- 16 Ağustos 2013
- 3.092
- 3.906
Bana biri cevap verebilir mi?
4 günMerhabalar, kaç gün geçti bat?
Öyle mi diyosun canım adet yaklaştığında da bu değer çıkıyor diye okudum bi yerdeAdet olmadıysan bekle olursan kimyasaldır bu değer hiç yok değil
Olmazsam veririm o zaman5/6 gün sonra yeniden kan vermelisin
4
4 gün
İnşallah ama sonucu görünce umudum gittimerhaba canım yeni gördüm.. ben ilk gebeliğimde beyaz akıntı gördüm normal adet sancımda vardı ama akıntımın rengi bembeyazdı.. inşAllah bebiştendir senin de
Amin inşallah, hayırlı olsun hamileliğiniz sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah, darısı bize inşallahBende bu grupla motive oldum be bugün hamileliği öğrendim Allah hepinizden razı olsun her sorumda yanımda oldular beraber heyecan paylaştık beraber dertlendik uzaktan kardeş gibiler sankidilerim rabbim tüm isteyenlere nasip eder
Belki uğurlu gelir burası bende, isteyen herkes hamile kalırBende bu grupla motive oldum be bugün hamileliği öğrendim Allah hepinizden razı olsun her sorumda yanımda oldular beraber heyecan paylaştık beraber dertlendik uzaktan kardeş gibiler sankidilerim rabbim tüm isteyenlere nasip eder
Herhangi bir belirti varmı canım, benimde bugün 4 gün oldu bütün belirtiler gitti adet olacakmış gibi ağruda gitti,Olmazsam veririm o zaman
Evet evde de dene bence testlerle canımOlmazsam veririm o zaman
Kasıklarımda batma var dün beyaz akıntım geldi bide koku hassasiyeti var normalde almadığım kokuları alıyorum onun dışında yok başka bişeyHerhangi bir belirti varmı canım, benimde bugün 4 gün oldu bütün belirtiler gitti adet olacakmış gibi ağruda gitti,
Bi tane idrar testim var evde bi kaç gün sonra olmazsam yapayım canımEvet evde de dene bence testlerle canım
Bi tane idrar testim var evde bi kaç gün sonra olmazsam yapayım canım
Beklemek çok kötü. Değilsek de olalım yani belirsizlik yaratıyoraynen biraz daha bekle bakalım canım..
benimde bugün gecikmemin 3. günü cumartesi günü bekliyordum çok garip döngüm uzadı sanırım..anlamadım
Beklemek çok kötü. Değilsek de olalım yani belirsizlik yaratıyor
umudunu kaybetme canım hiçbirşey vaktinden önce olmaz rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin inşallahİnşallah ama sonucu görünce umudum gitti
Rabbim utandırmasın inşallah cnm sen dua et olur inşallahbenim gebe olmam tam bir mucize iki tüpümde tıkalı corona geçsin tüp bebeğe başlayacağız
Rabbim utandırmasın inşallah cnm sen dua et olur inşallah
Hayırlı olsun canım gebeliğin sağlıkla kucağına almanı dilerimDoktor negatiften öğrenmişsin dedive bu değerlerle 3.6 yani kaç kişi gebelik yok diyip ilaç kullanıyor. 0 üzeri her rakam barındırıyor bence.
Doktor negatiften öğrenmişsin dedive bu değerlerle 3.6 yani kaç kişi gebelik yok diyip ilaç kullanıyor. 0 üzeri her rakam barındırıyor bence.