- 29 Kasım 2018
- 4.098
- 24.161
Oyyy nasıl tatlı öyle ya maşallahEki Görüntüle 2642733
Züleyha hayatıma girince herşeyi unuttum yemin ediyorum. Bildiğin insan bebesi gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyyy nasıl tatlı öyle ya maşallahEki Görüntüle 2642733
Züleyha hayatıma girince herşeyi unuttum yemin ediyorum. Bildiğin insan bebesi gibi
Benim ablamın çıkmadı ne kanda ne ultrason da. Ablam doktorun verdiği ilacı içmedi 2.5 aylık iken çıktı piyasaya rabbim hayırlısı neyse onu versinCanım okadar gecikmeyle çıkardı diye düşünüyorum yanlışmıyım
Teşekür ederim canım inşallah sen iyi ol inşallah dilerim allahtan bebeğini sıkı sıkı birbirinize tutunursunuz ben artık istemiyorum enazından bir süre yoruldum artıkÇok haklısın seni iyi anlıyorum inşallah en guzeli olur senin için
Teşekkür ederiz teyzesi daha 1 haftalık göbek bağı duruyorOyyy nasıl tatlı öyle ya maşallah
Kuşum allaha inancım sonsuz ama benim hiç bir şeye güvenim kalmadıBenim ablamın çıkmadı ne kanda ne ultrason da. Ablam doktorun verdiği ilacı içmedi 2.5 aylık iken çıktı piyasaya rabbim hayırlısı neyse onu versin
Güven sen Rabbime Hersey güzel olacak..Kuşum allaha inancım sonsuz ama benim hiç bir şeye güvenim kalmadı
Maşallah çok tatlıymış oda bir nefes uğur getirir sana umarımEki Görüntüle 2642733
Bildiğin insan bebesi kız. Kucağıma yatırıp emziriyorum. Altını Temizliyorum ve ben nereye gidersem oraya geliyor beni bulamazsa basıyor yaygarayıMaşallah çok tatlıymış oda bir nefes uğur getirir sana umarım
Öyle söyle sakın biraz kafanı dinle sonra kendine gel bu yolun bizler için zor olduğunu en başından biliyoruz yılmak yok dua edipTeşekür ederim canım inşallah sen iyi ol inşallah dilerim allahtan bebeğini sıkı sıkı birbirinize tutunursunuz ben artık istemiyorum enazından bir süre yoruldum artık
Evde kedim var şimdi birde kuzu annesi olası geldi yaaa kıskandımTeşekkür ederiz teyzesi daha 1 haftalık göbek bağı duruyor
Çok iyi maşallah oyalan çok iyi gelecek sana benim de bekarken ikizlerim vardı güneş ve rojda çok güzel varlıklar hele alıştılarmı kolay kolay bırakmıyorlarBildiğin insan bebesi kız. Kucağıma yatırıp emziriyorum. Altını Temizliyorum ve ben nereye gidersem oraya geliyor beni bulamazsa basıyor yaygarayı
Herşeyin hayırlısıÖyle söyle sakın biraz kafanı dinle sonra kendine gel bu yolun bizler için zor olduğunu en başından biliyoruz yılmak yok dua edip
Devam edicez .
Inşallah allah razı olsun pes etmek yok
Emin ol bağımlı olursun. Bana kokusu bile miss geliyor sanki ben çıkardım annesi bakmayınca daha da bağlandım hiç uyku uyumadım ağladım sürekli çok mücadele verdim sonunda rabbimin izni ile hayata döndür düm çok şükür rabbimeEvde kedim var şimdi birde kuzu annesi olası geldi yaaa kıskandım
Belli olmaz az daha bekle kuzum..Canlar ben şimdi sökülmek için evde bişey denemeyeyim değilmi
Yaaa bu merhamet sevgi çok başka oluyor güzel kalbinden öpüyorum ❤ kuzucuga da sağlık diliyorum bu sevgi bambaşka melek bu canlarEmin ol bağımlı olursun. Bana kokusu bile miss geliyor sanki ben çıkardım annesi bakmayınca daha da bağlandım hiç uyku uyumadım ağladım sürekli çok mücadele verdim sonunda rabbimin izni ile hayata döndür düm çok şükür rabbime ❤
Çok takıldım bu işe uzadıkça benim için daha kötü bekliyeyim bakalımBelli olmaz az daha bekle kuzum..
Bebeğim Sabır gerek çok şükür, adet oluyoruz erken menopoza erken yaşta girenler var.. Gene bizim durumumuz iyi..Çok takıldım bu işe uzadıkça benim için daha kötü bekliyeyim bakalım
Bizde seni öpüyoruz züloşumlaYaaa bu merhamet sevgi çok başka oluyor güzel kalbinden öpüyorum ❤ kuzucuga da sağlık diliyorum bu sevgi bambaşka melek bu canlar
Biliyorum kuşum allah herkesin yardımcısı olsun tabi ama ben korkuyorum daha zorlaşacak diye o yüzdenBebeğim Sabır gerek çok şükür, adet oluyoruz erken menopoza erken yaşta girenler var.. Gene bizim durumumuz iyi..