öyle kendi kendime söyledim ama aklıma bile gelmezdi
Amin hayatımıza dokundu güzel kalbiyle rabbim sabrını versin inşallah tarifsiz bir acıÇok acı canım,tarif edilemez bişi olduğuna eminim düğümlendim şimdi ben de Allahım vardır bir bildiğin sabrini ver
Çok üzüldüm canım yaaa allah sabır versinKızlarMelodiminEsi bebeğini kaybetmiş az önce gördüm çok şaşkınım ya yüreği güzel insan çok dokundu kalbime ya inanmıyorum bende diyorum nerelerde hiç girmedi buraya
Sorma ya allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın düşünemiyorum acısınıÇok üzüldüm canım yaaa allah sabır versin
Amin canım allah sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah çok zor bir acı kimseyi evlat acısı ile sınamasın. Allahım güzel kalbine göre versin herkese yardımcı oldu umut oldu hepimize .Sorma ya allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın düşünemiyorum acısını
Amin amin inşallahAmin canım allah sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah çok zor bir acı kimseyi evlat acısı ile sınamasın. Allahım güzel kalbine göre versin herkese yardımcı oldu umut oldu hepimize .
Gidicem de nezaman giderim onu bilmiyorum işteAllah Allah nadıl birşey bu peki doktora gittinmi hamilelik varsa doktor teste gerek kalmadan söylüyor rahim duvarından vs ama adet olamadıysanda gerekirse bitkisel kullanırsın ilaç kullanmak istemiyorsan
C ile başlayandanmıMacun kullaniyorum. Civanpercemi hayit vs icinde mevcut.
Hosbulduk canimmmm insallahhhh aminOo yeni sayılırsın canım sende hoş geldin aramıza inşallah nasip olur hepimize
Evet aynen. Iki ay kullandim. Yumurtlama agrisi hissettim ama bilmiyorum regl olabilirim. Ilacli rontgen filan deneyecegim artik olmazsa bu ay.C ile başlayandanmı
Nasıl yaa inanmıyorum nerdrn nasıl öğrendin ayy lütfen doğru olmasınKızlarMelodiminEsi bebeğini kaybetmiş az önce gördüm çok şaşkınım ya yüreği güzel insan çok dokundu kalbime ya inanmıyorum bende diyorum nerelerde hiç girmedi buraya
Durumunda öğrendim keşke canım ama malesefNasıl yaa inanmıyorum nerdrn nasıl öğrendin ayy lütfen doğru olmasın
Aminnn inşallah öyleyse eğer doğruysa melek kalplim Allahım sabrını versin yaptığı iylşkleri güzellikleti ona rn kısa zamanda yaşatsın çok zor bir durum tarifi imkansız onun için bir mucizeydi inşallah doğru olmasın yaAmin hayatımıza dokundu güzel kalbiyle rabbim sabrını versin inşallah tarifsiz bir acı
Amin inşallah canımAminnn inşallah öyleyse eğer doğruysa melek kalplim Allahım sabrını versin yaptığı iylşkleri güzellikleti ona rn kısa zamanda yaşatsın çok zor bir durum tarifi imkansız onun için bir mucizeydi inşallah doğru olmasın ya
Yaa gerçekten mi çok üzüldümKızlarMelodiminEsi bebeğini kaybetmiş az önce gördüm çok şaşkınım ya yüreği güzel insan çok dokundu kalbime ya inanmıyorum bende diyorum nerelerde hiç girmedi buraya
Ya kıyamam tam olarak kaç aylıktı unuttum benEvet ya bebeğin böbreklerinde sıkıntı varmış idrar çıkışı yokmuş o yüzden bebeğin suyu bitmiş
Ya olmasaydı canım benim şimdi nekadar üzgündür Allahım kimseye bu acıyı yaşatmasınDurumunda öğrendim keşke canım ama malesef
Evet durumunda paylaşmış ilk okuduğumda vucudumdan kaynar sular döküldü sanki tutamadım kendimi sanki ailemden birine bişey olmuş gibi allah esirgesin öyle hisettim o kadar güzel insandı işte herşey allahın taktiri elden bişey gelmiyor malesefYaa gerçekten mi çok üzüldüm ☹
Yaa kıyamam çok şaşardım çok üzüldüm duyuncaEvet durumunda paylaşmış ilk okuduğumda vucudumdan kaynar sular döküldü sanki tutamadım kendimi sanki ailemden birine bişey olmuş gibi allah esirgesin öyle hisettim o kadar güzel insandı işte herşey allahın taktiri elden bişey gelmiyor malesef