Cuma günü yaptım negatifTest yaptın mı peki?
Pko falan yoksa sökülürsün.Cuma günü yaptım negatif
Canim benim 2 gün kaldı regl gününe doktorun verdiği ilaçları içiyorum bekliyorum öyle hayırlısı inşallahFeminas canım sende gelişme nedir?
Gebelik yoktur mu diyosun pko falan yokPko falan yoksa sökülürsün.
Canim belirti varsa bir kaç güne tekrar test yap istersen inşallah hayırlısı olurGebelik yoktur mu diyosun pko falan yok
Kendi doktorum var zaten en iyisi diye oraya gidiyorum her seferinde soysalar da beni doktorumu seviyorum bu gün oraya gittim zaten ama pazar olduğu için sadece acil baktı bide en son gittiğimde adet günlerim 3 4 geçiyordu ya kürtajdan dır normal dedi ama bu ay çok uzadı gitmem lazım artık ne olursa olsunEvva canım Sen kadın doğumcuya git en iyisi. Yokmu iyi güzel bir hastahane?
Çarşambaya kadar bekleyim en iyisiCanim belirti varsa bir kaç güne tekrar test yap istersen inşallah hayırlısı olur
Bilmiyorum nasıl yanlışlık olabilir ki oluyormu öyle şimdi tek derdim sökülmek istemiyorum bişey piskolojim bozuldu 2 3 gündeEvva kuzum bir yanlışlık olamaz mı birdaha kan versen
Olmasa bile herseyin hayırlısı allah en iyisini bilir ne kadar üzülsek te belki hir hayr vardır
Valla benimde öyle oluyor sonra adet oluyorumGebelik yoktur mu diyosun pko falan yok
Inşallah hayırlısı olurÇarşambaya kadar bekleyim en iyisi
En kısa zamanda randevu alıp git bakalımKendi doktorum var zaten en iyisi diye oraya gidiyorum her seferinde soysalar da beni doktorumu seviyorum bu gün oraya gittim zaten ama pazar olduğu için sadece acil baktı bide en son gittiğimde adet günlerim 3 4 geçiyordu ya kürtajdan dır normal dedi ama bu ay çok uzadı gitmem lazım artık ne olursa olsun
Başka marka alıp denemek lazım bence..Kızlar geriye tek bişey kalıyor oda testin bozuk olması başka açıklaması olamaz
Çok haklısınBilmiyorum nasıl yanlışlık olabilir ki oluyormu öyle şimdi tek derdim sökülmek istemiyorum bişey piskolojim bozuldu 2 3 günde
Gidicem inşallahEn kısa zamanda randevu alıp git bakalım
Canım okadar gecikmeyle çıkardı diye düşünüyorum yanlışmıyımBaşka marka alıp denemek lazım bence..