Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah hayırlısı olur
Dayanamadım bugün sağlık ocağında kan testi verdim. Yarın çıkacak. Ama anlamadığım ebe hemşire keşke 10 gün geçtikten sonra gelseydin dedi 10 günde zaten idrarda çıkar kan neden vereyim.

Ağustos 'ta 4.yılım olacak evlilikte bu da yaklaşık 45 negatif çıkan ay demek çok üzülünce kafaya takıp eşinizi de sinir edince elinize geçen şey aranızdaki uyumun bozulması oluyor halbuki çocuk yokken de biz bir aileyiz ona da hak ettiği değeri vermeliyiz. Adetim 1 gün gecikti test yine negatif çıktı ama ben çay koydum şimdi izleyecek güzel bir film arıyorum kendinizi iyi hissettirecek şeyler yapın bence üç günlük dünya geldik gidiyoruz mutlu olduğumuz o kadar az şey var ki ölüm vakti gelse eminim ben daha pek çok şeyi yaşamadım erken bir ölüm bu deriz bence

Dayanamadım bugün sağlık ocağında kan testi verdim. Yarın çıkacak. Ama anlamadığım ebe hemşire keşke 10 gün geçtikten sonra gelseydin dedi 10 günde zaten idrarda çıkar kan neden vereyim.
Iyi yapmışsın bence inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım 10 gün beklemek bana uzun gelirdi yani

Bendede bütün regl belirtileri var saldım gitti sağlığımız yerinde olsun napalım
Ağzıma yastık bastırıp çığlık atmak istiyorum hem kendi adıma hem de sizin ballarım zira ap açık bağırırsam yeni taşındım el birliğiyle imza toplayıp şutlarlar beni burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…