Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim ablamın çıkmadı ne kanda ne ultrason da. Ablam doktorun verdiği ilacı içmedi 2.5 aylık iken çıktı piyasaya rabbim hayırlısı neyse onu versin
Kuşum allaha inancım sonsuz ama benim hiç bir şeye güvenim kalmadı

Teşekür ederim canım inşallah sen iyi ol inşallah dilerim allahtan bebeğini sıkı sıkı birbirinize tutunursunuz ben artık istemiyorum enazından bir süre yoruldum artık
Öyle söyle sakın biraz kafanı dinle sonra kendine gel bu yolun bizler için zor olduğunu en başından biliyoruz yılmak yok dua edip
Devam edicez .
Inşallah allah razı olsun pes etmek yok

Bildiğin insan bebesi kız. Kucağıma yatırıp emziriyorum. Altını Temizliyorum ve ben nereye gidersem oraya geliyor beni bulamazsa basıyor yaygarayı
Çok iyi maşallah oyalan çok iyi gelecek sana benim de bekarken ikizlerim vardı güneş ve rojda çok güzel varlıklar hele alıştılarmı kolay kolay bırakmıyorlar

Canlar ben şimdi sökülmek için evde bişey denemeyeyim değilmi

Evde kedim var şimdi birde kuzu annesi olası geldi yaaa kıskandım
Emin ol bağımlı olursun. Bana kokusu bile miss geliyor sanki ben çıkardım annesi bakmayınca daha da bağlandım hiç uyku uyumadım ağladım sürekli çok mücadele verdim sonunda rabbimin izni ile hayata döndür düm çok şükür rabbime

Yaaa bu merhamet sevgi çok başka oluyor güzel kalbinden öpüyorum ❤ kuzucuga da sağlık diliyorum bu sevgi bambaşka melek bu canlar

Bebeğim Sabır gerek çok şükür, adet oluyoruz erken menopoza erken yaşta girenler var.. Gene bizim durumumuz iyi..
Biliyorum kuşum allah herkesin yardımcısı olsun tabi ama ben korkuyorum daha zorlaşacak diye o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…