Şu hayatta herşeyin sebebi vardır Sırası vardır. Korkma elbet gebe kalacaksınBiliyorum kuşum allah herkesin yardımcısı olsun tabi ama ben korkuyorum daha zorlaşacak diye o yüzden
İnşallah canımŞu hayatta herşeyin sebebi vardır Sırası vardır. Korkma elbet gebe kalacaksın ❤
Nalanımmm üzülme moralini bozma regl olana kadar umutluyum benİnşallah canım
Dayanamadım bugün sağlık ocağında kan testi verdim. Yarın çıkacak. Ama anlamadığım ebe hemşire keşke 10 gün geçtikten sonra gelseydin dedi 10 günde zaten idrarda çıkar kan neden vereyim.Inşallah hayırlısı olur
Sağol balım herşeyin hayırlısı demekten başka elden bişey gelmiyor artıkNalanımmm üzülme moralini bozma regl olana kadar umutluyum ben
İnşallah canım benim gidicem en yakın zamandaEvva kuzum çok üzüldüm .Ama İnan ki zamanı vardır daha , hayırlısı neyse öyle olsun.Ama bir an önce doktora git, kafanda rahat olsun
İnşallah canım inşallah hayırlısı olsun sizin için
hepimiz için kuzumİnşallah canım inşallah hayırlısı olsun sizin için
Alışmış kudurmuştan beterdir diyorlar ya benim kide o hesap yine kalkarım merak etmeyin canlarhepimiz için kuzum
düşmek yok... güçlüyüz hepimiz
Bendede bütün regl belirtileri var saldım gitti sağlığımız yerinde olsun napalımAlışmış kudurmuştan beterdir diyorlar ya benim kide o hesap yine kalkarım merak etmeyin canlar
Iyi yapmışsın bence inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım 10 gün beklemek bana uzun gelirdi yaniDayanamadım bugün sağlık ocağında kan testi verdim. Yarın çıkacak. Ama anlamadığım ebe hemşire keşke 10 gün geçtikten sonra gelseydin dedi 10 günde zaten idrarda çıkar kan neden vereyim.
Ağzıma yastık bastırıp çığlık atmak istiyorum hem kendi adıma hem de sizin ballarım zira ap açık bağırırsam yeni taşındım el birliğiyle imza toplayıp şutlarlar beni burdanBendede bütün regl belirtileri var saldım gitti sağlığımız yerinde olsun napalım
ayy evvaAğzıma yastık bastırıp çığlık atmak istiyorum hem kendi adıma hem de sizin ballarım zira ap açık bağırırsam yeni taşındım el birliğiyle imza toplayıp şutlarlar beni burdan
eşim ısrarla çipli aşılama istiyor ama nasılsa negatif olacakBal0ncuk kuzum karar verdin mi tüp bebeğe mi başlıyorsun ?
Bize gülmeler yakışırayy evvadelisin :) hadi hadi toparlan.. gülmek sana yakışıyor
Hayırlısı olsun canım en azından karar vermişsin .İnşallah ilk denemede tutareşim ısrarla çipli aşılama istiyor ama nasılsa negatif olacak
tüp başlayacam bahçeci düşünüyorum